Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όταν η ‘τρέλα’ νικάει τη λογική

Είσαι ο Peter Madsen. Είσαι Δανός και έχεις πατήσει τα 30. Η καριέρα σου μετά από ένα πέρασμα απ’την Γερμανία έχει πάρει τον κατήφορο. Τις 3 τελευταίες χρονιές έχεις παίξει ελάχιστα και έχεις σκοράρει τόσες λίγες φορές που ντρέπεσαι να αποκαλύψεις σε κάποιον αδαή ότι δηλώνεις επιθετικός. Έχεις επιστρέψει στην πατρίδα σου και την Μπρόντμπι, από την οποία είχες ξεκινήσει, και ψάχνεις τρόπους να ανακτήσεις την επαφή σου με τα δίχτυα.

Το Σάββατο η ομάδα σου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Sonderjyske και κάνει έναν άνετο περίπατο με 0-5. Ο προπονητής σου σε ‘πετάει’ στο γήπεδο στο 75ο λεπτό. Δυο λεπτά πριν την λήξη γίνεται ένα γέμισμα στην περιοχή. Με πολύ ωραία προσποίηση στέλνεις έναν αμυντικό να κουτρουβαλήσει πάνω στον τερματοφύλακα. Είσαι εσύ, το τέρμα, ένας αμυντικός πάνω στην γραμμή και η σκέψη του πρώτου σου γκολ μετά από σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια.

Ε, όπως και να το δούμε, θέλει αμέτρητα κιλά… μαγκιάς για να επιχειρήσεις να τελειώσεις τη φάση έτσι!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γεννημένος την 5η Φεβρουαρίου

Η χθεσινή 5η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που κατά διαβολική σύμπτωση έχουν γεννηθεί μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ροντρίγκο Παλάσιο, Γκεόργκι Χάτζι, Κάρλος Τέβες, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν γενέθλια τη χθεσινή μέρα. Το αργεντίνικο κανάλι TyC Sports έκανε ένα βίντεο μαζεύοντας λίγα (ελάχιστα για το μεγαλείο του καθενός) γκολ από έκαστο ποδοσφαιριστή και εμείς απλά το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η χαμένη γενιά οπαδών

Όπως σε όλα τα κοινωνικά φαινόμενα, έτσι και στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας αέναος κύκλος των γενιών. Το βλέπεις στο γήπεδο, όταν ο πιτσιρικάς είναι όρθιος και ο μεγαλύτερος από πίσω του δεν βλέπει, λέγοντας ότι αυτός “ταξιδεύει παντού” και πιστεύοντας ότι είναι πιο καλός οπαδός της ομάδας του. Όταν κάποτε μεγαλώσει, θα είναι αυτός ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Όταν η ‘τρέλα’ νικάει τη λογική”

  1. Ο/Η berberos λέει:

    10 χρονια μετα εψαξα κ το βρηκα το ρημαδι το γκολ μονο κ μονο για να διαπιστωσω ποσο ακριβεις ειναι οι περιγραφες σου ρε δουενδε… σπανιο ταλεντο (κ ο 40αρης πια μαντσεν κ εσυ!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *