Φέρτε τον Μασάλ να πέσουν τα τσιμέντα

  [1 Σχόλιο]


Πρόσφατα στους Times δημοσιεύθηκε μια λίστα με τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο καλός δημοσιογράφος που την έγραψε, προφανώς είχε μετανιώσει που δεν έκανε το top-20 και έπρεπε να βρει 50 ονόματα. Στο νούμερο 30 λοιπόν, παρουσιάζεται ο 16χρονος Μασάλ Μπουγκντούφ. Το μεγαλύτερο σύγχρονο όνομα του ποδοσφαίρου της Μολδαβίας, παίκτης της Ολίμπια Μπάλτι. Στο άρθρο γράφεται ότι ο 16χρονος επιθετικός ενδιαφέρει πολύ την Άρσεναλ, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την άδεια εργασίας του και ότι ενδιαφέρει και άλλους μεγάλους συλλόγους.

Η λίστα έγινε γνωστή και αναδημοσιεύτηκε σε διάφορα sites. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης όμως, τίποτα δεν γίνεται να μείνει κρυφό. Έτσι, κάποιοι που γνωρίζουν άρχισαν να λένε ότι τέτοιος παίκτης δεν υφίσταται. Κάποιος άλλος άρχισε να ψάχνει και η άκρη άρχισε να βγαίνει. Τελικά, ο Μασάλ είναι ένα δημιούργημα κάποιων στο Ίντερνετ που φρόντισαν να διοχετεύσουν ψεύτικα ρεπορτάζ για έναν φανταστικό παίκτη και να γράψουν ακόμα και στη wikipedia για τις εμφανίσεις του με την εθνική της Μολδαβίας. Ψάχνοντας σε διάφορα sites, το όνομά του εμφανίζεται κατά καιρούς να ενδιαφέρει διάφορες ομάδες, ενώ υπάρχουν μέχρι και δηλώσεις του παίκτη, που κατηγορεί τον Χάρι Ρέντναπ για το υποτιμητικό ύφος με το οποίο μίλησε για το ποδόσφαιρο της Μολδαβίας. Η… πλεκτάνη είχε στηθεί και ήταν λογικό κάποιος τεμπέλης να την πατήσει. Ο άτυχος της υπόθεσης ήταν ο καλός δημοσιογράφος των Times που παρουσίασε στην λίστα του έναν παίκτη που δεν υπάρχει και ούτε καν έκανε τον κόπο να ψάξει λίγο παραπάνω γι’ αυτόν.

1 Σχόλιο μέχρι τώρα

  • 1 EXARCHIOTIS // 16 Ιανουάριος, 2009 στις 15:26

    Ο Κουτσομήτρας δεν περιλαμβάνεται στην λίστα;;;

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>