Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ: Σλοβενία

ΣΛΟΒΕΝΙΑ:

Ναι, δεν είναι Σέρβοι. Ναι δεν είναι Κροάτες. Είναι όμως κι αυτοί Γιούγκοι. Μετά τις προκρίσεις σε Euro και Μουντιάλ το 2000 και 2002 πέρασαν μια σημαντική κρίση με αρκετά προβλήματα. Αυτή τη φορά έπεσαν σε έναν βατό όμιλο και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Μουντιάλ στα μπαράζ αποκλείοντας τη Ρωσία του πολύ Γκους Χίντινγκ. Μια ομάδα μικρών δυνατοτήτων που της αρκεί η συμμετοχή στο Μουντιάλ και απλά ζητάει μια σοβαρή εμφάνιση.

Το όνειρο: Η κλήρωση δεν ήταν και τόσο άσχημη. Πλην της Αγγλίας οι άλλες δύο ομάδες δεν είναι και μεγαθήρια. Αν έχεις αποκλείσει τους Ρώσους γιατί να μην κερδίσεις και τους Αμερικάνους; Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς (βετεράνος πλέον) στις δηλώσεις του εμφανίζεται υπεραισιόδοξος και πιστεύει ότι η Σλοβενία θα προκριθεί. Τι να μας πουν τώρα οι Βορειοαμερικάνοι και οι Αλγερινοί…

Η ρεαλιστική προσέγγιση: Η Σλοβενία είναι μια μέτρια ομάδα με πολλές αυξομειώσεις στην απόδοσή της. Δεν έχει κανέναν βαθμό σίγουρο στον όμιλο και θα πρέπει να μοχθήσει πολύ για να καταφέρει να προκριθεί.

Ποιον προσέχω: Ο αρχηγός Ρόμπερτ Κόρεν είναι ότι καλύτερο και πιο ποιοτικό στα χαφ της ομάδας. Αν κάνει κάτι καλό μπροστά η ομάδα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει από τα δικά του πόδια. Μαζί με τον τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς και τον επιθετικό Νοβάκοβιτς είναι οι 3 ελπίδες των περίπου 2 εκατομμυρίων κατοίκων της Σλοβενίας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010: Οι ομάδες

1 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ: Σλοβενία”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Πάμε ρε Ρενέ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *