Οι ομάδες του Μουντιάλ: Ολλανδία

  [3 Σχόλια]

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Είναι η ομάδα που κάθε σοβαρός φίλαθλος συμπαθεί αλλά κανένας δεν καταδέχεται να υποστηρίξει με πάθος. Ποιο το νόημα να πικραθείς στο τέλος, όταν ξέρεις από πριν την κατάληξη; Γιατί η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη: Στο τέλος θα τα σκατώσει!

Η Κόλαση ενός Ολλανδού οπαδού είναι μια διαδικασία των πέναλτι, που διαρκεί αιώνια, στην οποία η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει μια ομάδα τυφλών 13χρονων. Και χάνει. Κάθε φορά.
Ο Παράδεισος ενός Ολλανδού οπαδού είναι ένα μέρος στο οποίο η διαδικασία των πέναλτι έχει καταργηθεί και στην θέση της υπάρχει μια αξιολόγηση από επιτροπή που χαρίζει την νίκη σ’ αυτόν που έχει πετύχει τα ομορφότερα γκολ.

Το όνειρο: Να προκριθούν επιτέλους μετά από μια διαδικασία πέναλτι, να αποκλείσουν την Βραζιλία για εκδίκηση, να φτάσουν στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία τους και εκεί να μην …συναντήσουν την διοργανώτρια χώρα.

Η ρεαλιστική προσέγγιση: «Η μπάλα είναι στην βούλα. Όλος ο κόσμος κρατάει την αναπνοή του. Ο Φαν Πέρσι παίρνει φόρα. Διπλό δοκάρι. Αν είναι δυνατόν! Πρωτοφανής ατυχία…»

Ποιον προσέχω: Τους μεσοεπιθετικούς. Σχεδόν όλους. Είναι όλοι ένας κι ένας με χαρακτηριστικό γνώρισμα το «πόδι-τηλεχειριστήριο», όπως συνηθίζεται άλλωστε στους ‘Οράνιε’.


3 Σχόλια μέχρι τώρα

  • 1 Elaith // 8 Ιουνίου, 2010 στις 11:05

    Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα…
    Συμφωνώ 100%

  • 2 Darth Soccerius // 9 Ιουνίου, 2010 στις 01:54

    Εδώ είναι ο Darth Soccerius!

  • 3 balkou // 9 Ιουνίου, 2010 στις 21:52

    Δε μου είναι πάντα συμπαθείς. Ειδικά το 88, 90 :) Θεός ο Ντένις μόνος του πήγε να αποκλείσει τη Βραζιλία το 94, αλλά με τα παρτάλια τον Οφερμαρς και τον Ζέντεν (αρκετά αργότερα) που πας?
    Φέτος έχουν καλό μιξ εμπρός, αλλά πίσω?

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>