Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η ομορφιά βρίσκεται και στην απλότητα

Θέτοντας σαν παράδειγμα μια μόνο φάση δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να ισχυρισθείς ότι έχεις πλησιάσει κάτι ιδεατό, όπως για παράδειγμα το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που απολαύσαμε πέρσι από την τηλεόραση, αλλά συνυπολογίζοντας όλες τις παράπλευρες παραμέτρους όπως η σπανιότητα εμφάνισης τέτοιων φάσεων σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα γκολ προέρχονται συνήθως από ηρωικές μονομαχίες μετά από κάποιο εκ των άπειρων στημένων, αλλά και τα εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά – αμέτρητη επιπολαιότητα και ανύπαρκτη απλότητα στο τελείωμα – που εμφάνιζε τόσο καιρό η ομάδα που την δημιουργεί, δεν μπορείς τουλάχιστον να μην την μνημονεύσεις ξεχωριστά από το σχόλιο του παιχνιδιού, δίνοντας της φυσικά και το sombrero of the week.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero of the week, Άρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

25 Μαρτίου 1914 – 25 Μαρτίου 2013

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη στον κόσμο – η οποία πιθανόν, κατά βάθος, να οφείλεται στην φύση της σύγχρονης κοινωνίας που προωθεί την επιφανειακή προσέγγιση των πραγμάτων και ανυψώνει τον κοινωνικό μιμητισμό και την αποδοχή οποιασδήποτε ιδέας χωρίς ιδιαίτερο εγκεφαλικό ζόρισμα – ότι η σημαντικότερη στιγμή της οπαδικής πορείας ενός ανθρώπου, αυτή που οφείλει να μνημονεύει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα γκολ της Δευτέρας

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pVJvNh–wT0 Νο4 – Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ) Ναι, ΟΚ φταίει και το τέρμα αλλά ο Ντιέγκο δείχνει ότι το τόπι δεν το ξεχνάει. 1-3 η Ίντερ επί της Φλουμινένσε και ο Φορλάν φτάνει τα 5 γκολ, δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. “Γκολ ολίμπικο” που λέει κι ο Βραζιλιάνος σπίκερ για τον αγαπημένο μας Ουρουγουανό. Νο3 – […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Η ομορφιά βρίσκεται και στην απλότητα”

  1. Ο/Η dentaris λέει:

    Ισως εξισου σημαντικο ειναι πως οι 3-4 πασες εμφανιστηκαν ως αυτοματισμος και την προηγουμενη αγωνιστικη,με τους ιδιους μαλιστα πασερ και σκορερ!(0-2 με Ατρομητο).

    Ελπιζω να μη διαβαζει κανας Βλαχος…:)

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Γενικά, οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης φάσης το έχουν πάρει κυριολεκτικά πάνω τους το θέμα του σκοραρίσματος τελευταία.

    Στα 8 απ’τα 10 τελευταία γκολ της ομάδας (εξαίρεση είναι η guest star συμμετοχή του Πρίττα στο γκολ με τον Ολυμπιακό και του Νάτσο στο 3ο γκολ στο Περιστέρι), εμπλέκονται κάποιοι εκ των Κόκε-Κάλβο-Κάμπορα-Ναφτί!

    ΥΓ. Διαβάζει, δεν διαβάζει ο Βλάχος το λεωφορείο του Αστέρα στην άμυνα, δεν το γλιτώνουμε αύριο. Εκτός κι αν καταφέρουμε να σκοράρουμε νωρίς..

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Αν μη τι αλλω, ειναι εντυπωσιακη η αδιαφορια των παικτων του Ηρακλη…

  4. Ο/Η dentaris λέει:

    Μες στο θεμα εισαι darth

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *