Η Αργεντινή για μια ακόμα φορά δεν τα κατάφερε σε υψόμετρο. Αυτή τη φορά βέβαια δεν ξεφτιλίστηκε, αλλά η ήττα με 2-0 από το Εκουαδόρ δεν άρεσε σε κανέναν. Για να είμαστε ειλικρινείς, η ομάδα του Μαραντόνα άξιζε κάτι καλύτερο, αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Τέβες αστόχησε σε πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος. Από την άλλη, το Σάββατο η ίδια ομάδα κέρδισε την Κολομβία με 1-0 χωρίς να το αξίζει, οπότε να τα βάζει με την τύχη της δεν έχει νόημα.
Το Εκουαδόρ πέτυχε μια σπουδαία νίκη σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0 και σφραγίζοντας τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε ψύχραιμος, λέγοντας ότι οι παίκτες του έκαναν ότι ακριβώς τους ζήτησε και ότι είναι περήφανος που είναι προπονητής αυτής της ομάδας. Το θέμα όμως είναι ότι η Αργεντινή κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ, αφού κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση από την Ουρουγουάη και το Εκουαδόρ. Ειδικά από την στιγμή που έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Ειδικά το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά. Μια ενδεχόμενη αποτυχία είναι πιθανό να σημαίνει και το πρόωρο τέλος του Ντιεγκίτο. Αυτός σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε ότι απλά περιμένει να είναι σε καλή κατάσταση το χορτάρι στο Μονουμεντάλ.

[5 Σχόλια]
Κατηγορίες: 





5 Σχόλια μέχρι τώρα
1 duendes // 11 Ιουνίου, 2009 στις 11:51
«Αυτός σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε ότι απλά περιμένει να είναι σε καλή κατάσταση το χορτάρι στο Μονουμεντάλ.»
Μαραντόνα όπως λέμε ..Τάκης Λεμονής;
2 balkou // 11 Ιουνίου, 2009 στις 12:21
Εντάξει, δεν έχασε και βγήκε να τα ριξει στο χορτάρι, οπότε δεν είναι το ίδιο.
Όντως στο πρώτο ημίχρονο άνετα μπορούσε να’ναι 0-3 το σκορ και να΄χει λήξει το ματς. Πολύ φοβάμαι ότι ενώ έχει καλές ιδέες ο Ντιέγο έχει τρομερή δυσκολία να τις βγάλει στο γήπεδο με τους παίκτες του. Κι αυτό είναι λόγω της απειρίας του.
3 charlie // 11 Ιουνίου, 2009 στις 12:22
Είναι και μέλη του ίδιου συλλόγου…
4 xristos // 11 Ιουνίου, 2009 στις 12:39
Ο μπόρχα ο άνθρωπος καγκουροκόμπρα έπαιξε; όλα τ άλλα είναι απλά λεπτομέρειες.
5 charlie // 11 Ιουνίου, 2009 στις 19:04
Ούτε έξω από το γήπεδο δεν πέρασε.
Σχολιάστε: