Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ευθυτενής σε οριζοντίωση, η κατάρριψη ενός μύθου και η επιβεβαίωση ενός άλλου

Σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου του σωτηρίου μουντιαλικού έτους 2010, καταρρίφθηκε ο μύθος που θέλει τις βουβουζέλες να σκεπάζουν τις φωνές των φιλάθλων. Αφού λόγω της απεργίας της ΕΡΤ, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους Αγγλους οπαδούς να τραγουδάνε στις εξέδρες παρά τον σιχαμένο ήχο των διαστροφικών αυτών πνευστών.

Κατά συνέπεια, ισχυροποιείται η άποψη που θέλει τους Πουρουπουπούδες και Θεοφιλόπουλους να μην αφήνουν να ακουστούν οι φίλαθλοι και όχι τις βουβουζέλες.

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό απ αυτό το παρεάκι τελικά. Τίποτα!

Στον αγώνα της Αγγλίας μετά της Σλοβενίας, ο ευθυτενής πρώην αρχηγός της γηραιάς αλβιώνος ή κάπως έτσι, δεν είχε μόνο την ευκαιρία να παίξει δίπλα στον καλό του φίλο Τζο Κόουλ με τον οποίο μοιράστηκε τόσα και τόσα κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο πολυτάλαντος και πολύπειρος αμυντικός, χάρισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μια νέα κίνηση. Την κεφαλιά – γρασίδι.

Η κεφαλιά – γρασίδι ομοιάζει με την κεφαλιά – ψαράκι μόνο ως προς την οριζοντίωση του σώματος.

Κατά τα άλλα, η κεφαλιά – γρασίδι σε αντίθεση με την ομόλογό της της θαλάσσης διαφέρει ως προς την υψομετρική διαφορά της κεφαλής του αμυντικού από το έδαφος, αφού αυτός που θα την αποτολμήσει ουσιαστικά ξουρίζει το χορτάρι με το τριχωτό της κεφαλής του (άδειας ή γεμάτης με άχυρα)

Μην με ρωτήσετε τώρα για τον σκοπό ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ως γνωστόν οι Αγγλοι γέννησαν (;) το ποδόσφαιρο και αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ανατροφή του. Τώρα αν το αφήνουν και κάνει κακές παρέες, δεν φταίμε εμείς …

Τέλος, η σημερινή ημέρα ήρθε να επιβεβαιώσει έναν άλλον παλιό μη αστικό μύθο που θέλει τους Σλάβους να είναι μοιρολάτρες και αυτοκαταστροφικοί

Μετά τα πέναλτυ … ριμπάουντς με Γκάνα και Γερμανία, ήρθε η ήττα απ την Αυστραλία για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Τώρα, αν αυτός ήταν κι ένας καλός λόγος για να προκριθεί η Γκάνα ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να μη χάσει από τη Γερμανία, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο

Υποθέτω πως τέτοια παιχνίδια δεν απασχολούν εκείνες τις καλές επιτροπές που συγκρότησε η ΟΥΕΦΑ και ερευνούν τα στημένα παιχνίδια.

Αυτοί κοιτάνε μόνο πότε πληρώνουν πολλά τα αφεντικά τους.

Όταν τη γλυτώνουν, τότε φταίει η … μοιρολατρία …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ντιμίτρι Παγιέτ, η μπαλαδόφατσα του Άπτον Παρκ

Κάπου στον Ινδικό Ωκεανό, λίγο πιο ανατολικά από την Μαδαγασκάρη, υπάρχει ένα κομμάτι γης που ανήκει στην Ευρώπη και έχει έκταση ελάχιστα μεγαλύτερη από της Λέσβου. Η νήσος Ρεουνιόν ανήκει στη Γαλλία και δεν έχει πολλά πράγματα για τα οποία μπορεί να καυχιέται. Τις παραλίες της, το ενεργό ηφαίστειο, τους καρχαρίες και τον Ντιμίτρι Παγιέτ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η νύχτα που το Αγγλικό ποδόσφαιρο ξαναγεννήθηκε

Στις 26 Μαΐου 1989, ημέρα Παρασκευή, στο κατάμεστο Άνφιλντ διεξαγόταν το τελευταίο παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου, μια διοργάνωση που κανονικά θα είχε ολοκληρωθεί ένα μήνα πριν αν στις 15 Απριλίου δεν συνέβαινε η τραγωδία στο Χίλσμπορο, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ. Από τη μια πλευρά του γηπέδου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ευθυτενής σε οριζοντίωση, η κατάρριψη ενός μύθου και η επιβεβαίωση ενός άλλου”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ααααααααααααααυτό ακριβώς 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *