Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πούλα ρεεεεεε

Τώρα για να πω την αλήθεια εγώ την είχα καταλάβει τη δουλειά όταν διάβασα πως η Μαγιόρκα ζητούσε 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιβάν Ραμίς και το ποσό κρίθηκε υπερβολικό απ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή σου ζητάνε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον 26χρονο βασικό στόπερ της πέμπτης ομάδας της περσινής Primera Division κι εσύ λες πως είναι πολλά.

Δεν χρειάστηκε να διαβάσω κάτι άλλο. Κατάλαβα πως το μπάτζετ φέτος «λαχάνιασε» με την μεταγραφή του Γκοβού και από κει και πέρα πάμε με πορδές να βάψουμε αυγά.

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας το πήρε ο διάολος νωρίς, η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες της οικογενείας Βαρδινογιάννη έλαβε χώρα με συνοπτικές διαδικασίες και τώρα οι περιπτώσεις Μίτου και Ζντρ(βάλτε δίπλα όσα άλλα σύμφωνα θέλετε)αν Αντριτς φαντάζουν πολύ πιο κοντινές, απ αυτές του Ζιλμπέρτο και του Σισέ.

Την ώρα που ο Μαρινάκης έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα κατεβάζοντας ό,τι απ το πάνω ράφι μπορεί να καταναλωθεί στην Ελλάδα, εσύ τρως τα μούτρα σου προτείνοντας στον Κρις και τον Γκαλάς να έρθουν στην Ελλάδα με τα μισά απ όσα ξόδεψες για τον Μελίσση. Με γουρλωμένα μάτια γεμάτα απορία δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση και συνεχίζεις να τρως το χρόνο σε ανέφικτους στόχους. Είναι σαν να έχεις 5 χιλιάρικα στο πατελόνι και ψάχνεις μάντρα να αγοράσεις μεταχειρισμένη αλλά ατρακάριστη Πόρσε Καγιέν.

Λοιπόν Γιαννάκη για να τελειώνουμε, επειδή πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, λεφτά δεν έχεις για σπρώξιμο, το καταλάβαμε, δύο πράγματα σου μένουν να κάνεις.

Το ένα είναι να πουλήσεις. Μην φοβάσαι. Δεν το εννοώ όπως αυτοί που σε κράζουν. Να πουλήσεις παίκτη εννοώ. Κι όταν λέω παίκτη, δεν αναφέρομαι στον Κλέϊτον και τον Γκάμπριελ. Εννοώ παίκτη απ αυτούς που ενδιαφέρουν κάποια ομάδα που μπορεί να σου δώσει εκείνα τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ που σου λείπουν για να πάρεις ένα στόπερ της προκοπής και τον Ούγκο Βιάνα.

Η άλλη λύση είναι να πας σε πιο … γήϊνες επιλογές στόπερ και να ξανασκεφτείς τον κύριο της παρακάτω φωτογραφίας. Ξέρω βέβαια πως ο Φρέϊτας δεν τον γνωρίζει καθότι μεγάλωσε μέσα στους Αντερσον Πόλγκα και Ενακαρίρε.

Αλλά ας κάνει μια προσπάθεια. Γιατί απ ότι κατάλαβα ήρθε στην ομάδα για να πάρει δανεικό τον Φερνάντες και ελεύθερο τον Ιωαννίδη. Αυτά όμως Γιάννο μου τα έκανε και ο Αντωνίου …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δώσε μου μεταγραφές, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια μικρή προσωρινή νίκη

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στο αγγλικό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Τζον Στόουνς. Η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ αρκετά αδούλευτο και υπερτιμημένο, αλλά σε ένα πρωτάθλημα που ο Τζόνι Έβανς πωλείται με 6 εκατομμύρια λίρες δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Στόουνς είναι ακόμα άγουρος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι βρίσκεται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περί σεβασμού και τιμής

Ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά (και μη) γεγονότα της περασμένης εβδομάδας ήταν ο θάνατος του Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη. Το θέμα αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Με χιούμορ, με αφιερώματα στα πεπραγμένα του αποθανόντος, με κατάρες, με RIP, με στενοχώρια από κάποιους γιατί έφυγε ένας… μάγκας (!). Μέχρι που ήρθε ένα γεγονός που γράφτηκε για πλάκα και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *