Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στα όρη, στα άγρια βουνά

Η Αργεντινή για μια ακόμα φορά δεν τα κατάφερε σε υψόμετρο. Αυτή τη φορά βέβαια δεν ξεφτιλίστηκε, αλλά η ήττα με 2-0 από το Εκουαδόρ δεν άρεσε σε κανέναν. Για να είμαστε ειλικρινείς, η ομάδα του Μαραντόνα άξιζε κάτι καλύτερο, αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Τέβες αστόχησε σε πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος. Από την άλλη, το Σάββατο η ίδια ομάδα κέρδισε την Κολομβία με 1-0 χωρίς να το αξίζει, οπότε να τα  βάζει με την τύχη της δεν έχει νόημα.

Το Εκουαδόρ πέτυχε μια σπουδαία νίκη σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0 και σφραγίζοντας τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε ψύχραιμος, λέγοντας ότι οι παίκτες του έκαναν ότι ακριβώς τους ζήτησε και ότι είναι περήφανος που είναι προπονητής αυτής της ομάδας. Το θέμα όμως είναι ότι η Αργεντινή κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ, αφού κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση από την Ουρουγουάη και το Εκουαδόρ. Ειδικά από την στιγμή που έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Ειδικά το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά. Μια ενδεχόμενη αποτυχία είναι πιθανό να σημαίνει και το πρόωρο τέλος του Ντιεγκίτο. Αυτός σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε ότι απλά περιμένει να είναι σε καλή κατάσταση το χορτάρι στο Μονουμεντάλ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πάσχα στην Αργεντινή

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MLuTjq7P9bs Την ώρα που χιλιάδες Ελλήνων χώνευαν μετά το πασχαλινό ρεσιτάλ φαγητού, αρκετά χιλιόμετρα μακρυά στο Μπουένος Άιρες είχαμε το σούπερ-κλάσικο μεταξύ Μπόκα και Ρίβερ στο Μπομπονέρα. Ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε στατιστικά ρεκόρ, αλλά κακό θέαμα και κυρίως νεύρα, πολλά νεύρα. Το πρώτο ρεκόρ ήταν αυτό του πιο γρήγορου γκολ, αφού ο Λανσίνι έκανε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο άρχοντας της παύσης

Μέσα στους διάφορους τεράστιους παίκτες που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, ένας λιγότερο γνωστός εκτός της χώρας, αλλά θρύλος στην πατρίδα του είναι ο Ρικάρντο Μποτσίνι που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 60 του και έτυχε να πετύχω μια συνέντευξή του στον Τζόναθαν Γουίλσον (αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, διαβάστε εδώ). […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Στα όρη, στα άγρια βουνά”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    “Αυτός σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε ότι απλά περιμένει να είναι σε καλή κατάσταση το χορτάρι στο Μονουμεντάλ.”

    Μαραντόνα όπως λέμε ..Τάκης Λεμονής;

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Εντάξει, δεν έχασε και βγήκε να τα ριξει στο χορτάρι, οπότε δεν είναι το ίδιο.

    Όντως στο πρώτο ημίχρονο άνετα μπορούσε να’ναι 0-3 το σκορ και να΄χει λήξει το ματς. Πολύ φοβάμαι ότι ενώ έχει καλές ιδέες ο Ντιέγο έχει τρομερή δυσκολία να τις βγάλει στο γήπεδο με τους παίκτες του. Κι αυτό είναι λόγω της απειρίας του.

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Είναι και μέλη του ίδιου συλλόγου…

  4. Ο/Η xristos λέει:

    Ο μπόρχα ο άνθρωπος καγκουροκόμπρα έπαιξε; όλα τ άλλα είναι απλά λεπτομέρειες.

  5. Ο/Η charlie λέει:

    Ούτε έξω από το γήπεδο δεν πέρασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *