Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αυτή είναι η τε-τα-ρτη (4η) ανακοίνωση της Ξάνθης για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανεβασμένη στην επίσημη σελίδα της ομάδας – καθώς για την ώρα κανένας δεν τους έχει ενημερώσει για τις δυνατότητες του twitter. Οι πρώτες τρεις, γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, βγήκαν πριν καν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο! Όπως έχουμε τονίσει και παλιότερα:

“Αν έπρεπε να σημειώσουμε, δέκα λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα μας είναι με διαφορά το πιο cult της ηπείρου, η Skoda Ξάνθη μόνη της, μπορεί άνετα να καπαρώσει την 2η, την 6η και την 10η θέση!”

Η φαντασίωση των υπευθύνων της ομάδας του Πανόπουλου, προφανώς, παραμένει η παρουσία ενός εκπροσώπου του γραφείου Τύπου στις μεταδόσεις των αγώνων, ώστε ανά πάσα στιγμή και μετά την παρακολούθηση κάθε ριπλέι μιας διαιτητικής απόφασης, να ενημερώνει το πανελλήνιο για την επίσημη θέση της ομάδας: “Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πιστεύει ότι σαφέστατα αδικείται στην φάση που μόλις παρακολουθήσαμε”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μάκης ‘Big Mac’ Ψωμιάδης: Τα tweets

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα αθλητικά σάιτ ο Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός στην πιάτσα και ως “Μάκαρος”, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ακολουθούν μερικά tweets από κάποια από τα ‘κατορθώματα’ του τα τελευταία χρόνια. Για τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να ανατρέξει κανείς σε αστυνομικές αναφορές, μαρτυρίες από τη χούντα και αθλητικές εφημερίδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα πλέι-οφ

Τα πλέι-οφ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια ακόμα φαεινή ιδέα των παραγόντων της χώρας μας για να μπορέσουν να βάλουν κανένα φράγκο στην τσέπη με το πρόσχημα του αυξημένου ενδιαφέροντος. Παρ’ ότι το έπαθλο είναι σχετικά σημαντικό (προκριματικά CL), τα πλέι-οφ περνούν σε μεγάλο βαθμό αδιάφορα. Οι περισσότεροι οπαδοί ασχολούνται με τις μεταγραφές και τις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η συνήθεια που έγινε λατρεία”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Τραγικοί…
    Και μιλάμε για ένα ματς που το πέναλτυ είναι πεντακάθαρο, η Ξάνθη θα έπρεπε να είχε μείνει με 10 και η μόνη φάση που ουσιαστικά αδικήθηκε είναι ένα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *