Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Επίτηδες το κάνουν!

Και τώρα αγαπητοί φίλοι και φίλες, ας μεταφερθούμε για λίγο σ ένα φανταστικό κόσμο.

Είναι λέει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις συγκεκριμένες ομάδες, τους συγκεκριμένους παράγοντες, τους συγκεκριμένους παίκτες και τους συγκεκριμένους προπονητές, αλλά (προσέξτε τη διαφορά) με δίκαιες διαιτησίες για τις οποίες κανείς δεν θα έχει να πει κουβέντα.

Εσείς τι λέτε;

Με τι θα τη βγάζαμε όλη τη βδομάδα;

Με το υπερθέαμα που μας προσφέρουν οι ομαδάρες μας;

Πλήξη θα μας είχε πιάσει αγαπητοί φίλοι. Πλήξη και βαρεμάρα και θα περιμέναμε εναγωνίως να ξεκινήσουν τα νέα σούριαλ σε Μέγκα και Αντένα για να τη βγάλουμε το χειμώνα.

Ενώ έτσι, έχουν βρει ένα τρόπο να μας κρατάνε συνεχώς στη τσίτα και να ασχολούμαστε συνεχώς με μαλακίες.

Θυμάμαι λοιπόν τα χρόνια τα παλιά, όταν κατέβαινε ο Χατζηπαναγής να παίξει στην Αθήνα τα γήπεδα γέμιζαν ασφυκτικά.

Ένα καφενείο στην Καστέλα είναι όλοι κι όλοι οι φίλαθλοι του Εθνικού, το ξέρουν και οι πέτρες. Κι όμως. Όταν έπαιζε Εθνικός – Ηρακλής το Καραϊσκάκη ήταν τίγκα και μπορεί να υπήρχαν και μερικές χιλιάδες απ έξω που δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήρια.

Μέσα στο γήπεδο σχεδόν επικρατούσε νεκρική σιγή. Όχι γιατί το κοινό ήταν ξενέρωτο, αλλά γιατί όλοι είχαν στραμένη την προσοχή τους στο χόρτο και κυρίως σ αυτόν τον μαλλιά με το 10 στη πλάτη.

Κανείς δεν έδινε σημασία σε τίποτε άλλο.

Γιατί όταν έχεις να δεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Ενώ σήμερα που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα απουσιάζει, οι Κουκουλάκηδες, οι Δαλούκες, οι Κάκοι και οι κάλοι περισσεύουν …

ΥΓ. Και Δομάζος, Παπαϊωάννου, Δεληκάρης, Κούδας, Χάϊτας, Βαλαώρας, Ζάετς, Ντέταρι, Οκόνσκι, Ντορουνικολάε, Μαύρος, Σαραβάκος και … και … και .

Μελαγχολία …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περί σεβασμού και τιμής

Ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά (και μη) γεγονότα της περασμένης εβδομάδας ήταν ο θάνατος του Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη. Το θέμα αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Με χιούμορ, με αφιερώματα στα πεπραγμένα του αποθανόντος, με κατάρες, με RIP, με στενοχώρια από κάποιους γιατί έφυγε ένας… μάγκας (!). Μέχρι που ήρθε ένα γεγονός που γράφτηκε για πλάκα και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Επίτηδες το κάνουν!”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Το “καθε περσι και καλυτερα” βρισκει δυστυχώς την εφαρμογή του και στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Όταν ζεις σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο, δεν μπορεί να περιμένεις το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να μένει εκτός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *