Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα παιδία παίζει (Σομπρεροπρογνωστικά)

Η ευκαιρία να δείξετε πόσο γνώστες του αθλήματος είστε και να μας κάνετε περήφανους για το αναγνωστικό μας κοινό έφτασε. Ψάξαμε αρκετά για να βρούμε κάποιο παιχνίδι προγνωστικών του Μουντιάλ και τελικά καταλήξαμε σε αυτό του Yahoo. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Βήμα 1: Ακολουθείτε αυτό το λινκ

Βήμα 2: Σε περίπτωση που δεν έχετε Yahoo! ID κάνετε αρκετά εύκολα ένα.

Βήμα 3: Πηγαίνετε εκεί που λέει “Join a group” και στη συνέχεια όταν σας ζητηθεί όνομα βάζετε τον αριθμό 17746. Αφήνετε κενό το password (μια που δεν είναι private το group). Στη συνέχεια δίνετε όνομα στην ομάδα σας (pick set name) και είστε έτοιμοι.

Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Βάζετε σημείο σε κάθε αγώνα και ένα σκορ και με ένα πολύπλοκο σύστημα που αγγίζει τα όρια της μαγείας, η Yahoo βαθμολογεί. Ο νικητής κερδίζει την απεριόριστη εκτίμησή μας, κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο σε τούτους τους χαλεπούς καιρούς…

Για οποιαδήποτε απορία (“γίγαντα δεν με βάζει μέσα το σύστημα”, “γιατί δεν μοιράζετε συλλεκτικά σομπρέρα για την παραλία στους νικητές;”) οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Τα παιδία παίζει (Σομπρεροπρογνωστικά)”

  1. Ο/Η Miristis Pitogiron λέει:

    Κύριε, κύριε έχω εγώ ερώτηση!!!

    Όταν έπαιζα στο yahoo σε πρωτάθλημα NBA Fantasy, o διαχειριστής μπορούσε να αλλάξει τις παραμέτρους για το πως βαθμολογούνται οι πόντοι, τα ριμπάουντ κλπ.

    Υπάρχει κι εδώ αυτή δυνατότητα? Το λέω επειδή μου φαίνεται λίγο χαζό να πριμοδοτείται παραπάνω η πρόβλεψη του σημείου από αυτή του σκορ. Θα μου πεις Αμερικάνοι το έστησαν αλλά λέω μπας και..

    Καλό Μουντιάλ να έχουμε και μπράβο για την κίνηση!

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν γίνεται και είναι “φιξαρισμένο” από το γιαχού, μια που έχει και συνολική βαθμολογία όπου παίζουν όλοι.
    Πάντως μου φαίνεται λογικό αυτό με το σημείο, κρίνοντας από την εμπειρία μου με παρόμοια παιχνίδια στο παρελθόν. Όπου κάποιος είχε την κωλοφαρδία να πετύχει 2-3 σκορ παραπάνω και να ξεπερνάει άλλους με αρκετά σημεία παραπάνω ή να υπάρχει κάποιος που να βάζει σε όλα τα ματς το ίδιο σκορ (π.χ. 1-0) και να το ξεφτιλίζει κάπως.

  3. Ο/Η lambros λέει:

    καλημέρα εκανα και εγω ομαδα name: Thundercats..
    Μπραβο για την κινηση ετσι να ερθουμε πιο κοντα!!

    δεν εχω καποια απορια για την ωρα θα τα δουμε οταν φτασουν οι αγωνες!

  4. Ο/Η Chris λέει:

    Tsatras is ready 🙂

  5. Ο/Η balkou λέει:

    Όττο, Όττο, τρέλανε τους Όττο!

  6. Ο/Η duendes λέει:

    Trellave tous Otto;

    🙂
    Klaime.

  7. Ο/Η Leonidas λέει:

    Kalh fash! ekana join! gia na doume!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *