Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου 2009

Τα ποδο-oscars συνεχίζονται με μερικές ακόμα… δροσερές παρουσίες για τις υποψηφιότητες του Β’ γυναικείου ρόλου:

Η Αγγέλα Μέρκελ για την συμμετοχή της στην ταινία «Μιά πλύστρα παίζει μπάλα».

Μετά τις τρυφερές περιπτύξεις με τον Σαρκοζί, στην απολαυστική ταινία «Γλυκές αηδίες», η ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενη πολιτικός υποδύεται μια οικιακή βοηθό που τα απογεύματα βγάζει το φακιόλι και ξεχύνεται στο παρακείμενο γηπεδάκι 5Χ5 της αριστοκρατικής συνοικίας όπου εργάζεται. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη, καθώς αναγνωρίζει τον αρχηγό της Εθνικής Γερμανίας να αλλάζει τις λάμπες.
Καταπληκτική ερμηνεία, ειδικά στην σκηνή όπου ο ποδοσφαιριστής μπουρδουκλώνεται σ ένα καλώδιο και πέφτει στην αγκαλιά της.

Η Ντονατέλα Σορεντίνο για την ταινία «Ντονατέλα, Ουέλβα, Βερόνα» του Γούντι Άλεν.

Πολυσχιδής ερμηνεία από την Ιταλίδα ηθοποιό σε μια κωμωδία καταστάσεων. Η Ντονατέλα υποδύεται τη σύζυγο ενός Ιταλού διπλωμάτη που της λείπει η παρμεζάνα και το RAI Due και θέλει να γυρίσει στην πατρίδα της, σκαρώνοντας ένα σωρό σκανταλιές για να απολυθεί ο σύζυγός της από την υπηρεσία του. Δροσερή ερμηνεία σε μια ταινία που θυμίζει παλιά καλή τσινετσιτά. Στον ρόλο του γκαρσονιού ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Η Ελάινε Τεν Κάτε για τον ρόλο της στην ταινία «Όταν ο μπαμπάς κυνηγούσε τον Κλέιτον».

Ερμηνεύει μια 18χρονη μαθήτρια που αντί να διαβάζει για τις πανολλανδικές εισαγωγικές εξετάσεις, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει μπαρκάρει για Σουρινάμ και αποφασίζει να πετάξει όλα τα ρούχα που της έχει πάρει, επειδή τα θεωρεί κιτς. Ο πατέρας της όμως το μαθαίνει και στέλνει πίσω έναν φίλο του, τον καπετάν-Τραμουντάνα με καινούρια ρούχα, όλα πράσινα και με ένα 100 στο στήθος. Η μαθήτρια γίνεται έξαλλη και πετάει ξανά τα ρούχα στον κήπο, όπου τα καταστρέφει ο απρόσεκτος κηπουρός που τα μπερδεύει με το γκαζόν.
Μαζί με τη δροσερή Ελάινε παίζουν: Χενκ Τεν Φάτε μάτια ψάρια, Canon, Nikon, Olympus.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδο-oscars 2009

3 σχόλια σχετικά με το “Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου 2009”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Ντονατέλα!
    Μας τα είχε κάνει ζέπελιν… Κάθε φορά που έπαιρνα εφημερίδα διάβαζα για τον πόνο της;;; Αλήθεια, στην Ουέλβα είχε καλύτερη παρμεζάνα απ’ ότι στην Αθήνα; Η μήπως τα δορυφορικά κανάλια ήταν τζάμπα;

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Πανολλανδικές εξετάσεις… Αχαχαχα…

    Μήπως την αποπλάνησε κερνώντας την μπύρα Bud? 🙂

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Ντονατέλα με τρέλα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *