Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η νύχτα των Κατσουράνηδων

Δεν είναι αμυντικά χαφ, δεν είναι επιθετικά χαφ, δεν είναι επιτελικά χαφ, δεν είναι ακριβώς κρυφοί κυνηγοί. Ισως αυτή να είναι η συνταγή της επιτυχίας τους. Οτι κανείς δεν ξέρει τί να περιμένει απ αυτούς και πού κάθε φορά θα βρίσκονται.
Κώστας Κατσουράνης και Σεϊντού Κεϊτά πέτυχαν χθες βράδυ 5 γκολ, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Και αν ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού έχει καταντήσει συνήθης ύποπτος, σπρώχνοντας την ομάδα του εκεί που δεν μπορούν να την φέρουν οι διάσημοι επιθετικοί της, γιά τον μέσο απ το Μάλι, το χθεσινό παιχνίδι με την Σαραγόσα θα μείνει αξέχαστο, αφού σ αυτό πραγματοποίησε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας τους. Δικαιολογημένα στο τέλος του αγώνα πήρε την μπάλα στο σπίτι του, αν και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, την μισή την … χρωστάει στους εξαιρετικούς συμπαίκτες του.
Οσο γιά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, είναι το καλύτερο της αγωνιστικής γιά μένα κι ένα απ τα καλύτερα “ομαδικά” γκολ που έχουμε δει φέτος.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero of the week, βιντεοθεραπεία, ελληνικό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Δημοψήφισμα των Γηπέδων

Σήμερα η Σκωτία ψηφίζει για το εάν θα παραμείνει στην ένωση που ονομάζεται Μεγάλη Βρετανία ή αν θα ανεξαρτητοποιηθεί. Εδώ και έναν χρόνο οι υποστηρικτές του «Ναι» και του «Όχι» προωθούν τις καμπάνιες τους. Φυσικά, ένας χώρος που μαζεύεται πολύς κόσμος, όπως τα γήπεδα, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτού του ντιμπέιτ. Οι New […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η γιαγιά της Μπέτις

Στην Ελλάδα το φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο. Οι γυναίκες δεν πατάνε εύκολα στα γήπεδα (όχι ότι έχουν άδικο) και όσες το κάνουν συνήθως είναι για λόγους οικογενειακής αποκατάστασης και να παίξουν στα ελληνικά αθλητικά πόρταλς με τίτλους “έβαλε φωτιά η Σούζι Τσούζι στις εξέδρες του Αγρινίου”, “μοίρασε πόνο η Φωφώκα στους θεατές στο Ηράκλειο” και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η νύχτα των Κατσουράνηδων”

  1. Ο/Η Eidur λέει:

    Παντως στο 2ο του Κατσουρ..πολλοι ειπαν πως το δυσκολο κομματι ηταν η πασα του Σισε στα ψιλοτυφλα και πως πεταχτηκε ο Κατσουρ…λαθος!!
    Το δυσκολο κομματι,που κανει και το γκολ ωραιο,ειναι πως ο Γκαμπριελ βγαζει 2 συνεχομενες πασες σωστες !! 😀

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δεν έχω τέτοιες … μεταφυσικές ανησυχίες
    Ηταν ένα όμορφο γκολ κι αυτό μου φτάνει.
    Τα υπόλοιπα είναι γι αυτούς που έχουν βάλει ωραιότερα 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *