Η ομορφιά βρίσκεται και στην απλότητα

  [4 Σχόλια]

Θέτοντας σαν παράδειγμα μια μόνο φάση δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να ισχυρισθείς ότι έχεις πλησιάσει κάτι ιδεατό, όπως για παράδειγμα το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που απολαύσαμε πέρσι από την τηλεόραση, αλλά συνυπολογίζοντας όλες τις παράπλευρες παραμέτρους όπως η σπανιότητα εμφάνισης τέτοιων φάσεων σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα γκολ προέρχονται συνήθως από ηρωικές μονομαχίες μετά από κάποιο εκ των άπειρων στημένων, αλλά και τα εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά – αμέτρητη επιπολαιότητα και ανύπαρκτη απλότητα στο τελείωμα – που εμφάνιζε τόσο καιρό η ομάδα που την δημιουργεί, δεν μπορείς τουλάχιστον να μην την μνημονεύσεις ξεχωριστά από το σχόλιο του παιχνιδιού, δίνοντας της φυσικά και το sombrero of the week.

4 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 dentaris // 12 Ιανουάριος, 2010 στις 16:20

  Ισως εξισου σημαντικο ειναι πως οι 3-4 πασες εμφανιστηκαν ως αυτοματισμος και την προηγουμενη αγωνιστικη,με τους ιδιους μαλιστα πασερ και σκορερ!(0-2 με Ατρομητο).

  Ελπιζω να μη διαβαζει κανας Βλαχος…:)

 • 2 duendes // 12 Ιανουάριος, 2010 στις 16:41

  Γενικά, οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης φάσης το έχουν πάρει κυριολεκτικά πάνω τους το θέμα του σκοραρίσματος τελευταία.

  Στα 8 απ’τα 10 τελευταία γκολ της ομάδας (εξαίρεση είναι η guest star συμμετοχή του Πρίττα στο γκολ με τον Ολυμπιακό και του Νάτσο στο 3ο γκολ στο Περιστέρι), εμπλέκονται κάποιοι εκ των Κόκε-Κάλβο-Κάμπορα-Ναφτί!

  ΥΓ. Διαβάζει, δεν διαβάζει ο Βλάχος το λεωφορείο του Αστέρα στην άμυνα, δεν το γλιτώνουμε αύριο. Εκτός κι αν καταφέρουμε να σκοράρουμε νωρίς..

 • 3 Darth Soccerius // 12 Ιανουάριος, 2010 στις 17:24

  Αν μη τι αλλω, ειναι εντυπωσιακη η αδιαφορια των παικτων του Ηρακλη…

 • 4 dentaris // 12 Ιανουάριος, 2010 στις 17:34

  Μες στο θεμα εισαι darth

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>