Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι σακούλες και τα γκολ

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ πατάει απότομα ‘φρένο’ και αλλάζει εντελώς κατεύθυνση πορείας πριν οι δυο αμυντικοί της Μίλαν συνειδητοποιήσουν καν τι έχει συμβεί ή ποια είναι η σωστή πορεία, θυμίζοντας σκηνή καταδίωξης με αμάξια σε ταινία δράσης του Χόλιγουντ.

O Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν πιθανόν να μην μπορούσε καν να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει τέτοια κίνηση.

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ έκανε 5 σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να βρει εστία, με αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να ηττηθεί εντός έδρας από μια ομάδα που έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο κλεισμένη στην περιοχή της.

Ο Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν έκανε 3 σουτ στα 87 λεπτά που αγωνίστηκε και πέτυχε δυο γκολ (αν και το πρώτο από θέση οφσάιντ).

Η Μίλαν έφυγε από την έδρα της Μαρσέιγ με το πολύτιμο διπλό. Τόσο απλά.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To ματωμένο τουρμπάνι του Κιελινομπαρτζαλινομπονούτσι

Η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου – η Γιουβέντους ντε – βρίσκεται μια ανάσα απ’ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο οι πιθανότητες να βρεθούν οι Ιταλοί στο Βερολίνο αυξήθηκαν δραματικά, κάτι που στην αρχή της σεζόν – εννοείται – έμοιαζε με κακόγουστο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο. Κάτι σαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια νύχτα του Μαΐου

Μισώ την σχέση που έχουμε στην Ελλάδα με τον κόσμο. “Τι έχεις να πεις για τον υπέροχο κόσμο, ευχαριστούμε τον κόσμο, ο κόσμος θα βοηθήσει, κτλ”. Αν με ρωτήσεις γιατί έγινε ο,τι έγινε στην Πόλη, θα σου πω κι εγώ αυτά που ξέρεις. Ο Χάμαν μπήκε αλλαγή κι η Λίβερπουλ έπαιξε με 3-4-2-1. Η Μίλαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Οι σακούλες και τα γκολ”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Άσε που σκοραρε, ποιός? ο Χάιντσε… Βασικός επιθετικός αντί του Μέσι στο επόμενο ματς της Αργεντινής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *