Ευρώπη – Λατινική Αμερική, σημειώσατε 1

  [1 Σχόλιο]

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, είναι μια κερδοσκοπική έμπνευση της FIFA, σύμφωνα με την οποία μαζεύονται σ’ένα διαφημιστικά πρόσφορο μέρος του πλανήτη, οι καλύτερες ομάδες από κάθε ήπειρο, για να παίξουν στον τελικό αυτές που πραγματικά παίζουν μπάλα. Με απλά λόγια, είναι σαν να βάζουν τέσσερις ερασιτέχνες τενίστες από μια σχολή στην Πολιτεία, να μετέχουν σε τουρνουά με τον Φέντερερ και τον Ναδάλ.

Στον φετινό τελικό, η Ευρώπη ισοφάρισε την Λατινική Αμερική, η οποία τα προηγούμενα τρια χρόνια (αφού η διοργάνωση είχε σταματήσει να υφίσταται το διάστημα 2001-2004, για λόγους άσχετους με το ποδόσφαιρο, αλλά σχετικούς με τα ενδιάφεροντα της FIFA, δηλαδή τα πολλά λεφτά) μετρούσε δυο κατακτήσεις. Το τρόπαιο αυτό, έφερε στην ήπειρο μας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι παίκτες της Liga, από το Εκουαδόρ, δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ότι παίζουν με παίκτη παραπάνω και συνέχισαν να εφαρμόζουν ευλαβικά το πλάνο που είχαν εξ αρχής, να υπάρχουν δηλαδή ανά πάσα στιγμή 9 παίκτες πίσω από την μεσαία γραμμή.

1 Σχόλιο μέχρι τώρα

  • 1 Chris // 23 Δεκέμβριος, 2008 στις 21:51

    Και παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κριστιάνο… τι άλλο να σε κάνει….

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>