Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ

sms-copy1

Αντιγράφω από το site aek365.gr:

H επίσημη τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου που στάλθηκε με sms στους ρεπόρτερ ΑΕΚ πριν μερικά λεπτά ήταν η εξής: “Το Δ.Σ της Γκρέμιο αποφάσισε να μην δώσει τον παίκτη παρά την πολύ καλή  πρόταση που υποβάλλαμε μαζί με τον όμιλο των επενδυτών, δηλαδή περίπου 3.000.000 ευρώ και 10% από μεταπώληση. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό αλλά ότι θα έμεναν χωρίς σέντερ φορ λόγω του τραυματισμού του Μάξι Λόπεζ. Ο παίκτης θέλει σαν τρελός να έρθει και η συμφωνία είναι ότι μπορούμε να τον κλείσουμε από τώρα για να τον αποκτήσουμε τον Δεκέμβριο. Και τώρα προσήλωση στους στόχους μας…”

Μέσα σε 5 γραμμές μεστές συμπερασμάτων μπορούμε να πούμε τα εξής:

  1. Ο πρόεδρος δεν κοιμάται ποτέ και ενημερώνει τον κόσμο για το ΔΣ της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε, στην άλλη άκρη της γης
  2. Ακόμα και αν ο πρόεδρος κοιμάται, είναι όταν νυχτώνει στην Λατινική Αμερική και δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές εκείνη την ώρα
  3. Δεν ξεχωρίζουμε τους δημοσιογράφους σε παιδιά και αποπαίδια.
  4. Ο Μάξι Λόπες, γνωστός και ως Καμπάνταης της Αργεντινής, χάλασε την μεταγραφή της ΑΕΚ
  5. Ο Ζόνας ως νέος Ντέμης Νικολαΐδης κάνει τα πάντα για να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
  6. Ο πρόεδρος είναι αρρωστάκι και στο τέλος του SMS περνάει και το οπαδικό του μήνυμα.
  7. Η συμφωνία με την Cosmote δεν ήταν τυχαία, γιατί με τόσο μεγάλο μήνυμα και τόσους αποδέκτες δεν θα μας έφταναν τα χρήματα του Κυργιάκου για να πληρώσουμε τον λογαριασμό.
  8. Χωρίς τον Νέμεθ λόγω υποχρεώσεων με την Ουγγαρία και με τον Τζεμπούρ να μην δηλώνεται στην λίστα, πάλι καλά που έμεινε ο Παυλής.
  9. Όταν η μεταγραφική περίοδος για τις άλλες ομάδες τελειώνει, η ΑΕΚ συνεχίζει μέσα στον δικό της χωροχρόνο να παίρνει παίκτες.
  10. Παντού υπάρχει ένας όμιλος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Δώσε μου μεταγραφές, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    🙂
    Νίκος Θανόπουλος, ο πιο απολαυστικός πρόεδρος όλων των εποχών.

    Ντέμη, φαε την σκόνη!

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    gadjetακια τον κοβω

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Καταγγέλω την προβοκατόρικη φωτογραφία.
    Η Siemens ανήκει αλλού.
    Το φωτομοντάζ που πέρασε το όνομα του Ζόνας στη θέση του Κάλστρομ κι αυτό του ντούσαν στη θέση του Τιμούρ δεν θα περάσει!!!
    Ο Χρυσικόπουλος θα συνεχίσει να θεμελιώνει τον Ολυμπιακό σε γερές βάσεις με οπλισμένο σκυρόδεμα άριστης ποιότητας!!! 🙂

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Ασ’τα αυτά περί προβοκατόρικης φωτό, και πες μας τι έκανες τη μίζα της Μίζενς ώστε να διαφημήσετε το κινητό της στο μπλογκ…:)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *