«Κέλεμεν σε καταλάβαμε…

  [2 Σχόλια]

…βγάλε την μαύρη λαμαρίνα από πάνω σου!»

(Ρομποτάκια, με ικανότητες άμπαλου και χοντρομπαλά 6χρονου, προπονούνται στην Σιγκαπούρη για το Robocup 2010, που είναι το παγκόσμιο κύπελλο των ρομπότ, το οποίο θα πλήρωνα όσο-όσο απ’ τα λεφτά του ΔΝΤ για να παρακολουθήσω με περιγραφή του Αλέκου Θεοφιλόπουλου.

Απώτερος στόχος των κατασκευαστών είναι στο εγγύς μέλλον το επίπεδο να ξεπεράσει το αντίστοιχο των ευάλωτων ανθρώπων, ώστε κάποια στιγμή τα ρομπότ-ποδοσφαιριστές να κατακτήσουν τον κόσμο, να μπουκάρουν στην ..ΦΙΦΑ και να ζητήσουν κομμάτι από την πίτα των χορηγών.

Η μητέρα του Μέσσι ήδη ανησυχεί. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, άλλωστε, είναι ακόμα ζωντανός…)


2 Σχόλια μέχρι τώρα

  • 1 mpaladoros // 6 Μαΐου, 2010 στις 19:39

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΕΛΕΜΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.. ΧΕΧΕ.. ΘΕΟΣ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΜΕΝΣ YOU NEVER KNOW

  • 2 balkou // 10 Μαΐου, 2010 στις 20:45

    Α-τα-τα, κακία…

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>