Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Συναδελφική αλληλεγγύη

Το πρωτάθλημα της Κλαουζούρα ξεκίνησε αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο με πολλά ενδιαφέροντα. Εγκαινιάζοντας τη…νέα σεζόν ξεκινάμε με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Γοδόι Κρους με την Μπάνφιλντ. Στο 89ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Νέλσον Ιμπάνιες, και ενώ το σκορ είναι 1-1, πάει να χαλάσει την καλή του εμφάνιση κάνοντας πέναλτυ.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας της Μπάνφιλντ Λουκέτι αλλά ο Ιμπάνιες είναι εκεί και μπλοκάρει. Ο Λουκέτι ξεκινάει αγώνα δρόμου για να πάει στην εστία του, οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του Ιμπάνιες ξεσηκώνονται και ζητάνε να παιχτεί η μπάλα γρήγορα, ο Ιμπάνιες ξεκινάει να το κάνει και ξαφνικά σταματάει και κρατάει την μπάλα. Περιμένει να επιστρέψει ο Λουκέτι και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι με τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη.

Στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο Ιμπάνιες είπε: “Δεν συνέχισα το παιχνίδι γρήγορα γιατί μπήκα στη θέση του. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν. Είχα δει μια φορά τον Καρίσο που το έκανε με τον Σάχα και μου άρεσε αυτή η κίνηση”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Βραζιλία-Αργεντινή είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς

10 Φεβρουαρίου 1946. Το Μονουμεντάλ στο Μπουένος Άιρες ήταν κατάμεστο και πανέτοιμο να υποδεχτεί το τελευταίο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα, που τότε λεγόταν ακόμα Πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής, στο οποίο η διοργανώτρια Αργεντινή φιλοξενούσε τη Βραζιλία. Με τη διαφορά των δυο ομάδων στον ένα βαθμό (δεν υπήρχε νοκ άουτ φάση αλλά ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας

Όλοι όσοι μικροί ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιριστές, ζουν στο μυαλό τους το ιστορικό γκολ που θα τους έκανε διάσημους. Το κρίσιμο γκολ που θα χαρίσει έναν τίτλο, μια μεγάλη νική. Η χαρά, η δόξα, η αποθέωση όλα μαζί σε μια στιγμή και μετά έρχεται το άνοιγμα των ματιών και η επιστροφή στην πραγματικότητα. Υπάρχουν όμως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Συναδελφική αλληλεγγύη”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Κάτι τέτοιες φλωριές, που τις βαφτίζουν fair-play καταστρέφουν την φήμη ενός ολόκληρου λαού! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *