Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στον κουβά αδερφές μου, στον κουβά!!!

kouvas

Ο νέος φονεύς των γιγάντων λέγεται Πανσερραϊκός!

Μετά τον Παναθηναϊκό που εφόνευσε πέρυσι, τώρα φονεύει και την αρμάδα του λευκού Πελέ

Αξίζει μιά εύφημος μνεία σ αυτά τα παλικάρια και παρακάτω τα γράφω γιά να τα θυμόμαστε αύριο το πρωί

Πανσερραϊκός (Γκιγιέρμο Ογιος): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Σκάγκλια, Παπάζογλου (75΄ Καλί), Ανάκογλου (69΄ Κόντος), Ριμόλντι, Τάντιτς (78΄ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Γεωργίου.

Το ότι έχω τονίσει τους έξι ξένους που χρησιμοποίησε ο Πανσερραϊκός είναι εντελώς τυχαίο.

Ο Βάλνερ τί κάνει;

Οι παίκτες του στοιχήματος πληρώθηκαν;

Αυτοί που έπαιξαν τον άσσο εννοώ γιατί ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι υπόλοιποι μπήκαν στον κουβά.

Ετσι δεν είναι;;;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι 5+1 λόγοι που έχασε η Εθνική από τα Νησιά Φερόε

Δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε φίλε αναγνώστη στην ίδια σεζόν και πριν η κατάσταση  χειροτερέψει κι άλλο και δούμε την Εθνική να χάνει από τη “Χώρα του Ποτέ” (κλεμμένη από sombrero η ατάκα), ανοίγουμε το μαύρο κουτί της εθνικής τραγωδίας και, με τη γνωστή μας παρρησία, αποκαλύπτουμε τι και πώς μας οδήγησε ως εδώ. • Στην Εθνική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σομπρεροδιαγωνισμός Νο2: Εμείς γιορτάζουμε (ξανά), εσείς ντύνεστε (ξανά)

Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να ανακαλύψατε το Σομπρέρο χάρη στα social media, η ραχοκοκαλιά όμως όλης αυτής της προσπάθειας ήταν και παραμένει το μέρος στο οποίο ανεβαίνουν τα κείμενα μας, κοινώς το σάιτ στο οποίο βρίσκετε τώρα. Η μόδα των blogs μπορεί να έχει ξεφτίσει εδώ και αρκετό καιρό και αυτή η σελίδα να μοιάζει πλέον λίγο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

38 σχόλια σχετικά με το “Στον κουβά αδερφές μου, στον κουβά!!!”

  1. Ο/Η Eidur λέει:

    ναι ναι θα πληρωθω !!! αν βεβαια χασει και στο αλλο “στημενο¨η Ντορτμουντ(χανει 2-1 στο 55′)

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Γιατί, θα κάνει ένσταση η Φάχτεν Φούχτεν; 🙂

  3. Ο/Η Eidur λέει:

    δεν ξερω..κατσε να αρχισω να μετραω τους ξενους 😀

  4. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ασε μην ζαλίζεσαι τσάμπα
    Εκεί όλοι ξένοι είναι 🙂

  5. Ο/Η Antonis λέει:

    Παιδια καλησπέρα.

    Δεν μπορω να πω οτι σας επισκεπτομαι συχνά. Μαλλον καθόλου ειναι η αλήθεια, αλλα προ ολιγου λες και κατι με εσπρωξε να κανω κλικ σε ενα συγκεκριμενο λινκ. Μου είχε μιλήσει ο Εξαρχειώτης για το Σομπρέρο, ο οποίος τυγχανει φίλος μου, ομοιδεατης στα της Μπαρσα και αντίπαλος στις ελληνικες προτιμησεις, καθοτι εγώ ειμαι φίλος του Ολυμπιακου. Σας βρήκα λοιπον από την υπογραφή του Εξαρχειώτη στο σαιτ του συνδεσμου φιλων Μπαρτσελονα Αθηνας. Γιατι γράφοντας Σομπρερο στις μηχανες αναζητησης, επεφτα σε μια σελιδα που κάτι έλεγε οτι μεταφερεστε αλλου κλπ.

    Προ ολιγου μιλουσα τηλεφωνικα με τον Εξαρχειωτη και του εθεσα υποψη του το θεμα με το κυρος του αγωνα, αλλα και καποιους προβληματισμους που εχουν να κανουν περι ενδεχομένου στησιματος. Ηταν ευχάριστη έκπληξη και χαιρομαι ιδιαιτερα που το παρουσιαζει εδώ, σχεδόν άμεσα.

    Η γνωμη μου παιδια είναι οτι η ΟΥΕΦΑ που υποτιθεται ότι ερευνα ματς στην Ελλαδα και έχει φακελο για καποια απο αυτά, οφείλει να ψάξει ενδελεχως για το τι εγινε στις Σερρες. Δεν μπορει ρε παιδιά να κάνει τοσο χοντρό λάθος ένας προπονητής ομάδας επαγγελματικής. Ειναι πέρα από κάθε λογική. Πώς δεν έκανε το λάθος στο πρωτάθλημα, όπου και εκεί ισχυει ο κανονισμός; Δηλαδή δεν βρέθηκε ένας στον πάγκο των Σερρών που να ξερει οτι το να μπει 6ος ξενος ειναι παρατυπο;

    Νικολα, εδω δεν ειναι τιποτα ίδιο με τον Βάλνερ. Στον Βάλνερ ήταν μια αποστροφή του κανονισμού, ενώ υπήρχε ασάφεια και περί των πόσων μεταγραφών είχε κάνει ο παίκτης στη σεζον, αν θυμασαι. Εδω είναι κάτι πολύ χοντρό ρε παιδιά, μιλαμε για κάτι που αναφέρεται σαφως στην προκήρυξη του Κυπέλλου. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, εγώ το βρίσκω πολύ ύποπτο.

    Περιττο ειναι να πω οτι ενσταση επι του κύρους του αγωνα μπορει να κάνει οποιοσδήποτε, πέρα από τον Ολυμπιακο. Αρκει να εχει συμφερον κατά το νόμο. Πχ. οποια ομαδα της Β εθνικης θελει να αφαιρεθουν βαθμοι από τις Σερρες (αφου αυτο προβλέπει ο ΚΑΠ, μηδενισμο και αφαίρεση βαθμών), μπορεί να προσβαλει το κυρος του αγωνα.

    Ως φιλος του Ολυμπιακου λυπάμαι που εμπλεκεται η ομαδα μου. Αν ημουν φιλαθλος των Σερρών, θα απαιτουσα παραιτήσεις διοικησης και προπονητή, μινιμουμ απαιτηση για ανθρωπους που είτε ειναι ασχετοι και αρα επικινδυνοι ειτε απατεωνες αρα και παλι επικινδυνοι. Ως ανθρωπος που ασχολειται με το στοιχημα αρκετά, απλα σταματάω να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να προφυλαχτώ αλλιώς. Δυστυχώς, το γήπεδο δεν μπορώ να το κόψω. Ειναι εξαρτηση, αν και σου ερχεται να ξερασεις με κάτι τέτοια.

    ΥΓ. Νικολα, ευχαριστω θερμά που έδωσες και αυτή τη διάσταση στο θεμα. Η οποια κατα τη γνωμη μου ίσως να έχει μεγαλύτερη σημασια, απο αυτό που θα πουλησουν αυριο οι οπαδικες φυλλαδες. Οτι ο Ολυμπιακος δηλαδη έχασε και θα παρει το ματς στα χαρτια. Για μενα, η ουσια ειναι σε αυτά που έγραψες. Να εισαι καλα.

  6. Ο/Η Eidur λέει:

    ωραια τα λεει ο φιλος απο πανω και συμφωνω..

    αλλα εγω ενα ξερω…3-1 τα ξενα παιδια της Οσναμπρικ..ποιος περιμενει μεχρι την Πεμπτη για εξαργυρωση..:D

  7. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Εγω ξερω οτι ολα αυτα κοινουνται στην σφαιρα του αναποδεικτου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Οποτε Αντωνη δυστυχως σε αυτο που μπορουμε να σταθουμε ειναι, οπως ειπες και εσυ, αυτα που θα πουλησουν οι φυλλαδες. Μακαρι να ειχαμε μια ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ αυτα που λες…

  8. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αντώνη η αναφορά μου στον Βάλνερ έγινε σημειολογικά, (όπου Βάλνερ = ένσταση)
    Προφανώς δεν έχουν καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις.
    Αλλά όπως και τότε, έτσι και τώρα εγώ θα αναφερθώ στην ουσία του κανονισμού
    Θεωρώ απαράδεκτο να συμμετέχουν ομάδες στον ίδιο θεσμό με διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
    Ας αποτελέσει αφορμή αυτό που έγινε σήμερα να αλλάξει αυτή η βλακεία.
    Γιατί τελικά μένουμε στο ηθικό μέρος των υποθέσεων και γιά την ουσία των κανονισμών δεν μιλάει κανείς.
    Οπως ο άλλος που απαγορεύει σε έναν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ να αλλάξει 3 εργοδότες στο ίδιο έτος.
    Γιατί ρε μάγκες;
    Θα μας την λύσετε την απορία επιτέλους;;;

  9. Ο/Η Antonis λέει:

    Μπορει να στοιχειοθετηθει κατηγορια, σε περιπτωση που διαπιστωσει η ΟΥΕΦΑ περίεργα πονταρισματα στον ασο των Σερρων ή στο ακριβες σκορ και αρχίσει να το ψάχνει, ποιοι, απο που, πότε κλπ. Σε αυτό ζητάει τη συνδρομη ανταλλακτηριων στοιχηματων, όπως πχ. η Betfair. Φοβαμαι όμως και εγω ότι αυτό συμβαίνει σε αγώνες που αφορουν διοργανωσεις της ΟΥΕΦΑ και οχι τοσο εγχωριες διοργανωσεις.

    Αλλωστε Darth Soccerius, εμενα δεν με νοιαζει να αποδειχτεί τίποτα. Στα 31 μου, εχω πολλα υποπτα ματς να θυμηθω στην Ελλαδα. Θεολογης Παπαδοπουλος σε ΑΕΚ – Ολυμπιακος, ενα ΑΕΚ – Ολυμπιακος ματς τιτλου για την ΑΕΚ με τον …Καραπιαλη που δεν μαρκαρε ποτε να κανει πεναλτι στον Σαβεσκι, εναν Καρκαμανη κάποτε, κάτι Ξάνθη – Ολυμπιακος, κάτι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, κατι ΟΦΗ – ΠΑΟ κλπ.

    Αλλαξαμε όμως τρόπο όπως φαίνεται, ο στημενος τώρα απλα κάνει μια …βλακεια και ώ του θαύματος, του μένει η δόξα της νικης επι του μεγάλου, ο οποίος κάνει απλά χρήση του νομου και πάει παρακάτω. Γιατι αν το δουμε επιδερμικα, ο Ολυμπιακος δεν φταίει. Η Καλαμαρια έκανε λάθος τοτε, τώρα οι Σέρρες. ΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Καμια αντίρρηση απο μενα.

    Αλλα ας το ψάξουμε λιγο παραπανω. Μπας και βγάλουμε κανενα λαγουδακι. Γιατι ανοιγει μια άσχημη φάμπρικα , δυστυχώς. Θα βλεπουμε ενα ματς, θα γυρναμε σπιτι και θα μαθαίνουμε ότι το ματς τζάμπα παίχτηκε. Το κερδιζει ο τάδε με 3-0 ανευ αγώνος.

  10. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Ωραία μέρα σήμερα…
    Μετά τον Πανσερραϊκό, μας διασκεδάζει και η …Αλκορκον(?!):pp

  11. Ο/Η Antonis λέει:

    Βαστα μωρή Ακορκον (καλου κακου μετρα και τους ξένους). Για να μην νιωθουμε μοναξια εδω στην Ελλαδα, στη Γερμανια χαιρετησαν το Κυπελλο Στουτγαρδη και Ντορτμουντ.

    Α, και κατι ακομα (πιο μακαβριο, αλλα σχετικό).

    Αντιγραφω απο σαιτ Sport FM:

    Ίσως τελικά η αυτοκτονία του επί σειρά ετών μάνατζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μόνι Φανάν, να μην οφειλόταν σε προσωπικούς λόγους που απέρρεαν από τη δυσκολία προσαρμογής στη ζωή μετά την αποχώρησή του από το μπάσκετ. Έρευνες των αρχών του Ισραήλ φέρνουν στο φως στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο εκλιπών είχε υπερχρεωθεί λόγω κάποιων «ύποπτων» επενδύσεων που έκανε σε συνεργασία με ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού στο Ισραήλ.

    Ο Φανάν φέρεται να έχασε περίπου 20 εκατ. δολάρια, ενώ μεγάλες απώλειες είχαν και οι συνεργάτες του, ανάμεσα στους οποίους παίκτες, ενδεχομένως και διαιτητές. Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, ο Φανάν επένδυε χρήματα που του εμπιστεύονταν υποσχόμενος πολλαπλάσια ποσά σε κέρδη. Οι δραστηριότητες αυτές δεν ήταν άγνωστες στις τάξεις της Μακάμπι, όπως δήλωσε ο θρύλος της ομάδας και του μπάσκετ του Ισραήλ. Ντόρον Τζάμσι. «Όλοι στην ομάδα γνώριζαν τι συνέβαινε», δήλωσε.

    Οι αρχές του Ισραήλ κάνουν διαρκείς ελέγχους στα βιβλία της Μακάμπι, ενώ έχουν ανακρίνει μεταξύ άλλων τον προπονητή Σβι Σερφ και τον Όντεντ Κάτας, αναζητώντας στοιχεία για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος.

  12. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Οχι μόνο ήταν γνωστές οι δραστηριότητές του, αλλά ήταν και ο λόγος που τον απέπεμψαν πέρυσι απ την ομάδα.
    Υπάρχει και κάποιος (κάποιοι) παίκτες που τώρα παίζουν στην Ελλάδα και απ ότι φαίνεται έχασαν λεφτά απ αυτή την υπόθεση.
    Ο ένας μάλιστα ήταν και στην κηδεία του 😉

  13. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Πηγή: basketblog.gr

  14. Ο/Η Antonis λέει:

    Βρε τον Φαναν, μουτρο λοιπον ο εκλιπων. Ωστε έτσι; Ηταν και Ελληνες στο κόλπο; Σιγά μήπως λείπαμε εμεις.

    Προ ολιγου ο Π. Θεοδωριδης, προεδρος των Σερρων παραδεχθηκε στο ραδιο ότι έκανε λάθος η ομάδα του και οτι ο Ολυμπιακος μπορεί να κάνει ένσταση αν θέλει και να πάρει το ματς, για να χρυσώσει το χάπι (οπως ειπε).

    Ασε ρε Περουκοπετρακη, ο χρυσος ειναι αλλου, όχι στο χάπι. Σαν δεν ντρεπομαστε, βγαινουμε και στον αερα να πουμε στον …αντιπαλο να κάνει ενσταση. Αυριο το πρωι εγω θα σταματουσα να διοικω ΠΑΕ.

    Εσυ;

  15. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Οχι Ελληνες Αντώνη
    Παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα και προέρχονται απ την Μακάμπι 😉
    Χαλπερίν (σίγουρα) και πιθανόν Βούισιτς
    Τώρα που το σκέφτομαι…
    Πολύ μου είχε βρωμίσει που έχασε πρόπερσι το πρωτάθλημα στο Ισραήλ η Μακάμπι
    Βρε αει στο διάολο
    Ολα περίεργα μου φαίνονται αυτή τη βδομάδα.
    Είπαμε: και ο Κασίγιας άνθρωπος είναι 🙂

  16. Ο/Η Antonis λέει:

    ΟΚ, τωρα κατάλαβα. Κακως εθιξα την αμεμπτη ελληνικη φυλη, ειμαι καταπτυστος.

    3-0 η Ποπ Κορν στο ημιχρονο. Φταιω εγω με αυτά που βλεπω να παίξω τελικό σκορ 3-4;

    Οχι φταίω;

  17. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ξέρω γω;
    Φάε … γαριδάκια 🙂

  18. Ο/Η Antonis λέει:

    Ε οχι!!!

    4-0 η ποπ κορν.

    Ποιες Σερρες τωρα; Εδω χάνονται βασιλοπουλες.

  19. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    4-0 αντί για 8-0, παρακαλώ. Χωρίς ίχνος υπερβολής.

  20. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αντε να χαθείτε ρε αστείοι.
    Δεν παίζει ο Κλαψιάνο και συμβαίνουν αυτά
    Πελεγκρίνι πες αλεύρι
    Ο Χουάντε με τον Σούστερ σε γυρεύει
    Ασχετο
    Αντώνη, κάποιος Μπόρχα έχει βάλει 2 γκολ
    Αν υποψιαστώ πως είναι αυτός με το GPS θα πεθάνω 🙂

  21. Ο/Η Antonis λέει:

    Μπόρχα;

    Μήπως παίζουν ακόμα οι Μπαμπακίντα, Ρομπερτς, Βερεσανοβιτς, Αμποαγκουε και Αλβες;

    Αυτες ειναι συγκινησεις. Τιμη και δοξα στην Ποπ Κορν.

  22. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Παρακαλώ, ως ένδειξη σεβασμού στα ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου να τα αναφέρουμε με το ακριβές όνομά τους. Αλκορκον.

    😛 😛

  23. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Βρε τον φουκαρά τον Πελεγκρίνι
    Αλλοι γίνονται σερ, αυτός έγινε … κυρ 🙂

  24. Ο/Η Antonis λέει:

    Οχι ρε, αστο Ποπ Κορν.

    Ειναι πιο νοστιμο!!!!

  25. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Συνδιασμός αλιγάτορα και κροκόδειλα είναι αυτό το όνομα
    Πού να αντέξει η αθώα βασιλοπούλα 🙂

  26. Ο/Η Antonis λέει:

    Πελεγκρινι, αν ημουν ο Π. Θεοδωριδης θα ελεγα το εξής:

    Αν θελει ο Φλορεντινο ας με διώξει, για να χρυσώσει το χάπι!!!!

  27. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Σε γηπεδάρα διεξάγεται ο αγών
    Σ αυτό θα παίξει η Κροκοδειλόν αν στεφθεί κυπελλούχος και αγωνιστεί στην Ευρώπη (ή παίξει τελικό με την Μπάρσα);
    http://www.elmundodeportivo.es/gif/20091027/arasiax6.jpg

  28. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ενας Ιερεμίας λέει έχασε ευκαιρία να φτάσει στην Βηθλεέμ (ε συγγνώμη, να κάνει το 5-0 εννοούσα) 🙂

  29. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος
    Πέρυσι η Ουνιόν, φέτος η Αλκορκόν, του χρόνου τα Λιγκουαφόν
    Και εις ανώτερα 🙂

  30. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Ο Φλορεντίνο είναι στο εκεί σε κάτι που μοιάζουν με επίσημα…
    Τρελό ντου των οπαδών της Αλκορκον στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη. Αυτά είναι ! !

  31. Ο/Η duendes λέει:

    Εδώ μιλάμε για το στημένο στις Σέρρες ή το στημένο στην Ισπανία; 🙂

  32. Ο/Η Antonis λέει:

    Madrid Cabron salud al Alcorcon

    Σερρες – Αλκοκορν δυο τσιγαρα δρόμος.

  33. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Σέρρες – Κροκοδειλούπολη ένα τσιγάρο δρόμος 🙂

  34. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    χα χα χα
    Δεν γίνονται αυτά ρε
    Πάλι το ίδιο σκεφτήκαμε
    Πιάσε κόκκινο (του Πανσερραϊκού)
    Θα τσακωθούμε 🙂

  35. Ο/Η Antonis λέει:

    Και κόκκινο και πράσινο (της Μαρκό) και ότι αλλο χρωμα θες.

    Χμμμ…κροκοδειλοι)κορκοδειλοι κατά Αλέφαντο). Τι σχεση να εχουν αραγε οι Αλκοκορνεοι με τους Πανθρακικέους;;;;;

  36. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αυτά μόνο ο eddie τα ξέρει
    Το κάναμε … μαστέλο το blog αλλά άξιζε το κόπο
    Να μας επισκέπτεσαι συχνότερα 😉

  37. Ο/Η Antonis λέει:

    Για πρώτη φορά, δεν έχεις παράπονο φαντάζομαι.

    Αντε, καληνύχτα σε ολους.

  38. Ο/Η Antonis λέει:

    Πρεπει να διορθωσω κατι: Καμια αλλη ομαδα δεν εχει ενομο συμφερον να προσφύγει εναντιον των Σερρων και να ζητησει μηδενισμο και αφαίρεση βαθμων. Αυτο αποσαφηνιστικε σημερα.

    Αφου λοιπον ο Ολυμπιακος δηλωσε επισημα οτι δεν επιθυμει να κανει ενσταση, καμια αλλη ομαδα δεν μπορει να κανει το ιδιο. Ακομα αλλωστε και ενσταση να εκανε ο Ολυμπιακος, απο τις Σερρες δεν θα αφαιρουσαν βαθμους, παρα μονο θα εχανε το ματς με 3-0.

    Αυτο που πληροφορηθηκα με εκπληξη είναι ότι η Επιτροπη Εφεσεων, αφού το Κυπελλο ανηκει στην ΕΠΟ, μπορει αυτεπαγγελτα να τιμωρησει τις Σερρες.

    Αυτα, για την αποκατασταση του πως εχουν τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *