Από ταλέντο άλλο τίποτα…

  [1 Σχόλιο]

Αν κάποιος θελήσει πραγματικά να με φέρει σε δύσκολη θέση, δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Αρκεί να μου δώσει θεϊκές δυνάμεις για λίγο (όπως ακριβώς στον Τζιμ Κάρει στην ταινία ‘Θεός για μια εβδομάδα’) και να με αναγκάσει να διαλέξω ποιόν θέλω να σώσω από την, εκ γενετής, κλαψομουνίαση: Τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Άριεν Ρόμπεν. Εκεί θα μπλοκάρω και θα φτάσω σε ηδονικό αδιέξοδο, σαν αυτά που σου συμβαίνουν στιγμιαία όταν έχεις μπροστά σου 2-3 από τα αγαπημένα σου φαγητά και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Μπορεί μάλιστα να αγγίξω και τα όρια της υπερβολής ζητώντας να κάνω και μερικές προσθαφαιρέσεις ακόμα – λίγο ζελέ από την μια, λίγο ατομισμό από την άλλη – αλλά αναμφίβολα δεν θα πειράξω καθόλου το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Στο πάνω βίντεο, από το χθεσινό Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρονάλντο στέλνει από δύσκολη θέση κάτι ανάμεσα από τα χέρια του εμβρόντητου τερματοφύλακα της Χετάφε, που πιθανόν να μην έχει συνειδητοποιήσει, ακόμα και σήμερα, τι ήταν. Στο κάτω βίντεο, ο Ρόμπεν προσπερνάει τους αμυντικούς της Σάλκε τρέχοντας και κοντρολάροντας την μπάλα έχοντας ξεχάσει πατημένο το κουμπί του fast forward, στην παράταση του προχθεσινού ημιτελικού του κυπέλλου Γερμανίας.

1 Σχόλιο μέχρι τώρα

  • 1 mpaladoros // 27 Μάρτιος, 2010 στις 01:59

    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>