Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας 2009

Οι υποψηφιότητες συνεχίζονται και σειρά έχει το ποδο-oscar καλύτερης σκηνοθεσίας:

«Πριονίζουν τα δοκάρια όταν γεράσουν». του προέδρου της Ηλιούπολης Νίκου Χαλκού.

Ευρηματική φαρσοκωμωδία γεμάτη απρόοπτα και σπαρταριστές καταστάσεις.
Μιά αγέλη ποντικών ξεχύνεται σ ένα γήπεδο και πριονίζει τα δοκάρια. Ο πρόεδρος της ομάδας όμως τα βλέπει και τα καταδιώκει, αλλά τα ποντίκια αλλάζουν κατεύθυνση και του επιτίθονται. Η τανία κυκλοφόρησε πρώτα σε μορφή ντοκυμαντέρ με τον ευρηματικό τίτλο «Και γκάπα γκούπα και γκάπα γκούπα», αλλά όταν ποντίκια έφαγαν τα φιλμ ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει ολόκληρο το έργο!

Στον Σέρτζιο Κονσεισάο για την ταινία «Άλα, φέρτε μου κι άλλη μπουκάλα»

Ένας Πορτογάλος γερο-ναυτικός, ο Βάσκο Ντα Γκάμα, αφού περιπλανιέται στις ακτές της Ιταλικής Ριβιέρα, φτάνει ένα πρωί στη Θεσσαλονίκη και αράζει μπροστά στον Λευκό Πύργο. Ο γερο-ναυτικός δεν έχει καταλάβει που έχει βρεθεί, ώσπου το κύμα φέρνει στα χέρια του ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα. Ζαλισμένος από το πολύ Πόρτο ο γεροναυτικός, δεν κοιτάει τι γράφει το μήνυμα και ξαναπετάει το μπουκάλι στη θάλασσα. Εκεί αρχίζει η περιπέτειά του αφού το Λιμενικό του κόβει πρόστιμο.
Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος ΠάωστηνΈνακιόχιστηνΤρία, Κώστας Χαλκιάς στο ρόλο του λοστρόμου και διαιτητής Κύρκος ως λιμενικός

Η ταινία «Replay» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μίνου.


Ο Παύλος Γρατσίας, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εγκαταλείπει μιά μέρα την προπόνηση του ΠΑΟΚ και αναχωρεί από το γήπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να δει μία θεία του οπαδό του ΠΑΟΚ που όμως μένει σε μιά συνοικία εχθρική γιά τον ΠΑΟΚ.
Λίγο πριν φτάσει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δέχεται επίθεση από μιά συμμορία που μισεί τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να φοβηθεί επειδή είναι ΠΑΟΚ, βγάζει απ την τσέπη της φόρμας του ΠΑΟΚ μιά σιδηρογροθιά με το έμβλημα του ΠΑΟΚ και πλακώνει στα μπουκέτα τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που τρέπονται σε άτακτο φυγή, αλλά για κακή τους τύχη μπαίνουν σε ένα καφενείο γεμάτο οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Διδακτική καράτε περιπέτεια που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τι παθαίνουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ.
Συμμετέχουν: ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο υπέροχος κόσμος του ΠΑΟΚ, ο ιδρυτής του ΠΑΟΚ, το ίνδαλμα του ΠΑΟΚ, το σύμβολο του ΠΑΟΚ και η παιδική χορωδία του ΠΑΟΚ. Σενάριο Σάκης Γκίνας.

Η ψηφοφορία με τους γνωστούς τρόπους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδο-oscars 2009

3 σχόλια σχετικά με το “Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας 2009”

  1. Ο/Η Mr.Fixit λέει:

    Pshfizw “dokaria” logw entopiothtos…Vamos Hlioupolara!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Μίνος φορ εβερ εντ εβερ!

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης παίζει χωρίς αντίπαλο. τέτοια σκηνοθεσία είχαμε χρόνια να δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *