Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αυτή είναι η τε-τα-ρτη (4η) ανακοίνωση της Ξάνθης για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανεβασμένη στην επίσημη σελίδα της ομάδας – καθώς για την ώρα κανένας δεν τους έχει ενημερώσει για τις δυνατότητες του twitter. Οι πρώτες τρεις, γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, βγήκαν πριν καν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο! Όπως έχουμε τονίσει και παλιότερα:

“Αν έπρεπε να σημειώσουμε, δέκα λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα μας είναι με διαφορά το πιο cult της ηπείρου, η Skoda Ξάνθη μόνη της, μπορεί άνετα να καπαρώσει την 2η, την 6η και την 10η θέση!”

Η φαντασίωση των υπευθύνων της ομάδας του Πανόπουλου, προφανώς, παραμένει η παρουσία ενός εκπροσώπου του γραφείου Τύπου στις μεταδόσεις των αγώνων, ώστε ανά πάσα στιγμή και μετά την παρακολούθηση κάθε ριπλέι μιας διαιτητικής απόφασης, να ενημερώνει το πανελλήνιο για την επίσημη θέση της ομάδας: “Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πιστεύει ότι σαφέστατα αδικείται στην φάση που μόλις παρακολουθήσαμε”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το τέλος της αθωότητας της ΑΕΚ

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν αντιλαμβάνεσαι την σημασία τους, παρά μόνο όταν γίνουν παρελθόν. Κάποιες στιγμές που σου φαίνονται φυσιολογικές, αλλά θα κάνεις χρόνια να τις ξαναδείς. Κάποια πρόσωπα που τα έχεις συνηθίσει, τα έχεις αγαπήσει, αλλά χάνονται, τα μισείς, τα αποκαθηλώνεις. Ήταν η 15 Μαΐου του 1996 όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Αθηνών […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο απολαυστικός Νίκος Αναστόπουλος

Σύμφωνα με μια ιστορία, από αυτές τις λίγο ποδοσφαιρικές και λίγο καφενειακές που συνήθως ξεκινάνε από κάποιον ρεπόρτερ ομάδας και στη συνέχεια κυκλοφορούν στα γήπεδα για χρόνια χωρίς ποτέ κανένας να είναι σίγουρος για την εγκυρότητα τους, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη ένας μάνατζερ προσπαθούσε να του σπρώξει έναν παίκτη, τονίζοντας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η συνήθεια που έγινε λατρεία”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Τραγικοί…
    Και μιλάμε για ένα ματς που το πέναλτυ είναι πεντακάθαρο, η Ξάνθη θα έπρεπε να είχε μείνει με 10 και η μόνη φάση που ουσιαστικά αδικήθηκε είναι ένα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *