Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ιδέες προς τον κ. Πιλάβιο

1. Οι παίκτες φαίνονται…αφρόντιστοι. Ο εδώ και 15 χρόνια φροντιστής του ΠΑΟΚ, Γιασέρ φαίνεται αναγκαία προσθήκη στο τιμ της ομάδας, με ικανότητες μάλιστα πέρα των αρμοδιοτήτων του.

2. Λέγεται ότι ο Σάντος δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα, αφού του λείπουν οι παρτίδες τάβλι με τον Κώστα Ιωσηφίδη. Για μια ακόμα φορά, ο κ. Πιλάβιος δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αφού τυγχάνει να ανήκει στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.

3. Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Τεχνικού Διευθυντή της Εθνικής, Τάκη Φύσσα, ένας νέος εκκολαπτόμενος παράγοντας ονόματι Παντελής Κωνσταντινίδης προσλήφθηκε μόλις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4. Αν τελικά η εθνική Ελλάδος δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον καινούργιο βοηθό προπονητή σας, Ζήση Βρύζα. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει έναν Ιταλό προπονητή, εγνωσμένης αξίας, ονόματι Μάριο Μπερέττα, που απολύθηκε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού από την προηγούμενη ομάδα του.

5. Φέτος προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε θέματα της αρμοδιότητας σας και όχι σε ορισμούς διαιτητών προς όφελος της αγαπημένης σας ομάδας.

Ένας φίλαθλος (;) της Εθνικής Ελλάδος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Μουντιάλ του 1934, η Ιταλία και τα νέα γραφεία της ΕΠΟ

Το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο το 1930 δεν είχε τόσες συμμετοχές. Το δύσκολο ταξίδι προς την Ουρουγουάη απέτρεψε πολλές χώρες να συμμετέχουν. Οι ημέρες περνούσαν και καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν δήλωνε συμμετοχή. Οι δε Άγγλοι, που όπως και τώρα, νόμιζαν ότι ήταν πολύ καλοί για τα μούτρα των υπολοίπων και δεν ήταν μέλη της ΦΙΦΑ, αρνήθηκαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τέλος της αθωότητας της ΑΕΚ

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν αντιλαμβάνεσαι την σημασία τους, παρά μόνο όταν γίνουν παρελθόν. Κάποιες στιγμές που σου φαίνονται φυσιολογικές, αλλά θα κάνεις χρόνια να τις ξαναδείς. Κάποια πρόσωπα που τα έχεις συνηθίσει, τα έχεις αγαπήσει, αλλά χάνονται, τα μισείς, τα αποκαθηλώνεις. Ήταν η 15 Μαΐου του 1996 όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Αθηνών […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ιδέες προς τον κ. Πιλάβιο”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Πολύ σε πείραξε που έφυγαν…

    Δεν πειράζει, με Πάολο στον πάγκο θα τους ξεχάσεις
    😛

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Έτσι, αυτός ο κακός ο Βρύζας, που τόσο καιρό τι έφερε σ’αυτόν τον ΠΑΟΚ? Έναν κάποιον Μπερέτα, ενώ ο Παύλος ήταν εκεί, να, δίπλα του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *