Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Πιπίτα των φτωχών

Μπορεί ο αγαπημένος μας Πιπίτα να περνάει δύσκολες στιγμές στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Λυών, αλλά πίσω στην μητέρα πατρίδα Αργεντινή, ένας άλλος Ιγκουαΐν αυτή τη φορά ο μεγάλος αδερφός Φεντερίκο ζει τις δικές του στιγμές δόξας.

Την στιγμή που ο Γκονζάλο δέχεται τα πυρά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάρκα επειδή δεν έδωσε πάσα στον γλίτσα και ενώ ο Γκούτι κάνει δηλώσεις για τον ατομισμό των συμπαικτών του, ο Φεντερίκο σκόραρες δις χθες το βράδυ. Στην μεγάλη νίκη της Γοδόι Κρους επί της Ατλέτικο Τουκουμάν ο Πιπίτα senior έδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις, μια νίκη που φέρνει την μικρή Γοδόι στην κορυφή της Κλαουζούρα, ενώ παράλληλα τη βοηθάει στην μάχη της σωτηρίας (λατρεύουμε το σύστημα της Αργεντινής).

Λίγο πιο μακρυά, η Βέλεζ με γκολ του Σάρατε (για τους φίλους Ζάρατε) κέρδιζε την Λανούς με 1-0 στο… ντέρμπυ των ομάδων του Λιμπερταδόρες και σκαρφάλωνε (έστω και προσωρινά) στην τρίτη θέση δείχνοντας ότι έχει το ρόστερ και τη σοβαρότητα για να διεκδικήσει την κούπα.

Στην δύσμοιρη Εστουδιάντες αντί να ασχολούνται με την μπάλα, ασχολούνται με τον πόλεμο των φατριών ανάμεσα στους μπαραμπράβας, καθώς τον θάνατο ενός αστυνομικού ακολούθησε νέο επεισόδιο με τον τραυματισμό ενός οπαδού μετά από επίθεση… συντρόφων του.

Τέλος, Ρίβερ και Μπόκα σέρνονται στο γήπεδο και δεν λένε να ανακάμψουν. Στην μεν Ρίβερ, το 1435ό επεισόδιο του σίριαλ “Αριέλ Ορτέγκα, το μεθυσμένο 10αρι” παίχτηκε χθες, με τον προπονητή Αστράδα να αφήνει εκτός αποστολής τον Ορτέγκα και τον Ορτέγκα να αντιδρά γιατί λέει οι λόγοι δεν είναι ποδοσφαιρικοί, ενώ στην Μπόκα η διοικητική κρίση καλά κρατεί.

Σας αφήνουμε με λίγο Πιπίτα των φτωχών εν δράσει. Ότι αξίζει είναι το δεύτερο γκολ στο 91′:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στη Λατινική Αμερική το VAR δεν λύνει τα προβλήματα

Ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις τα σκορ του Λιμπερταδόρες στη φάση των 16. Σκέφτεσαι: “Αυτή η Ατλέτικο Μινέιρο και αυτή η Μπόκα έπαιξαν δυο ματς και δεν έβαλαν γκολ. 0-0 και τα δυο ματς, σκέψου βαρεμάρα”. Αν όμως παρακολουθείς τα γεγονότα (ή έστω διαβάζεις Σομπρέρο), υποψιάζεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πριν πάμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το αντίο ενός σπουδαίου παίκτη-οπαδού

Το Μονουμεντάλ είναι γεμάτο. Οι οπαδοί της Ρίβερ έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε ότι η ομάδα θα τιμήσει τον Φερνάντο Καβενάγκι με μια ειδική γιορτή μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοινώνει την είσοδο του μεγάλου πρωταγωνιστή. Ο Καβενάγκι μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ο Πιπίτα των φτωχών”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Το ΚΑΣ δικαίωσε την Πίντσα και ο Γκάτα Φερνάντες θα ενισχύσει τους πλατένσε για το επόμενο της σεζόν. Σημαντική ενίσχυση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *