Ζούμε μεγάλες στιγμές

  [1 Σχόλιο]

Το να συγχαίρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημόσια τον Γκαγκάτση (που πρόσφατα, μην ξεχνάμε, είχε επανεκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ, για πλάκα) «για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», ακούγεται τόσο ειρωνικά τραγικό, όσο το να βγάλει ανακοίνωση, η Μονή Βατοπεδίου στην οποία να ευχαριστεί τον ..Εφραίμ, για την προσφορά του στην Ελληνική κοινωνία!


1 Σχόλιο μέχρι τώρα

  • 1 Xristos // 18 Δεκεμβρίου, 2008 στις 05:23

    to mono pou menei einai na eklegei o mitropoulos kai me nea anakoinwsi o osfp na kalwsorisei dithuramvika ton kainourio proedro.e re xeftila s ayti ti xwra.

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>