Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Fear of the dark

(Φωτογραφία: panserraikos-gr)

Γράφει σήμερα ο Βαγγέλης Μπραουδάκης στην ‘Goal’:

“Βραβείο για την πιο κωμική δήλωση της σεζόν, που μόλις ξεκίνησε, διεκδικεί ήδη ο Πέτρος Θεοδωρίδης του Πανσερραϊκού! Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την πτώση της τάσης του ρεύματος (δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες) υποστήριξε ότι δεν πρέπει να καίνε οι πυλώνες συνολικά τρεις ώρες διότι δεν αντέχουν -με μπαταρίες λειτουργούν;- οπότε θα πει στη Super League να μην τους ανάβουν μία ώρα πριν από την έναρξη των βραδινών ματς, αλλά λίγο πριν από τη σέντρα! Μεγάλε…”

2008!
Η NASA στέλνει ρομπότ στον Άρη το οποίο σε βάθος χρόνου μεταδίδει φωτογραφίες και μετρήσεις από την επιφάνεια ενός πλανήτη 55,758,006 χιλιόμετρα μακριά, συνεχίζει να λαμβάνει υλικό καταγραφής από δορυφόρους οι οποίοι έχουν αφήσει πλέον το ηλιακό μας σύστημα και συνεχίζουν να απομακρύνονται προς τα βάθη του Σύμπαντος και ετοιμάζει μελλοντικά επανδρωμένη αποστολή αρκετών ημερών για την Σελήνη!
Και στην Ελλάδα, ο κόσμος θα πηγαίνει στα γήπεδα με ..φακούς, περιμένοντας υπομονετικά, την μαγική εκείνη στιγμή λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού, που οι πυλώνες θα καταδεχτούν να ανοίξουν, για να αναφωνήσει εκστασιασμένος “Φως! Φως”!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Πανσερραϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χωρίς καθρέφτη στο σπίτι

Υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Κοιτάς τα λάθη σου, βελτιώνεσαι και δεν τα επαναλαμβάνεις. Δεν ισχύει για όλους αυτό. Η ΑΕΚ πέρασε μια διαδικασία δύσκολη με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Δυο χρόνια πέρασαν γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κάτι που από πολλούς θεωρείται αυτονόητο, αλλά τα παραδείγματα Άρη και Ηρακλή δείχνουν ότι δεν είναι. Μέσα σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H υπαρκτή εξέλιξη του κλαρινογαμπρού (στα χειρότερά της)

To 2011 o Τζόι Μπάρτον ήταν ακόμα παίκτης της Νιούκαστλ και είχε αρχίσει να βάλλει κατά της πρώην του ομάδας. Της Μάντσεστερ Σίτι. Όλα έδειχναν πως οι “πολίτες” θα ήταν η νέα δύναμη στην Αγγλία και το κακό παιδί της Πρέμιερ Λιγκ ως γνήσιος χίπστερ δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό ασχολίαστο. Ένα χρόνο νωρίτερα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *