Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μπουγάτσα με φλουρί 2010

vasilopita

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το κοπή τη πίτα του sombrero.gr με πολλούς διάσημους φίλους μας να είναι παρόντες. Αρκετοί από αυτούς έκαναν και δηλώσεις στον ρεπόρτερ μας Τοσοδούλι Βλεφαράκι:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: “Τι τέλετε κύριε; Μπάεβιτς μείνει ΑΕΚ. Ποιος ντιώξει Μπάεβιτς από ΑΕΚ; Έβαλα ντιό κομμάτια βασιλόπιτα τσέπη, ταΐσω Λεονάρντο που έχει να πληρωτεί από Σεπτέμβριο”

Νίκος Αλέφαντος: “Ποια βασιλόπιτα μωρέ. Αυτή δεν κάνει ούτε για την Αιθοπία. Να τηνε στείλεις εκεί να μην την τρώνε τα παιδάκια. Έχει ζαχαροπλαστείο στα Ταμπούρια καταπληκτικό. Με τον ζαχαροπλάστη συγκλονιστικό, από πίσω κόσμος στην ουρά, τρομερό σέρβις. Τριφτή γνήσια με φλουρί κωνσταντινάτο, άχνη πραγματική, όχι σαν αυτή εδώ του σομπρέρου. Ποιο σομπρέρο μωρέ. Απέλαση !! Απέλαση !! Αυτουνούς πρέπει να τους κρεμάσουνε στον Πύργο τον Λευκό πριν την παρέλαση. Πέρασε έξω. Δεν κάνεις. Δεν κάνεις.”

Σωκράτης Κόκκαλης: “XO XO XO.”

Νίκος Πατέρας: “Ο κύριος Κόκκαλης και πάλι δυναμιτίζει το κλίμα εν όψει του ντέρμπυ του 2ου γύρου. Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτή την πορεία. Θα μιλήσει η ελληνική δικαιοσύνη”

Παύλος Γιαννακόπουλος: “Δεν έχω καμία ενημέρωση για την κοπή της πίτας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποφασίστηκε αυτό και θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο Δ.Σ.”

Πάμπλο Γκαρσία: “Θέλω να πάρω αυτό το κομμάτι και να πάω να το φάω μαζί με τους οπαδούς της ομάδας στα κάγκελα της Τούμπας. Τρομερή η αγάπη που εισπράττω από το σομπρέρο. Είχα να το νιώσω αυτό από τότε που έπαιζα στα τσικό στο Μοντεβιδέο και ερχόταν η αμπουέλα μου η Σοράγια Μαρία Κλαντεστίντα Γκαρσία και μου έφερνε λαχανοντολμάδες στην προπόνηση. Είμαι σίγουρος ότι στη Θεσσαλονίκη οι λαχανοντολμάδες είναι πιο νόστιμοι από την Αθήνα”

Bob Kozonis: “Θα βάλω 35 εκατομμύρια $ για να αγοράσω το σομπρέρο και άλλα 5 εκατομμύρια για να αγοράσω τη βασιλόπιτα. Για να σας το αποδείξω, παρουσιάζω ως πειστήριο τη συνταγή για βασιλόπιτα από την εξαδέρφη μου την Μαρίκα από το Ναύπλιο, στο οποίο Ναύπλιο σχεδιάζω να χτίσω αιωρούμενο καζίνο μια που ο δήμαρχος είναι κολλητός μου.”

Λόκο Αμπρέου: “Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα από τον Άρη. Μου λείπει ο κόσμος στο αεροδρόμιο. Την τελευταία φορά που έφυγα για Ουρουγουάη για να παίξω με την Εθνική κόντρα στις νήσους Σάντουϊτς είχε 2.500 κόσμο. Θα μου λείψει η Θεσσαλονίκη.”

Νίκος Θανόπουλος: “Mετά την αποτυχία να πετύχω το φλουρί και κατ’ επέκταση να βγάλω την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο, ενημερώνω τον κόσμο της ΑΕΚ ότι επεξεργάζομαι plan C για τα διοικητικά της ομάδας. Συζητώ με κονσόρτσιουμ Βεδουΐνων επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τομέα του entertainment (καμηλοδρομίες) και βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία.”

Παναγιώτης Βαρούχας: “Εδώ βλέπουμε πεντακάθαρα, ότι το φλουρί γέρνει προς το δικό μου κομμάτι. Εδώ. Εδώ βλέπουμε το χέρι μου που κινείται προς το φλουρί, αλλά δεν έχει πρόθεση και σπρώχνει το φλουρί στο κομμάτι μου. Εδώ.”

papariazzi_reporter

Για το σομπρέρο, Τοσοδούλι Βλεφαράκι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Papariazzi, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι 5 απόλυτες λύσεις για την επόμενη μέρα της Εθνικής

Το ποτήρι ξεχείλισε αγαπητέ αναγνώστη, πιάσαμε πάτο, ξεφτιλιστήκαμε, γίναμε περίγελως του τελευταίου μπακαλιάρου που κολυμπούσε αμέριμνος στα παράλια των Φερόε. Έστω και καθυστερημένα ο Ρανιέρι έφυγε, αλλά η ανεύρεση του διαδόχου μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό). Το sombrero όμως είναι εδώ για να διευκολύνει την ΕΠΟ, φτιάχνοντας την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τέλος της αθωότητας της ΑΕΚ

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν αντιλαμβάνεσαι την σημασία τους, παρά μόνο όταν γίνουν παρελθόν. Κάποιες στιγμές που σου φαίνονται φυσιολογικές, αλλά θα κάνεις χρόνια να τις ξαναδείς. Κάποια πρόσωπα που τα έχεις συνηθίσει, τα έχεις αγαπήσει, αλλά χάνονται, τα μισείς, τα αποκαθηλώνεις. Ήταν η 15 Μαΐου του 1996 όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Αθηνών […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Μπουγάτσα με φλουρί 2010”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Καλη δεκαετια να εχουμε με υγεια και χαρα! 🙂

  2. Ο/Η Chris λέει:

    Savvas Thεodoridis: Koitakste na deite, kalh h vasilopita sas, alla h dikia mas stou Renth einai h kalyterh.Na’nai kala o megalos proedros mas pou agapaei tn omada.Feto 8a paroume double, CHL, Europa League, 2hpeirwtiko, mundial, ta panta ola!

    Otto Rehagel: Ja Ja good vasilopiten, omws den vlepw tn Aggelo, where is Haristeas???

    Panagiwths Giannakhs: Kalh xronia eyxomai se olo ton kosmo k ypomonh. Pisteyw 8a ginomaste kalyteroi ws omada an exoume ypomonh. Prepei na doulepsoume k allo ypomonetika, gia na petyxoume, Me 2 logia, kante ypomonh k ouranos 8a ginei pio galanos.

    Proedros Edessaikou: Koita arxh oute emeis 8elame, alla aytoi mas eipan pws oti k den 8a ginei, alla ystera mwlis opws eixame pei emeis den kaname 8elame aytoi eipan oti den 8a ginei k emeis kaname oti eipame k den 8a ginei mexri telika na kanoume na mh ginei opws eipame eixame kanei.

    Kalh xronia

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν βλέπω αναφορά όμως στους 26 οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ που ήρθαν να μας χαλάσουν την γιορτή, έγραψαν συνθήματα στους φρεσκοβαμμένους μας τοίχους και λέρωσαν με σπρέι την βασιλόπιτα μας, γράφοντας πάνω “Αμετοχ” (δεν χώρεσε το υπόλοιπο σύνθημα, είχαμε παραγγείλει κανονικό μέγεθος), μόνο και μόνο γιατί κάποιος εξ αυτών ..μυρίστηκε ότι θα ήταν και ο Ντέμης στην εκδήλωση.

    Συνειδητή παράλειψη του Ελαίθη;

  4. Ο/Η dentaris λέει:

    Πολυ καλο το αρθρο,καλη δουλεια φιλε Elaith!

    Με την ευκαιρια να ευχηθω σε ολη την παρεα καλη χρονια με υγεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *