Κανένα ντέρμπι, μόνο Τάσος Κάκος

  [1 Σχόλιο]

 kakos

Ο Τάσος Κάκος, διαιτητής του σημερινού αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη διαιτητική φίρμα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος που όχι απλά μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο αλλά βάζει και άρθρο ενδιάμεσα (γιατί ο Τάσος ο Κάκος δεν είναι ένας απλός, κοινός άνθρωπος να μιλάει με αντωνυμίες, ο Τάσος ο Κάκος είναι Ιδέα και οι ιδέες δεν ανήκουν σε κανέναν συγκεκριμένο θνητό, ανήκουν στην ανθρωπότητα), έδωσε εχθές συνέντευξη στην Έξέδρα των Σπορ’, όπως όλες οι φίρμες οφείλουν να κάνουν πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι.

– Ενας διαιτητής επηρεάζεται από σκληρές και καυτές έδρες;

Διακρίνομαι από κάποια πράγματα στην καριέρα μου. Ενα απ’ αυτά είναι η άγνοια κινδύνου σε έδρες. Το παιχνίδι μου διακρίνεται από αυθορμητισμό και άγνοια κινδύνου. Οχι, δεν επηρεάζομαι. Παίζω για τον Τάσο πάνω απ’ όλα. Και δεν έχω άγχος, γιατί για μένα κάθε αγώνας είναι ο τελευταίος.

– Σε έχουν κατηγορήσει επωνύμως πως είσαι Παναθηναϊκός.

Mέσα στο γήπεδο φαίνεται τι ομάδα είμαι. Και η ομάδα που υποστηρίζω είναι η τρίτη ομάδα που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της διαιτησίας. Είμαι πολύ εγωιστής για να είμαι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Προσέχω τον εαυτό μου και τους βοηθούς μου πολύ.

Για να συμπληρωθεί το ψυχογράφημα του φημισμένου διαιτητή παραθέτουμε και τις παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Αγγελάκη μετά από το περσινό παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης:

«Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε γράψει επιβαρυντικές για την ομάδα μου κατηγορίες και, όταν πήγαμε να υπογράψουμε, θεώρησα σωστό να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη, γιατί αυτά που γράφονταν δεν ήταν αληθή. Τότε έγινε μια έκρηξη από τον κ. Κάκο, ο οποίος μου είπε: ‘Στον Τάσο τον Κάκο θα υπογράψεις με επιφύλαξη; Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ’. Και αφού υπογράψαμε εγώ και ο Κώστας Νεμπεγλέρας, είπε ο συγκεκριμένος διαιτητής ότι ‘τον Τάσο Κάκο θα τον βρείτε μπροστά σας’. Στη στιχομυθία ήταν παρών ο Πολατιάν και εκπρόσωποι της Λίγκας. «

kakos2

1 Σχόλιο μέχρι τώρα

 • 1 EXARCHIOTIS // 16 Νοέμβριος, 2008 στις 16:44

  O Νίκος Ο Αγγελάκης;
  Αααλλος μεγάλος διαιτητής αυτός.
  Μεγαλύτερος της «αυτού εξοχότητος».
  Και επικαλείται και την μαρτυρία του τρισμέγιστου Πολατιάν…
  Τί τα θέλετε, τί τα γυρεύετε;
  Σχεδόν όλοι οι διαιτητές έχουν άρθρα να παρεμβάλλονται μεταξύ του μικρού ονόματος και του επιθέτου τους.
  Πάσης φύσεως άρθρα 😉

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>