Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και στο Λονδίνο ακόμα σκοράρουν…

Ο αγώνας Τσέλσι-Λίβερπουλ μέσα από 14 ‘live’ σχόλια:

1. Το παιχνίδι αρχίζει. Οι μπλε οπαδοί κουνάνε σημαίες. Κανένα κοντάρι δεν φαίνεται να κατευθύνεται στο λαιμό κόκκινου οπαδού. Ο πολιτισμός τους τελειώνει μετά την 8η μπύρα. (Ο δικός μας δεν αρχίζει ποτε).
2. Οι κόκκινοι εκτελούν φαουλ από μακριά. Ο μπλε τερματοφύλακας κάνει την ευνόητη κίνηση. Οι αμυντικοί κάνουν την ευνόητη κίνηση. Τα μάτια όλων μας κάνουν την ευνόητη κίνηση. Ο κόκκινος χαλάει την πιάτσα και την στέλνει απ’ ευθείας στα δίχτυα. Ξενέρωτος.
3. Πέναλτι οι κόκκινοι. 0-2. Σοκ στο γήπεδο.
4. Ημίχρονο. Οι ξεγραμμένοι κόκκινοι πάνε να κάνουν την έκπληξη.
5. Γκολ οι μπλε από το πουθενά. Ο κόκκινος τερματοφύλακας την έσπρωξε στα δίχτυα του, ολομόναχος. Φαμπιάν Μπαρτέζ σε κατάλαβα, βγάλε την μάσκα!
6. Φαουλ οι μπλε, σουτάρα και 2-2! Κάτι δεν πάει καλά. Ότι πάει στο τέρμα, ‘γράφει’. Η μπάλα θα φταίει. Να την καθιερώσουμε και στα μέρη μας. Τέζα οι κόκκινοι.
7. Όλοι στο γήπεδο τρέχουν υπερβολικά. Θα έχουμε πάρτι στο ντόπινγκ κοντρόλ στο τέλος.
8. Οι κόκκινοι καταρρέουν. Λάθος πάσα έξω απ’την περιοχή και 3-2.
9. 3-3 απ’το πουθενά. Ένας κόκκινος σούταρε, ένας μπλε ακούμπησε και η μπάλα πήγε στο πλεκτό. Τα τέρματα τους είναι σίγουρα μεγαλύτερα απ’τα δικά μας στην Ελλάδα, δεν εξηγείται αλλιώς.
10. Χαμός. Είμαστε στο 82′, Απρίλιο μήνα και κανένας δεν σταματάει να τρέχει. Πρέπει να έχει κολλήσει η τηλεόραση μου, σε κάποιας μορφής fast-forward.
11. Κι άλλο γκολ οι κόκκινοι! Έχω χάσει το σκορ (και μάλλον μαζί με μένα κι ο εκφωνητής). Δεν είμαι σίγουρος αν αρκεί για να περάσουν, αλλά είμαι σίγουρος πλέον τι μου θυμίζουν οι κόκκινοι. Τον Πίτερ Σέλερς, στην αρχική σκηνή του ‘The Party’, που τον πυροβολούν ασταμάτητα και δεν πεθαίνει με τίποτα.
12. 4-4. Αηδία κατάντησε! Νιώθω οίκτο για τους τερματοφύλακες. Έχω να νιώσω έτσι για κάποιον, απ’το πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν.
13. Δεν γίνονται αυτά. Στην επόμενη φάση, οι κόκκινοι παραλίγο να πάρουν πάλι προβάδισμα. Για …πολλοστή φορά. Σίγουρα, μου θυμίζουν τον Πίτερ Σέλερς! Οι μπλε σώζουν πάνω στην γραμμή με αυτοθυσία. Εκτός από τα τέρματα, μάλλον είναι μεγαλύτερα και τα ημίχρονα. Δεν τελειώνει με τίποτα το ματς. Μάλλον παίζουν στα 10 γκολ, όπως παίζαμε μικροί.
14. Τέλος. Πέρασαν οι μπλε. Κουράστηκα. Πάω να κατουρήσω επιτέλους και να βάλω να δω σε dvd ένα Προοδευτική-Ιωνικός, να χαλαρώσω.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To ματωμένο τουρμπάνι του Κιελινομπαρτζαλινομπονούτσι

Η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου – η Γιουβέντους ντε – βρίσκεται μια ανάσα απ’ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο οι πιθανότητες να βρεθούν οι Ιταλοί στο Βερολίνο αυξήθηκαν δραματικά, κάτι που στην αρχή της σεζόν – εννοείται – έμοιαζε με κακόγουστο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο. Κάτι σαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sombrero Quiz: Μήπως ξέρεις από Champions League;

Το πρώτο μας κουίζ πριν λίγο καιρό με γνώσεις περί του γραφικού ελληνικού ποδοσφαίρου στέφθηκε από επιτυχία. Μια που το ΤσουΛου φτάνει στα καλά του, είπαμε να κάνουμε και ένα πιο… σοβαρό κουίζ, με πραγματικές γνώσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Προσπαθήσαμε να έχουμε διαφορετικών ειδών και δυσκολίας ερωτήσεις, ώστε να υπάρχει κάποια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Και στο Λονδίνο ακόμα σκοράρουν…”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Βασικα το ματς που διαλεξες για την συγκριση σου με την Ελλαδα ειναι ντερμπαρα! 🙂

  2. Ο/Η balkou λέει:

    2. Στο ζωντανό ήμουν σίγουρος ότι θα το πάει απ’ευθείας. Πρώτον το’χει ξανακάνει και δεύτερον ο Τσεχ ήταν τόσο εμφανώς λάθος τοποθετημένος.
    7. Μετά το φιάσκο Ρίο Φέρντιναντ είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί :)))
    14. Σιγά μην έχεις γραμμένο σε ντιβιντι ματς Προοδευτική-Ιωνικός, εκτός κι αν πίσω απ’το duendes κρύβεται το όνομα Σούλης Παπαδόπουλος, οπότε πάσο :))

    ΥΓ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί επίσης να είναι είτε αλλενατόρε Νικολό, είτε Νίκος Αλέφαντος! :))))))
    ΥΓ2 Thanks για τον Σέλερς!

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Ντερμπάρα.. Σιγά.. Τρύπιοι gk, τρύπιες άμυνες. :))

    @bakou, μην είσαι ποτε σίγουρος για τον μαζοχισμό που κρύβει κάποιος. Εδώ όχι μόνο παρακολουθούμε ακόμα Σουπερ Λιγκ, αλλά την αναλύουμε κιόλας! 🙂

    Πάντως, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο πλέον. Μετά το τέλος τους, τα τηλεοπτικά συνεργεία καίγανε τις κασσέτες του αγώνα, τις κάμερες, τα ρούχα τους και ότι άλλο είχαν, για σιγουριά, για να μην διαδοθεί το Κακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *