Όσο τα επεισόδια στα γήπεδα αντιμετωπίζονται με γραφικές, ‘πελατοχαιδευτικές’ ανακοινώσεις, ελάχιστες συλλήψεις για το θεαθήναι και αστεία πρόστιμα, την κατάληξη των οποίων κανείς δεν ξέρει, όσα σποτάκια – αμφιβόλου αισθητικής – κι αν γυρίσεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα.

[6 Σχόλια]
Κατηγορίες: 





6 Σχόλια μέχρι τώρα
1 Elaith // 14 Μαρτίου, 2009 στις 03:47
Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε αρκετά το σποτάκι και η αισθητική του (αν και ο Αντωνάκης θα έριχνε μια καράτε κιντ κλωτσιά και θα γλίτωνε), αλλά επί της ουσίας έχεις δίκιο.
2 charlie // 14 Μαρτίου, 2009 στις 04:57
Το βίντεο είναι καλοφτιαγμένο. Αλλά όταν φέρει την «υπογραφή» της ΣΟΥΦΡΟΛΙΓΚΑΣ η οποία δεν πήρε κεφάλια στο πρόσφατο ματς της Τούμπας (και σε παλαιότερα, απλώς επειδή συνέπεσε με αυτό η διανομή του…) όπου έγιναν τα πάντα, με πιάνουν ακράτητα γέλια.
Αρχίστε να κλείνετε γήπεδα, για να νιώσουν το δάχτυλο οι ομάδες διότι διαφορετικά θα στέλνουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις στον κόσμο τους (τον υπέροχο πάντα, έτσι;) και παίχτε και το βίντεο να φανεί ότι «μάγκεsh… μέχρι εδώ ήταν, τέλος ο χαβαλές και οι ομορφιές».
Αλλά που;;; Στην ΣΟΥΦΡΟΛΙΓΚΑ;;;; Πλάκα κάνουμε;;;
3 duendes // 14 Μαρτίου, 2009 στις 10:51
Βασικά, εγώ στα πρώτα δυο πεσίματα φώναξα «μπέναλντι»!
4 Darth Soccerius // 14 Μαρτίου, 2009 στις 14:07
Το «αστειο» ειναι οτι κοψαν στο μονταζ τον Κονσεισαο…
5 duendes // 14 Μαρτίου, 2009 στις 14:24
Δεν τον κόψανε!
Απλά δεν φαίνεται, γιατί είναι στο ..βάθος και πλακώνεται στο ξύλο.
6 nick_shortjohn // 14 Μαρτίου, 2009 στις 17:10
Πιστεύω άγγιξε τους απανταχού χούλιγκανς…
Από αύριο τέρμα οι Μαλαματίνες-ακόντια…
Σχολιάστε: