Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα πάντα όλα

ΑΡΣΕΝΑΛ
Τι ελπίζαμε να δούμε:
Μια ομάδα ταλαντούχων πιτσιρικάδων, που θα τρέχει όταν οι άλλοι σταματάνε. Τον Φάμπρεγας να οργανώνει το κέντρο και με ασταμάτητη κυκλοφορία να κλείνει τον αντίπαλο στα καρέ και να σφυροκοπάει. Τον Γκιμπς να κάνει ματσάρα, να γίνεται η νέα μεγάλη ανακάλυψη του Βενγκέρ και την επόμενη μέρα να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της Sun, μεθυσμένος, με τα βρακιά κάτω και μια αφράτη Αγγλιδούλα αγκαλιά. Τον Φαν Πέρσι, να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του. Τον Αντεμπαγιόρ, να παίζει μπουνιές με τις ντουλάπες της Γιουνάιτεντ. Και να τις ρίχνει νοκ άουτ. Τον Βενγκέρ, να ξεσπάει μετά από γκολ πρόκρισης και να κάνει κωλοδάχτυλο στον Φέργκιουσον στην μνήμη των παλιών τους λογομαχιών.

Τι είδαμε:
Μια ομάδα ταλαντούχων πιτσιρικάδων που την βάλανε να παίξει απέναντι σε μεγαλύτερους και την κρίσιμη στιγμή δεν είχε σε ποιον να στηριχθεί. Τον Γκιμπς να γλιστράει στο πιο κρίσιμο σημείο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ως τώρα. Τους Φάμπρεγας-Φαν Πέρσι να μην μπορούν να ξεκολλήσουν την ομάδα τους από το αδιέξοδο που την έφερε ο Φέργκιουσον. Τον Βενγκέρ να επιστρέφει πάλι στο παιδομάζωμα του, χωρίς την μεγάλη κούπα και να συνειδητοποιεί ότι πιο εύκολα θα πάρει η Ελλάδα το Ευρωπαικό, παρά αυτός Champions League (Σημείωση: Άκυρο, πρέπει επιτέλους να το κόψω αυτό το αστείο, δεν πιάνει πλέον).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Τι ελπίζαμε να δούμε:
Τον Ρονάλντο να ‘πυροβολεί’ με το δεξί του από όλες τις αποστάσεις και μετά να κάνει γκριμάτσες. Τον Ρούνει να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά, από επιθετικός μέχρι αμυντικό χαφ. Έντεκα παίκτες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πως θα το πάρουν και πως θα το κρατήσουν. Την γνώριμη φάτσα του Γκίγκς, απλά και μόνο για να νιώσουμε ότι δεν έχουμε μεγαλώσει πάρα πολύ. Τον Φέργκιουσον, να εκμεταλλεύεται την διαφορά εμπειρίας των δυο ομάδων και στο τέλος μιας επικής μονομαχίας να φτύνει την τσίχλα, που μασάει από τον Μάιο του 1999, στην μούρη του Βενγκέρ.

Τι είδαμε:
Τον Ρονάλντο να ‘πυροβολεί’ με το δεξί του από όλες τις αποστάσεις και μετά να κάνει γκριμάτσες. Τον Ρούνει να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά, από επιθετικός μέχρι αριστερό μπακ. Έντεκα παίκτες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πως θα το πάρουν και πως θα το κρατήσουν. Τον Γκίγκς, αλλά με άσπρες τριχούλες. Τον Φέργκιουσον, να εκμεταλλεύεται την διαφορά εμπειρίας των δυο ομάδων και να κρατάει στο στόμα του ακόμα, την καταραμένη τσίχλα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σον Χιουνγκ-Μιν: Το ίνδαλμα της Ασίας

Χιλιάδες συμπατριώτες του μένουν ξύπνιοι μέχρι τα χαράματα για να τον απολαύσουν στην τηλεόραση, τα ΜΜΕ της χώρας του καταγράφουν κάθε του ενέργεια εντός και εκτός γηπέδων, η ομάδα του έχει κερδίσει αμέτρητους νέους οπαδούς σε μια μακρινή χώρα στην οποία δεν είχε ποτέ στο παρελθόν οπαδική βάση, δεκάδες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη φήμη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εσύ πόσο μπορείς να παραμυθιάσεις τη γυναίκα σου;

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται και όλοι ξέρουμε ότι είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Κάθε νοήμων φίλαθλος θα θέλει να βρίσκεται εκεί για την εμπειρία. Η Χάινεκεν είχε μια αρκετά ωραία ιδέα (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι στημένο) βάζοντας ζευγάρια που ψάχνουν να ψωνίσουν να ανακαλύψουν δυο κακόγουστες πανάκριβες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *