Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με την Καβάλα εντός έδρας

Προσεγγίζοντας κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο το γήπεδο, η πρώτη σου επαφή με το ‘κλίμα αγώνα’ είναι ο πλανόδιος τύπος που πουλάει μαξιλαράκια από φελιζόλ και είναι πάντα πρόθυμος να σ’ ενημερώσει ότι “τα καθισματάκια είναι βρώμικα, παιδιά” – είναι σχεδόν δεδομένο ότι το προηγούμενο βράδυ κάθε παιχνιδιού οι ευχές σου να μην βρέξει για να μην ταλαιπωρηθείς, αντιμάχονται τα δικά του παρακάλια για λίγο νερό που θα κάνει τους επίδοξους πελάτες να σκεφτούν δυο φορές την καθαριότητα του κώλου τους.

Το Χαριλάου έχει αρκετό κόσμο, η Καβάλα έχει στο πλευρό της μερικούς μετρημένους εκδρομείς και στις σουίτες υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους βοηθούς του και ο Μάκης ‘Μάκαρος’ Ψωμιάδης με το πούρο του. Η παρουσία του νέου τεχνικού δεν με καθησυχάζει καθώς η παρουσία του και μόνο στις κερκίδες δεν κάνει τους έντεκα με τα κίτρινα αυτόματα ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως, όπως έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα η Καβάλα.

Στο πρώτο μισάωρο υπάρχει μια τρομερή αίσθησης οικειότητας, αλλά με την αρνητική έννοια. Όλα είναι γνώριμα. Ανύπαρκτη κίνηση στον χώρο, μηδενικό πλάνο επίθεσης, κανένας ικανός να οργανώσει και να φτιάξει παιχνίδι. Η Καβάλα, στημένη αξιόλογα και χωρίς να κλειστεί πίσω ανησυχεί σε μια μόνο περίπτωση, αλλά ο Αμπρέου χάνει το τετ-α-τετ και αναγκάζει κάποιον να αναφωνήσει “σήκωσε την μόνος σου παλικάρι μου και βάλτην με το κεφάλι”! Ο Κάλατς της Μίλαν φαίνεται αδιαπέραστος και σταθερός σε κάθε προσπάθεια του Άρη. Ο Κάλατς της Καβάλας όμως για λόγους ανεξήγητους, κι ενώ η ομάδα του είναι “πιο ομάδα” στο γήπεδο, βρίσκει κάθε πιθανό τρόπο για να καθυστερεί την συνέχεια του αγώνα, πριν καν συμπληρωθούν 25-30 λεπτά παιχνιδιού. Και κάπου εκεί αρχίζουν τα ωραία, ‘κίτρινα’ και Ελληνικά…

Ο Χαβίτο αφήνει πίσω του τον Οικονόμου και βγαίνει φάτσα με το τέρμα, ο αμυντικός της Καβάλας τον ρίχνει αλλά ο οφθαλμίατρος διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης, άρτι αφιχθείς από συνέδριο οφθαλμιατρικής στην Αμερική – έτσι απλά, για να υπάρχει και η σχετική ..”τραγική ειρωνεία” στο θέμα – δεν βλέπει παράβαση! Το γήπεδο ξεσηκώνεται όπως δεν έχει ξεσηκωθεί άλλη φορά φέτος και όλα αλλάζουν. Ένας νέος Άρης εμφανίζεται, ο οποίος πρεσάροντας παντού και παίζοντας με πάθος, κλείνει την Καβάλα στα καρέ της και την ‘σφυροκοπάει’ ασταμάτητα. Σε μια από τις πολιορκίες και σε μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, η μπάλα μετά από σουτ και κατευθυνόμενη προς το τέρμα,  σταματάει σε χέρι αμυντικού της Καβάλας στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο οφθαλμίατρος Κουκουλάκης είτε δεν βλέπει πάλι τίποτα είτε θεωρεί ότι “συμβαίνουν τέτοια μωρέ από τόσο κοντινή απόσταση, ας μην το κάνουμε θέμα” – για το καλό της επαγγελματικής του καριέρας και της βιωσιμότητας της οικογένειας του, ελπίζουμε ότι συνέβη το δεύτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο – παραδόξως, αν αναλογιστούμε τις έως τώρα εμφανίσεις του Άρη – τίποτα δεν αλλάζει. Η ομάδα πιέζει αρκετά, βρίσκει τρόπο να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και καταφέρνει μ’ έναν ακόμα πιο μαγικό τρόπο να τις σπαταλήσει. Δυο φορές ο Χαβίτο, δυο φορές ο Αμπρέου, μια φορά ο Φερνάντεζ, μια φορά ο Γκρασιάν, μια φορά ο Λαμπριάκος. Η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, τα δυο δοκάρια δεν επιδοτούνται με κανέναν βαθμό και το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκτάει για άλλη μια φορά η ομάδα μένει πάλι ανεκμετάλλευτο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η Καβάλα των εννιά παικτών, εκείνη την στιγμή, χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει αυτό που στην Ελλάδα εύστοχα αποκαλούμε ‘κηδεία’, αλλά ο Ονουάτσι αστοχεί με τον ίδιο τρόπο που ‘αστοχεί’ αργότερα κάνοντας κωμικοτραγικές δηλώσεις που ξεκινούν με το “το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και πρέπει να παίζεται από έντεκα παίκτες σε κάθε ομάδα ώστε να υπάρχει ισορροπία” και δεν ..συνεχίζονται γιατί η λογική έχει καταρρεύσει από τα γέλια.

Ενδιάμεσα, ο οφθαλμίατρος Κουκουλάκης δεν βλέπει για άλλη μια φορά τον αμυντικό της Καβάλας, να εμποδίζει τον Χαβίτο που πάλι έχει τσιμπήσει πρώτος την μπάλα. Ο αριθμός των περιπτώσεων ανεβαίνει στα τρία  και γίνεται σχεδόν αστείος, βγαλμένος από λαϊκίστικο πρωτοσέλιδο Βορειοελλαδίτικης εφημερίδας άλλων εποχών. Το ματς τελειώνει, ο Άρης αυτήν την φορά έχει παίξει μπάλα, αλλά το αποτέλεσμα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι είναι ισοπαλία κι εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να ανησυχήσεις περισσότερο για την ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων, για τα εσωτερικά “γιατί” της ομάδας (γιατί η ομάδα δεν έπαιζε τόσο καιρό, γιατί ξεκίνησε πάλι χωρίς διάθεση και πάθος κτλ.), για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής διαιτησίας γενικότερα ή για τους καημένους πελάτες με προβλήματα όρασης του κυρίου Κουκουλάκη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Καβάλα, Κοράκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάκης ‘Big Mac’ Ψωμιάδης: Τα tweets

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα αθλητικά σάιτ ο Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός στην πιάτσα και ως “Μάκαρος”, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ακολουθούν μερικά tweets από κάποια από τα ‘κατορθώματα’ του τα τελευταία χρόνια. Για τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να ανατρέξει κανείς σε αστυνομικές αναφορές, μαρτυρίες από τη χούντα και αθλητικές εφημερίδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

25 σχόλια σχετικά με το “Με την Καβάλα εντός έδρας”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Αν ειναι να γραφεις τετοια κειμενα, μακαρι να σας ξανα σφαξουν 😀
    Και εμενα δεν μου εδωσαν 2 πεναλτυ… ετσι σημειολογικα!

  2. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Στο πρώτο δεν μου φαίνεται να τον βρίσκει. Πιο πολύ για κάνα έμμεσο…
    Το χέρι είναι από κοντινή απόσταση και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση.Σαν κι αυτά για τα οποία φώναζε η Τσέλσι στον ημιτελικό. Απ’ αυτά που λέμε “στην κρίση του διατητή”.
    Το τρίτο δινόταν αλλά είναι περίεργη φάση.Δεν νομίζω ότι πέφτει απ’ το μαρκάρισμα. Κάνει επική βουτιά.
    Σε ένα ματς που ο άλλος τελειώνει με 8 και δεν μπορείς να σκοράρεις δεν μπορεί να σου φταίει η διαιτησία.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Στην φάση την πρώτη μην επικεντρώνεσαι μόνο στο παπούτσι. Το πόδι έχει επαφή με τα πλευρά/κοιλιά του Χαβίτο χαμηλά (και καμία σχέση με την μπάλα φυσικά) και φαίνεται ειδικά στο δεύτερο ριπλέι.

    Για το χέρι, αυτό το περί πρόθεσης το έχω βαρεθεί. Απειροελάχιστα χέρια στην περιοχή γίνονται με πρόθεση! Αν δηλαδή κάποιος πάνω στην γραμμή ακουμπήσει κατά λάθος την μπάλα με το χέρι, ενώ έχει γυρισμένη πλάτη και δεν μπει το γκολ δεν θα δοθεί παράβαση γιατί “δεν είχε πρόθεση”; Εγώ ξέρω ότι με ανοιχτό το χέρι, αυξάνει την έκταση που καλύπτει το σώμα του και παρεμποδίζει έτσι την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής σε σουτ που πάει στο τέρμα!

    Τέλος, στο επιχείρημα περί 8 παικτών (με δυο αποβολές στο τελευταίο 5λεπτο), μιλάμε για ΤΡΕΙΣ περιπτώσεις πέναλτι (+2 με Ξάνθη, +1 με ΠΑΟ που πάλι δεν έπρεπε να μιλάμε γιατί “ο Λόκο έχασε δυο άχαστα!”). Όχι, ΔΕΝ είναι ο Άρης Μπαρτσελόνα να μην τις έχει ανάγκη. Ας μου δώσουν ότι μου αναλογεί και θα γκρινιάζω ΜΟΝΟ για την απόδοση της ομάδας μου ή την ανικανότητα της να σκοράρει. Μέχρι τότε θα γκρινιάζω για όλα όσα θεωρώ ότι έπαιξαν ρόλο στο να μην “χαρώ” το Σάββατο στο γήπεδο.

  4. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Για το πρώτο ίσως έχεις δίκιο γιατί γενικά τον εμποδίζει με διάφορους τρόπους να συνεχίσει προς το τέρμα και δεν βρίσκει ποτέ μπάλα.
    Πάντως ήταν όλες αρκετά δύσκολες φάσεις αλλά έχεις τα δίκια σου να αναρωτιέσαι πως γίνεται να βγαίνει η απόφαση και στις τρεις εναντίον σου.
    Γενικά στο φετινό πρωτάθλημα οι διαιτητές έχουν πάρει από όλους βαθμούς εκτός απ’ τον Παναθηναϊκό…
    Αυτουνού του δίνουν κιόλας καμιά φορά 😛
    Να δούμε με Κούπερ τι θα κάνεις. Αν καταφέρει να (ξανα)κάνει τον Αμπρέου σκόρερ θα είναι θεός 😛

  5. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εχεις κανένα καλύτερο βίντεο γιά την δεύτερη περίπτωση;
    Γιατί όσο κι αν προσπαθώ απ αυτό δεν βλέπω απλωμένο χέρι. Αλλά είναι δύο παίκτες δίπλα-δίπλα και δεν μπορώ να καταλάβω.
    Να σημειώσω πως δεν έχω δει ούτε το παιχνίδι, ούτε φάσεις απ την τηλεόραση.
    Η πρώτη περίπτωση είναι καραμπινάτο πέναλτυ.
    Δεν βρίσκει καθόλου μπάλα, αλλά μόνο στήθος με το παπούτσι. Τί άλλο πρέπει να γίνει;
    Η τρίτη περίπτωση είναι στραβοκλωτσιά του αμυντικού και η πτώση του επιθετικού του Αρη μου μοιάζει με βουτιά χωρίς να έχει σχέση η όποια επαφή. Εγώ δεν θα το έδινα.

  6. Ο/Η dentaris λέει:

    Bασικα δεν ξερω αν μπορω να διαμαρτυρηθω για τη διαιτησια,και στον ΠΑΟΚ δεν εδωσαν δυο πεναλτι,μπορω Darth,μπορω??

    Δεν ξερω αν εχω δικαιωμα να ομιλω,αφου η Καβαλα τελειωσε το ματς με 8 παικτεςκαι οι δικοι μου χαανε τα αχαστα,ετσι δεν ειναι anti-Galactico??

    Για να εχεις αποψη για ενα ματς πρεπει τουλαχιστον να το εχεις δει…αλλιως ας μη μλαμε καθολου.

    Φυσικα και θα διαμαρτυρομαι για τη διαιτησια.
    Οταν εχουν γινει 13 “αμφισβητουμενες” φασεις και οι 11(!) δοθηκαν εις βαρος του ΑΡΗ,ε ναι,θα διαμαρτυρομαι.

    Οταν οι παικτες της Καβαλας παιζουν αντιαθλητικα-δε δοθηκαν τουλαχιστον αλλες 4 κιτρινες-θα διαμαρτυρομαι.

    Ποσα ματς ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη δε βλεποταν,μεχρι που ενα “πεναλτι” ελυσε το γορδιο δεσμο?Τα ματς αυτα στο συνολο τους σχεδον απατιζουν ενα μικρο πρωταθλημα…

    Οπως τα’χω με τους δικους μου που δεν κανουν τα αυτονοητα,ετσι τα’χω και με τα κορακια,που μου στερουν τα αυτονοητα.Δωσε τα πεναλτι και ας τα χασουν και αυτα οι δικοι μου.Δεν καταλαβα δλδ,απο ποτε τα κορακια ειναι οι αυτοκλητοι τιμητες του ποιος αξιζει να κερδισει,απο ποτε εχουν το δικαιωμα να τιμωρου τους χασογκοληδες?

    Απορω τελος με την Καβαλα.Ενω μεχρι τωρα εχει παρει τα ευσημα για την αποδοση της,ερχεται και παιζει στο Βικελιδης αντιποδοσφαιρο,με μαρκαρισματα αντιαθλητικα και καθυστερησεις απο το πρωτο δεκαλεπτο…

  7. Ο/Η Termite λέει:

    Καταπληκτικό κείμενο!!!

  8. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    @dentaris
    Πληροφοριακά, το είδα το ματς.
    Και φυσικά δεν είπε κανείς να μην διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία αλλά κυρίως υπεύθυνη είναι η αναποτελεσματικότητα των παιχτών του Άρη κατά τη γνώμη μου.

  9. Ο/Η duendes λέει:

    @Νίκο,

    δεν μπόρεσα να βρω στο ίντερνετ βίντεο που να δείχνει το ριπλέι της φάσης του χεριού. Προσωπικά το πέτυχα στην τηλεόραση. Το χέρι είναι αδιαμφισβήτητο, αυτό που συζητιέται είναι η πρόθεση.

    @Anti-Galáctico,

    μεγάλη συζήτηση για το ποιο και τι φταίει περισσότερο απ’τα δυο. Το ζήτημα είναι ότι αν σφυριζόταν αυτό που έπρεπε να σφυριχτεί, στο 30κάτι το σκορ θα ήταν μάλλον 1-0, με την Καβάλα να παίζει με παίκτη λιγότερο. Κι αυτό το “αν” όταν γίνεται επαναλαμβανόμενα τόσες φορές, ξεφεύγει απ’ τα όρια της μπάλας, μέσα στα οποία έγκειται το “αν οι παίκτες δεν αστοχούσαν”.

    @dentaris,

    διαφωνώ με το πως έπαιξε η Καβάλα. Συμφωνώ μόνο στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα (έπρεπε να αποβληθεί παίκτης αρκετά πιο νωρίς!), αν και δεν έχω δει άλλο ολόκληρο παιχνίδι της Καβάλας για να κρίνω πόσο σκληρά παίζει γενικά. Μια χαρά πίεση ψηλά είχε χάρη στους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της, με γρήγορες εναλλαγές και συμπαθητική ανάπτυξη όταν είχε την μπάλα. Καθυστερήσεις, απροκάλυπτα, έκανε μόνο ο Κάλατς.

  10. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Σε αυτό φαίνεται καθαρά η φάση του χεριού.
    http://www.youtube.com/watch?v=y0YnUJxbbx8

  11. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Απλωμένο χεράκι στην περιοχή, πέναλτυ λοιπόν.
    Εστω κι αν κοίταζε αλλού, έστω κι αν μαζεύει το άλλο χέρι.
    Εχω ξαναπεί: πρέπει να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν.
    Και αυτό είναι σε μιά απόσταση που το βλέπει καθαρά.

  12. Ο/Η Henry λέει:

    @Anti-Galáctico όταν ο διαιτητής “πνίγει” τρία πέναλντι, στον ΙΔΙΟ αγώνα, εις βάρος της ΙΔΙΑΣ ομάδας, είναι το λιγότερο αστείο να μιλάμε για αναποτελεσματικότητα των παικτών. Με 3 σφυρίγματα μετατράπηκε μια ευρεία νίκη της τάξης του 3-0 σε ένα ρηχό 0 – 0.

    Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν γίνεται σε κάθε ματς η τεράστια επένδυση που έχει κάνει φέτος ο Άρης να πηγαίνει στα σκουπίδια από “ανθρώπινα λάθη”. Φτάνει πια

  13. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Γελάει ο κόσμος! Ούτε ο Σαουρίδης δε θα τα ‘δινε! Σοβαρευτείτε λίγο! Έλεος! Αηδία έχει καταντήσει το πράγμα… Έχουνε σπάσει τα νεύρα κάθε οπαδού εδώ και 5 χρόνια! Αντι-αριανός δεν ήμουν… Αλλά με κάτι τέτοια δεν θα μπορούσα να μην είμαι… Δυστυχώς…

    1) Το πρώτο ξεκινάει απο οφ-σάιντ το οποίο μας το έδιξαν μία και μόνο φορά! Δεν τον ακουμπάει ποτέ ο αμυντικός! Διεκδίκηση είναι και έμμεσο! Πόσο δύσκολο είναι;;; Αλλά για τον Άρη κάθε επαφή και διεκδίκηση είναι σφαγή! Πάλαι ποτε Γκεμπελική και Χαραλαμπική μέθοδος κάλυψης της ανυπαρξίας και της ανικανότητας να κερδίσει…

    2) Εάν παιζόταν το ποδόσφαιρο με χειροπέδες τότε θα ήταν πέναλτυ… Σουτ από τα 2 μέτρα με τη φάτσα στην Παπαναστασίου… Αλλά τι μας νοιάζει. Ας έβαζε χειροπέδες… Η ανακοίνωση έτσι κι αλλιώς είναι γραμμένη από το 2004 για παν ενδεχόμενο… Μόνο το “print” πατάει ο Γκαμπράνης και τη μοιράζει στο CNN…

    3) Michael Phelps… Ξαναγελάει ο κόσμος… ΈΛΕΟΣ! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    Υ.Γ. Γιατί αποβλήθηκε ο Ονουάτσι; Με την ίδια λογική γιατί δεν αποβλήθηκαν ο Σηφάκης και ο Νέτο που του πουλούσαν τρέλα;;

    Υ.Γ.1 Ο Μπουγιουκλής (υπηρεσιακός προπονητής) που ήταν μέσα στα αποδυτήρια μετά το ματς, μίλησε για 1 πέναλτυ που ζητήσατε…(Παοκτσής θα ήταν ο γελοίος, αντί να πει για οργανωμένο τρομοκρατικό σχέδιο εναντίον του Άρη και του λαού του) Ο Κόντης είπε για 2 πέναλτυ που δεν έδωσε…
    Η Αριανή γαλούχηση όμως δεν δεχόταν να βγει ανακοίνωση για κάτω από 3… Αποφασίσατε νωρίς… Δεν μπορώ να πω…

    Υ.Γ.2 Εντελώς τυχαία η ανακοίνωση βγήκε πριν το ματς με τους ρουφιάνους-τούρκους μπλα μπλα μπλα…

    Πότε θα καταλάβετε ότι όταν δεν κερδίζει η ομάδα δεν φταίει πάντα ο διαιτητής; Αυτή η τακτική της απόδωσης ευθυνών στην διαιτησία οδήγησε κάπου;; Ίσα-ίσα έκρυψε τα πραγματικά προβλήματα κάτω απ’ το χαλάκι… Δεν μπορώ ρε παιδιά να ακούω από φίλους μου… ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, νοήμονες ανθρώπους που πάνω στην αγανάκτηση και στην πίκρα, από εκεί που η άποψη τους ήταν ότι η ομάδα δεν πήγε καλά, μετά την ανακοίνωση να τσιρίζουν για τη διαιτησία χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και ειδικά σε ματς που η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με 8! 5 ματς από τα 10 ο Άρης φέτος ς τώρα τελείωσε το ματς με παίκτη (η και παίκτες) παραπάνω!!! Γιατί δεν κέρδισε ο Άρης σε όλα! Πάλι η διαιτησία έφταιγε;

    Τι άλλο να πει κανείς…

  14. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Ναι, λες και αν έδινε το πρώτο πέναλτι θα γινόταν το ίδιο παιχνίδι με τις ίδιες ακριβώς φάσεις, ώστε να δώσει άλλα 2 πέναλτι και να λήξει 3-0…

  15. Ο/Η duendes λέει:

    @nick,
    “έτσι είναι αν έτσι νομίζεις”.

    Έχουμε διαφωνήσει άπειρες φορές για πιο απλές (στα δικά μου μάτια) φάσεις που εσύ τις βλέπεις με μια δικιά σου ποδοσφαιρική οπτική. Οι απόψεις σου και οι απόψεις μου.

    ΥΓ. Ο Ονουάτσι κιτρινίστηκε σ’ εκείνη την φάση στο 94+’, όπως και ο Σηφάκης με τον οποίο “μάλωσε”. Επειδή είχε κάρτα από το πρώτο, αποβλήθηκε όπως συνήθως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο σ’ όλο τον κόσμο. Ο Σηφάκης δεν είχε κάρτα, άρα δεν αποβλήθηκε. Αν ψάξεις κι άλλο στο ματς ίσως σταθείς πιο τυχερός και βρεις κάποιο σφύριγμα υπέρ του ευνοημένου Άρη.

  16. Ο/Η dentaris λέει:

    Συγνωμη nick_shortminded αλλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ…

  17. Ο/Η ego λέει:

    nick_shortminded an agori den ksereis apo mpala kai an den vlepeis mpala min mplekesai.hmarton re file!ti einai ayta pou grafeis!

  18. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Ο.Κ.

    Όλα ήταν πέναλτυ… Και δεν έδωσε και άλλα 10…

    Υ.Γ. Ξέρω πολύ από μπάλα ο άτιμος…

  19. Ο/Η balkou λέει:

    Αντε να ξεσηκώσω τους φίλους του Αρη κι εγώ 🙂
    Για μένα πέναλτυ είναι το τρίτο. Και στο 1ο και στο 3ο ο Χαβίτο βουτάει (πχ τεντωμένο αριστερό πόδι στην 1η περίπτωση). Στο 3ο όμως ο αμυντικός μπαίνει ολόκληρος εμπρός σηκώνει και το πόδι να του φράξει το δρόμο κι ενώ έχει τσιμπήσει την μπάλα ο Ισπανός. Στο 1ο η μπάλα είναι διεκδικούμενη ακόμη, απλά παρατά τη φάση, “καλύτερα ας πέσω”. Όχι ότι θα φώναζε κανείς αν το’δινε κι αυτό.
    Το 2ο πιστεύω ότι είναι ακούσιο.
    Σίγουρα ένα, πιθανώς και δύο. Είδα τα τελευταία 20′ και δικαίως οι Καβαλιώτες έμειναν με 8. Πολύ κλωτσιά, αντιαθλητική ομάδα, δεν ξέρω τι κάνει συνήθως, προχθές.
    Αστεία η αιτίαση “έπαιζες με 8 και δεν κέρδισες και σου φταίνε τα πέναλτυ” κλπ. Σαφώς και φταίνε τα πέναλτυ, δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι αφού παίζεις με παίκτη παραπάνω θα πρέπει να μη σου δίνουμε ένα πέναλτυ, τρία κόρνερ κι έξι πλάγια.

  20. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Άσε ρε balkou… Δεν ξέρεις από μπάλα… Και πολεμάς τον Άρη και το λαό του…

  21. Ο/Η dentaris λέει:

    Καμια σχεση το ποστ του balkou με το δικο σου.

    Αλλο αποψη συγκροτημενη και αλλο μπουρδες._

  22. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Α! Η συγκρότηση σε πείραξε…
    Ε τότε μη γράφεις…

  23. Ο/Η dentaris λέει:

    “Δυο πραγματα ειναι απειρα:το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια,μαλιστα για το πρωτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος”.

    Αλμπερτ Αινσταιν

  24. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    1) Τι είπε το άτομο…

    2) Με αποστόμωσες… Πραγματικά ντρέπομαι να κυκλοφορήσω τώρα…

    3) Φαίνεται έχεις κάνει διατριβή πάνω στο θέμα…

    4) Ακόμη να αναρωτηθείτε γιατί είστε οι μόνοι που βλέπετε πέναλτυ-αφαγές-τεμαχισμούς-φαντάσματα στο σύμπαν (στο οποίο η ανθρώπινη βλακεία είναι
    άπειρη)?

    5) “Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν γίνεται σε κάθε ματς η τεράστια επένδυση που έχει κάνει φέτος ο Άρης να πηγαίνει στα σκουπίδια από «ανθρώπινα λάθη». Φτάνει πια” (Henry)

    “Οταν εχουν γινει 13 «αμφισβητουμενες» φασεις και οι 11(!) δοθηκαν εις βαρος του ΑΡΗ,ε ναι,θα διαμαρτυρομαι.” (εσύ)

    Η συγκρότηση η δική μου κατά τ ‘άλλα…

    6) Βαρέθηκα την κλάψα ρε! Είτε είναι από δικούς σου, είτε είναι από δικούς μου, είτε από άλλους! Ξεκολλήστε επιτέλους! Παίξτε μπάλα και κερδίστε! Κι εσείς, κι εμείς και όλοι! Πέρσι μου έδωσαν αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=eImfZobYYcg
    και βγαίνανε όλοι οι “αντί-κατεστημένοι” παοκομάχοι και λέγανε “ε, να τον βρήκε λίγο”, “επαφή υπάρχει”, “τον ακούμπησε”, “τον παρεμπόδισε”, “του έσκισε το καλσόν” κ.λ.π.
    τον κλάδεψε? τον έσμπρωξε? τον πέταξε? ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ???? ΟΧΙ!!! Ο-Χ-Ι!!!!
    Τέτοια είναι το 1ο και το 3ο που ζητάτε κι εσείς…!!!

    7) Και που ‘σαι Άλμπερτ… Στείλε ένα ίδιο και εδώ:
    president@arisfc.gr
    press@arisfc.gr
    kentrikos@super3.gr

  25. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μάλλον ξεφεύγει το θέμα
    Το τελευταίο που θέλουμε είναι να αναπαράξουμε το ντέρμπυ εδώ μέσα.
    Νομίζω πως οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται και δεν θέλω να διαβάσω πως γίνονται έμεσα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *