Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!


Αν έχουν να επιδείξουν κάτι πρωτότυπο τα φετινά play offs του ελληνικού πρωταθλήματος (;) δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία.
Ετσι τους την κάρφωσε βρε αδερφέ…
Μέχρι την επόμενη φορά που κάποιος εξ αυτών ή κάποιος άλλος θα σηκώσει το χέρι για να φωνάξει «ταξί», παραμένω πεισματικά αδιάφορος.

ΥΓ. Στο Μεστάγια αδερφές μου, στο Μεστάγια!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ΑΕΛ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο μοναδικός Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1977 στον Πύργο και αγωνίζεται στη θέση του μέσου στην ομάδα της Φούλαμ, γνωστός για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του και τις ηγετικές του ικανότητες. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2012, όταν και αγωνίστηκε για 121η φορά. Βικιπαίδεια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    “δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία”

    😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *