Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Sombrero αποκάλυψη: να ποιος είναι ο χοντρός!

fat

Ο πόλεμος του Παναθηναϊκού με την Εθνική Ελλάδας και τον Οτο Ρεχάκελ καλά κρατεί.
Μετά το γνωστό θέμα Σεϊταρίδη ο οποίος απεχώρησε απ την χθεσινή προπόνηση με σφίξιμο στη γάμπα, διέρευσε πως διεθνής παίκτης επέστρεψε στην Παιανία δύο κιλά βαρύτερος!
Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός που ανάγκασε την ζυγοπλάστιγγα να πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά μόνο εμείς σήμερα, πάντα κοντά στα γεγονότα και με σεβασμό στον καταναλωτή θα σας το αποκαλύψουμε.
Προχθές λοιπόν, ο Τεν Κάτε παρέθεσε γεύμα σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναθηναϊκού σε γνωστό κυριλέ εστιατόριο της Γλυφάδας (μην θέλετε να σας τα αποκαλύπτουμε και όλα, κάντε – όχι Καντέ- και κάτι μόνοι σας!)
Ο Σουριναμέζος τεχνικός του Παναθηναϊκού βρήκε έτσι την ευκαιρία να την βγάλει φτηνά, αφού καμιά εικοσαριά διεθνείς απουσίαζαν σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδας.
Όμως, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, κάποιος εκ των διεθνών παρευρέθη τσακίζοντας τα θαλασσινά ορεκτικά, τις αστακομακαρονάδες, τα ψαρονέφρια και τα φλιετάκια μινιόν με σάλτσα μέντας.
Ποιος θα είχε τον «αέρα» να ζητήσει τέτοιου είδους άδεια απ τον χερ Οτο, ο οποίος ως γνωστόν έχει δηλώσει πως την βγάζει λιτοδίαιτα λόγω ηλικίας;
Μα φυσικά ο Γιώργος Καραγκούνης! Ο άνθρωπος που αφού μασαμπούκιασε το γεύμα των διεθνών, την έπεσε μετά και στην Γλυφάδα για να πει μια καλησπέρα στον Χενκ και τους συν αυτώ.
Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν οι πληροφορίες πως ο Κώστας Αντωνίου επικοινώνησε με τον Τάκη Φύσσα και του εξέφρασε τα δικαιολογημένα παράπονά του:
– Αφού ξέρατε πως θα έρθει στο γεύμα μας, γιατί τον αφήσατε να φάει και σε σας;
Σφοδρή αναμένεται η αντίδραση του προπονητή της Εθνικής ο οποίος δήλωσε σε φιλικούς του κύκλους (βλέπε Τοπαλίδη) πως αν γινόταν σπριντ εκατό μέτρω ν μετά το φαγητό, ο Καραγκούνης θα έβγαινε άνετα πρώτος!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το έπος του Euro 2004 αλλιώς

Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον άθλο του 2004 που σίγουρα ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας στον πλανήτη έχει διαβάσει κάποια στιγμή έστω ένα αφιέρωμα με αναφορές στο σουτ του Καραγκούνη, στο ποτήρι με το νερό που έβαλε να πιει ο Τσ(ι)άρτας, στο σομπρέρο του Ζαγοράκη, στο “γκολ και φύγαμε για τελικό” του Δέλλα και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *