Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Γίνε προπονητής

Κάποια στιγμή πέρσι σας είχαμε δείξει τη διαφήμιση για το Gran DΤ, το fantasy παιχνίδι της Clarin με τον… Νασούτι να φοράει τα πόδια του Μαραντόνα (αξίζει για όσους δεν το έχουν δει).

Το παιχνίδι φυσικά συνεχίζεται και φέτος και οι διαφημίσεις γίνονται ακόμα καλύτερες. Φέτος πρωταγωνιστεί ο Παλέρμο ως Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό μαζί με έναν φοβερό τυπάκο (προσοχή στην λεπτομέρεια να φοράει ρούχο σαν εμφάνιση της Ρίβερ) που τον ευχαριστεί για το γκολ του:

Κι επειδή μας αρέσει να μαθαίνουμε, ανακαλύψαμε ότι πέρσι υπήρχε και δεύτερη διαφήμιση. Αυτή τη φορά ο κόσμος έχει χωριστεί στα δύο. Το ying yang του παγκόσμιου ποδοσφαιρού. Οι μισοί με τον μυστακοφόρο Άνχελ Κάππα και οι άλλοι μισοί με τον μουσάτο Καρούσο Λομπάρντι. Ο Άνχελ Κάππα, τωρινός προπονητής της Ρίβερ και παλαιότερα της Ουρακάν, με το επιθετικό του 4-3-3 και θεωρία του “4-3-3 και όλοι μπροστά” και ο Καρούσο Λομπάρντι, ο Σούλης Παπαδόπουλος της Αργεντινής με δική του άποψη “4-4-2 και όλοι πίσω”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Για ψώνια, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μου λείπει το 230

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα ξανά δειλά την ερώτηση στον ψιλικατζή “μήπως έχετε αυτοκόλλητα Πανίνι;” και αφού στο ενδιάμεσο άφησα το Euro σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω και φέτος τη συνήθεια που με συνόδευε πολύ συχνά στα παιδικά μου χρόνια. Η Πανίνι έχοντας κλείσει κάποιο αποκλειστικό συμβόλαιο με την ΦΙΦΑ (καμία […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της Ρίβερ

Όταν έπαιζα αντίπαλος με τη “μηχανή” ήθελα όχι να τους νικήσω αλλά να τους διαλύσω. Ως απλός φίλαθλος όμως θα προτιμούσα να ήμουν σε μια κερκίδα και να τους χάζευα να παίζουν ποδόσφαιρο. (Ερνέστο Λαζάτι, Μπόκα Τζόυνιορς) Είναι κάπως περίεργο να ξεκινάς ένα κείμενο για τη Ρίβερ Πλέιτ με μια δήλωση ενός θρύλου της Μπόκα αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *