Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Υγεία

roukavina

Σήμερα λέω να πρωτοτυπήσω και να μην γκρινιάξω για τίποτα.

Δεν με χάλασε η ενδεκάδα του Τεν Κάτε, δεν με χάλασε η προσπάθεια των παικτών, δεν με χάλασαν ούτε οι αλλαγές, δεν με χάλασε ούτε καν ο Αμπάρκιουλης, γιατί αν ο Ρουκάβινα, ο Πετρόπουλος και ο Σαριέγκι ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχοι ή τυχεροί, οι τρεις πόντοι θα είχαν μπει στο σακούλι και δεν θα ασχολείτο κανείς με κάτι άλλο.

Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και γι αυτό είναι τόσο συναρπαστικό. Ο Αστέρας πάλεψε με τα όπλα του, ο Παναθηναϊκός με τα δικά του και το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο.

Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και τις κακοτοπιές χωρίς μίρλα και χωρίς κατ ανάγκη να μας φταίει κάτι.

Πάμε γι άλλα λοιπόν. Τελεία και παύλα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αστέρας Τρίπολης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια μέρα του Άγγελου Αναστασιάδη

Καταρχάς και πριν απ’οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ιβάν τον Σαββίδη, που εμπιστεύτηκε τον αγέρωχο Έλληνα κόουτς και δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του, δίνοντάς μου την ευκαιρία να μείνω εντός σχεδιασμού και να γράψω κανονικά αυτό το κείμενο, αλλά κυρίως να απαντήσω στην γκρίνια της εργοδοσίας του σομπρέρο του τύπου “ούτε αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Υγεία”

  1. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Μα πώς τολμάς; Στην Ελλάδα είσαι. Αν η ομάδα σου δεν κερδίζει με 4 γκολ διαφορά, πρέπει να γκρινιάζεις για τον προπονητή σου, τους παίχτες της ομάδας σου,το τραγικό Ελληνικό πρωτάθλημα και να αναπολείς το “ένδοξο” παρελθόν! Οι υπόλοιπες ομάδες δεν παίζουν, απλά κατεβαίνουν για διαδικαστικούς λόγους.

  2. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    “Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και τις κακοτοπιές χωρίς μίρλα και χωρίς κατ ανάγκη να μας φταίει κάτι.”

    Με κεφαλαία γράμματα Νίκο!

  3. Ο/Η jimblogger28 λέει:

    Ατυχία στην τελική προσπάθεια….Δεν πειράζει…αυτό δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ντερμπυ…

  4. Ο/Η Constantinos λέει:

    Anti-Galáctico και με 15 γκολ να κερδίζει η ομάδα, θα βρεθούν οπαδοί που θα γκρινιάζουν γιατί δεν παίζει ο Καραγκούνης, γιατί έχουμε ακόμη προπονητή τον Τεν Κάτε και όχι τον Μουρίνιο, γιατί το ΟΑΚΑ δεν έχει 100 χιλιάδες κόσμο σε κάθε αγώνα.

    Με χάλασε η ισοπαλία το παραδέχομαι. Ο μοναδικός λόγος όμως που με χάλασε, ήταν το πεταμένο μεγάλο μέρος του αγώνα κατά το οποίο η ομάδα που ψαχνόταν. Το τελευταίο μισάωρο όμως, με κάνουν να πιστεύω ότι κάτι πάει να αλλάξει. Η ομάδα είχε κίνηση, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

    Όπως μπορεί να κερδίσει και την Κυριακή. Ας εξιλεωθούν για την χαμένη ευκαιρία τότε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *