Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σταμάτα να κατέβω…


Φαίνεται ότι δεν είναι καλή εποχή για τους ποδοσφαιριστές και την οδήγηση. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που τσαλάκωσε την Φερράρι του σε ένα τούνελ, ακόμα ένα περιστατικό κακής οδήγησης προστέθηκε. Αυτή τη φορά όμως είναι πολύ πιο… διασκεδαστικό. Ο Φρανκ Ριμπερί αφού έκανε τον Ροζ Πάνθηρα για χάρη μιας διαφήμισης, αποφάσισε να κάνει και τον οδηγό λεωφορείου για να διασκεδάσει με τους συμπαίκτες του. Στο Ντουμπάι λοιπόν, όπου η Μπάγερν κάνει προετοιμασία (βλέπε ταξίδι αναψυχής και αναζήτηση εσόδων) μέχρι να ξαναρχίσει το γερμανικό πρωτάθλημα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάρει το πούλμαν της ομάδας και να κάνει μια βόλτα τους συμπαίκτες του γύρω από το ξενοδοχείο.

Τελικός απολογισμός: δύο πινακίδες και μερικά πλακάκια από το πεζοδρόμιο. Ο Ούλι Χένες έπρεπε να ακούσει τα παράπονα του ξενοδοχείου, και να πληρώσει τον λογαριασμό για τις ζημιές, αλλά και πιθανότατα κάποιο πρόστιμο αφού ο συμπαθής Φρανκ δεν διαθέτει δίπλωμα οδηγού λεωφορείου.



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ιρλανδός που έσωσε την Μπαρτσελόνα

Μπλέχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, έσωσε την Μπαρτσελόνα από τον αφανισμό, οδήγησε την Μπέτις στην κατάκτηση του μοναδικού της πρωταθλήματος, χάρισε στην πατρίδα του τον πρώτο της τίτλο. Τον έλεγαν και Πάτρικ και Ο΄Κόνελ, πατρίδα του δεν μπορεί παρά να ήταν η Ιρλανδία. Μια Ιρλανδία πάμφτωχη, καθολική, με άσβεστο μίσος για τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι, δε Μουντιάλ εντίσιον

Μπήκαμε κιόλας σε μήνα μουντιάλ, περνάει ο καιρός παιδιά χωρίς να το καταλαβαίνουμε, μεγαλώνουμε και τι είναι αυτό που μας μένει τελικά; Οι αναμνήσεις, κάποιες παιδικές φωτογραφίες και τα χαρτάκια της Πανίνι, αυτό το λατρεμένο χόμπι κάθε ποδοσφαιρόφιλου που τόσο έχουμε και έχετε αγαπήσει μέσα και από τα αφιερώματα του sombrero. Τι καλύτερο λοιπόν ενόψει της επερχόμενης ποδοσφαιρικής […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Σταμάτα να κατέβω…”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    ποσο ασχημος μπορει να ειναι;;;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Η ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή !!
    😛

  3. Ο/Η b λέει:

    Φρανκ λίγο πιο ανοιχτά τις στροφές… Πάρ’το αλλιώς 🙂

  4. Ο/Η Anonymous λέει:

    Οι ουλες που εχει στο προσωπο του ειναι απο ενα αυτοκινητιστικο συστυχημα. Οι οπαδοι της Παρι (αν και αντιπαλοι) εκτιμωντας το ταλεντο του, λενε οτι αυτες τις ουλες τις εκανε ο θεος γιατι πηρε το μυαλο του απο εκει και το εβαλε στα ποδια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *