Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Ρονάλντο, τα λεφτά και η Πάρις Χίλτον

gay_cron

Πριν προλάβει καν να ολοκληρωθεί η μεταφορά των εξήντα εφτά εκατομμυρίων ευρώ από την Μαδρίτη στο Μιλάνο, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλε ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διώξει από τον Κακά το άγχος της ‘ταμπέλας’ της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλώντας σημαντικό πλήγμα στην τοπική βιομηχανία ζελέ αλλά και στην ντόπια κλίκα των επίδοξων WAG’s, που ζούσαν με το όνειρο ότι μια μέρα θα τύλιγαν για τα καλά τον Πορτογάλο στα μεγάλα τους βυζιά και θα γινόταν Βικτόρια Μπέκαμ στην θέση της Βικτόρια Μπέκαμ.

Για να αντέξουν όλα τα παραπάνω, οι Άγγλοι ζήτησαν το ποσό των 80 εκατομμυρίων λιρών, χρήματα που δεν φάνηκαν απαγορευτικά στον Πέρεθ αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα βγούνε από την δικιά του τσέπη. Άλλωστε, σύμφωνα με ανθρώπους της Ρεάλ, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της μεταγραφής θα καλυφθεί από τις πωλήσεις της φανέλας, με τον αριθμό του Ρονάλντο. Με βάση αυτό το σκεπτικό και μετά από αμέτρητες ώρες συσκέψεων των μεγαλύτερων διαφημιστικών μυαλών που έχει βγάλει η Ισπανία, μετά τον Νταλί, εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης του ονόματος του παίκτη σ’όλο τον πλανήτη.

Η αρχή έγινε πριν λίγες μέρες με την ανακήρυξη του Ρονάλντο ως “ο πιο σέξι ζωντανός άνδρας” από το Βρετανικό ‘Gay Times’. Με τον τρόπο αυτό επιτεύχθηκε άνοιγμα προς μια ομάδα ανθρώπων ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τον χώρο των ρούχων και της κατανάλωσης γενικότερα. Η συνέχεια περιλάμβανε ταξίδι του παίκτη στην Αμερική και κοινές εμφανίσεις-φλερτ με τον παγκόσμιο αντιπρόσωπο των Η.Π.Α. στον χώρο της τηλεόρασης, την Πάρις Χίλτον. (Κίνηση που επιβεβαίωσε πλήρως το αρχαίο σοφό ρητό, που λέει πως όπου κολλάει η Πάρις Χίλτον βρωμάει κακογουστιά και πολλά λεφτά.) Έτσι δεν πρέπει να εκπλαγεί κανένας αν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον ο Ρονάλντο πάρει το γιγάντιο μαργαριταρένιο του κολιέ και το μαυρισμένο του σώμα και φωτογραφηθεί ξαπλωμένος δίπλα σε πασίγνωστη Γιαπωνέζα show-woman, κάπου στην Ανατολή.

Στην τελική πάντως, ακόμα κι αν δεν καταφέρει η διοίκηση της Ρεάλ να ντύσει και τον τελευταίο άνθρωπο αυτού του πλανήτη με τα ρούχα της ομάδας, υπάρχει πάντα ο δήμος της Μαδρίτης που είναι έτοιμος να αγοράσει ακριβά κάποιο χωράφι που ανήκει στην ομάδα και να την σώσει από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα άξεστων υπαλλήλων τραπεζών, που θα ενημερώνουν πως η αποπληρωμή των δανείων έγινε κόκκινη στον υπολογιστή τους. Οι κρατικο-δημοτικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο, εξάλλου, δεν είναι προνόμιο του Ελληνισμού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια δίκη, ένα συγκρότημα και ένα γκολ

Κανείς δεν περίμενε ότι το γκολ νούμερο 5000 στην ιστορία της Ρεάλ Σαραγόσα θα είχε τόσο μεγάλη σημασία κι αυτό γιατί έτυχε να το σκοράρει ο Αργεντίνος Φράνκο Ζουκουλίνι. Ο νεαρός χαφ το πανηγύρισε δείχνοντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Οι Καγιεχέρος αθώοι, η μουσική δεν σκοτώνει”. Κι αν πολλοί Ισπανοί δεν το κατάλαβαν, πίσω στην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mes que un ad

Γουάου! Ακόμα κι αν έχεις κρεμασμένη στο δωμάτιό σου τη φανέλα με το 9 του Ντι Στέφανο υπογεγραμμένη από τον Φράνκο, οφείλεις να παραδεχτείς ότι η πρώτη αυθόρμητη αντίδρασή σου όταν είδες το νέο διαφημιστικό σποτάκι της Μπαρτσελόνα ήταν αυτή: Γουάου! Έξυπνη, αστεία, εύστοχη, άψογης αισθητικής και με μια αεροσυνοδό που θα ήθελες να σου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *