Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Φάτε για να στηρίξτε

merida_gyros_xoirinos

Πλέον δεν έχουν μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το προνόμιο να έχουν την (ψευδ-;)αίσθηση ότι στηρίζουν την ομάδα τους πίνοντας καφέ στο Ernest Hebrand ή χορεύοντας …Χατζηγιάννη στο Hotel (γιατί ρε Αντιπρόεδρε αυτόν;) ή του Ηρακλή τραγουδώντας Αντώνη Ρέμο και “Έλα να με τελειώσεις” αλλα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς μπορούν να νιώθουν ότι ο Γιάννης  Παπαποστόλου(δεινός στράικερ που τον είδαμε ένα φεγγάρι και στον Ηρακλή) πληρώνεται στην ώρα του γιατί αποφάσισαν να φάνε διπλή μερίδα γύρου με έξτρα τζατζίκι στον  γνωστό Σολωμονίδη της Αρετσούς.

Καλή αρχή λοιπόν στην Καλαμαριά και καλοφάγωτα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απόλλων Καλαμαριάς, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Φάτε για να στηρίξτε”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Μας πέθανες με τη φωτό. Έχω και μια πείνα…

  2. Ο/Η Termite λέει:

    Μικρή είναι ρε παιδιά!

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Συμφωνώ, αλλά γιά πρωί καλή είναι 🙂

  4. Ο/Η Epivator λέει:

    Ιεροσυλία! Το συγκεκριμένο πιάτο δεν θα μπορούσε να βγει ποτέ ούτε από το Σολωμονίδη της Αρετσούς, ούτε από το Σολωμονίδη της Καλαμαριάς, ούτε από οποιοδήποτε άλλο Σολωμονίδη! Η σωστή μερίδα έρχεται υποχρεωτικά με πάπρικα και μουστάρδα, είναι πιο μεγάλη και δεν περιέχει πίτες!

    Πάντως, πέρα από την πλάκα ας ελπίσουμε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του μιας και είναι κρίμα για την ομάδα να χαροπαλεύει.

  5. Ο/Η duendes λέει:

    Παιδική μερίδα. Μ’αυτό το πράγμα δεν χορταίνει ούτε ο Φελίπε του Άρη.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι του Σολωμονίδη, εκτός αν ξεκίνησαν περικοπές στα πιάτα, για να κάνει μεταγραφές ο Απόλλων.

  6. Ο/Η balkou λέει:

    Η προετοιμασία αρχίζει ωσονούπω κι αλίμονο αν σας βρω υπέρβαρους! 😛

  7. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Απαιτώ…ξενάγηση όταν ανέβω Θεσσαλονίκη.
    Είναι αδύνατο να αγνοώ τόσο σημαντικές λεπτομέρειες 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *