Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μια βόλτα στον κόσμο

Μια που είχαμε αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, πολλά ήταν τα παράξενα που συνέβησαν σε διάφορα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας. Για να μην αφήσουμε κάτι απ’ έξω ας κάνουμε μια… τουρνέ:

  • Ξεκινάμε από το Μεξικό του τρελλο-Μπλάνκο. Μπορεί να κέρδισε το Ελ Σαλβαδόρ με 2-0, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι… μέλισσες που έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο γήπεδο και θέλησαν να χτίσουν ένα καινούριο σπιτικό στην μια από τις δυο εστίες:

  • Στην Ουκρανία, η Αγγλία ηττήθηκε. Οι Ουκρανοί οπαδοί έκαναν καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά αρκετές φορές ξέφυγαν πετώντας πολλές φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε διακοπεί. Ο  Ντέβιντ Τζέιμς πάντως, απέδειξε ότι μάλλον δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, αφού στις δηλώσεις μετά το ματς δεν στάθηκε στις φωτοβολίδες, αλλά στα… χάρτινα αεροπλανάκια (!!!) που πετούσαν οι φίλαθλοι και σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα θα μπορούσαν να βγάλουν το μάτι κάποιου παίκτη.
  • Στην Λα Πας η γηπεδούχος Βολιβία επικράτησε επί της Βραζιλίας με 2-1, αλλά το ματς σημαδεύτηκε από την είσοδο ενός οπαδού της Κορίνθιανς που κρατούσε ένα πλακάτ και ζητούσε την επιστροφή του Ρονάλντο (του χοντρού) στην Σελεσάο.

  • Επιστρέφοντας στην Ευρώπη και μακρυά από τους αγωνιστικούς χώρους, ο άνθρωπος που οι Άγλοι λατρεύουν να μισούν, ο Ελ-Χατζί Ντιούφ πάρκαρε παράνομα το πιο κακόγουστο πράγμα που κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία (από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο και με εξαίρεση τον Ρίο Φέρντιναντ), μια χρυσή τεράστια Κάντιλακ. Ήταν τυχερός όμως, καθώς το κομπιούτερ της γυναίκας τροχονόμου χάλασε και δεν μπόρεσε να του δώσει την κλήση αξίας 60 Λιρών. Έτσι, ο Ντιούφ έφυγε χαμογελαστός μαζί με τους χαρούμενους φίλους του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η εξέλιξη της εξέλιξης

Δυο χρόνια μετά την ‘Εξέλιξη‘, ένας επαναπροσδιορισμός της κατάστασης. Το παρελθόν: Τα χρόνια όμως περνάνε, τα χρώματα στην τηλεόραση από δυο που ήταν, έχουν γίνει πιο εντυπωσιακά και ζωντανά από τα χρώματα στην καθημερινή σου ζωή και η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά. Έτσι λοιπόν, Γερμανοί δουλευταράδες με φαντασία και όραμα, μας προσέφεραν πριν λίγες μέρες, στον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Άραβες του Ισραήλ

Κοιτώντας κάτι άσχετα πράγματα για χαμένους ποδοσφαιρικούς ήρωες, το μάτι έπεσε στην είδηση ότι ο Γιαννάκης (ο) Παπαδόπουλος παίζει πια σε μια ομάδα του Ισραήλ που λέγεται Μπνέι Σακχνίν. Η μεγάλη εκείνη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου που στο τελευταίο του πέρασμα από τον Άρη ίδρωνε πριν περάσει το δεκάλεπτο, πήγε σε μια ποδοσφαιρική εσχατιά. Όμως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Μια βόλτα στον κόσμο”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Η κατάληξη της ιστορίας με τις μέλισσες
    http://www.totalbarca.com/wp-content/uploads/2009/10/killerbees.jpg

  2. Ο/Η stoixima λέει:

    Amaxara xaxaxaxa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *