Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Να κρεμάσει καμιά χάντρα

cristiano_ronaldo

Ο μάγος Πέπε σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα “Correio da Manha” ανήγγειλε με κάθε επισημότητα το τέλος της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες!
Σύμφωνα με τον διάσημο γκουρού, μετά από αυτόν τον τραυματισμό, ο Κριστιάνο θα ξαναχτυπήσει, θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρείς μήνες και όταν επανέλθει θα πάθει την οριστική ζημιά που θα τον υποχρεώσει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Πορτογαλία.
Ο Πέπε αποκάλυψε πως τον προσέλαβε κυρία της υψηλής κοινωνίας κάτω των 30 ετών που δεν μιλάει πορτογαλικά ή ισπανικά και που είχε εγκαταλειφθεί από τον διάσημο σούπερ σταρ αφού πρώτα τον έκανε αποδεκτό απ το διεθνές τζετ-σετ.
Τονίζει πως είναι θέμα κύρους και αξιοπιστίας για τον ίδιο να φέρει την αποστολή του σε πέρας και πως μέχρι στιγμής η πελάτης του είναι απόλυτα ικανοποιημένη.
Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος
– Γνωρίζω πως η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο προσέλαβε τον Πορτογάλο μάγο Fernando Nogueira για να προστατεύσει τον γιό της. Ο μάγος αυτός χρησιμοποιεί λευκή μαγεία. Η δική μου μαγεία είναι η μαύρη και ο συνδυασμός αυτών των δύο πρακτικών θα συνθέσει ένα εκρηκτικό μείγμα με καταστροφικές συνέπειες για τον διάσημο ποδοσφαιριστή.
Η πορεία είναι μη αναστρέψιμη, κατέληξε ο μάγος Πέπε σκορπίζοντας την ανησυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο πρόεδρος που απέλυσε τον εαυτό του

Η παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσε άνετα να είναι το εξώφυλλο του τελευταίου πλατινένιου cd της Vasipap records, το cover face του περιοδικού Πίστα που εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί ή η γιγαντοαφίσα του Romeo με το ανανεωμένο κεφάτο πρόγραμμα. Για να είμαι πιο ακριβής θα έπρεπε να είναι δικαιωματικά και τα τρία. Ευτυχώς όμως, για καλή τύχη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαίνει μια ομάδα από το Λουξεμβούργο σ’ένα μπαρ…

Απόγευμα Τρίτης, 10 Ιουλίου. Όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία το ίδιο πράγμα: Τον ημιτελικό του Μουντιάλ, Γαλλία-Βέλγιο. Ακόμα και στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η 90χρονη σκηνοθέτρια και φωτογράφος, Ανιές Βαρντά, που βρίσκεται εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη σπουδαία καλλιτεχνική της καριέρα, ζητάει στο τέλος μια τηλεόραση και ένα ήσυχο δωμάτιο για να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Να κρεμάσει καμιά χάντρα”

  1. Ο/Η zulas λέει:

    gamiste afto ton kolomago na afisi to megalitero asteri tou podosferou stin isixia tou!!mexri pou tha paei omos o magos kolopepe,olo kai kapios tha tou parei to larigki protou oloklirosi afti ti malakia pou leei pos paei na kanei..oso gia afto to tsouli:tha kologamithi ki allo kai tha vali mialo!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *