Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Χέσε μας ρε Δαλούκα

Σ ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις αφού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν περισσότερο να μη χάσουν παρά να κερδίσουν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αρη με 0-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε ένα πέναλτυ που δεν θα σφύριζε ούτε ο Νικόλας Πατέρας. Ο Δαλούκας κατάφερε για μια φορά ακόμη να στρέψει όλα τα βλέμματα και την δικαιολογημένη οργή του Αρη επάνω του. Εκτιμώ πως η φάση ήταν πολύ εύκολη και αν ένας διαιτητής ξεγελιέται από μια τέτοια βουτιά καλό είναι να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του και ν αφήσει ήσυχο το δόλιο αυτό άθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πληροφορούμενος προφανώς για την «πατάτα» του, άρχισε να σφυρίζει ακατάπαυστα φάουλ, τα περισσότερα υπέρ του Αρη, εφαρμόζοντας κανονισμούς μπάσκετ περί … σωματικής επαφής.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα άθλιο θέαμα με χιλιάδες διακοπές κι ένα διαρκή εκνευρισμό που διαπερνούσε το γήπεδο και τις εξέδρες. Με λίγα λόγια ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού στο αγωνιστικό κομμάτι λίγα θα έχουμε να θυμόμαστε

Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα κλικ καλύτερος απ τον Αρη αφού απέφυγε τα χοντρά λάθη, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και είχε πιο γεμάτο κέντρο.

Ο Αρης μου φάνηκε πολύ άτολμος επιθετικά, χωρίς εμπνεύσεις και οργάνωση απ τον άξονα με τους Χαβίτο και Νέτο να προσπαθούν χωρίς κανείς όμως να μπορεί να ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους.

Πάντως η νέα εποχή του 50 – 50 ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κι αν συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος θα μιλάμε για την καλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ λίγκα όλων των εποχών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αγαπημένη μας Σούπερ Λίγκα ή αλλιώς: Τι είναι η Σούπερ Λίγκα

Κατ’ αρχάς να σας πω πώς, απεχθάνομαι αυτή τη νέα διοργάνωση, την UEFA Nations League. Μου μοιάζει εκνευριστική και αρκετά μπερδεμένη. Κάτι σαν εκείνη την κοπέλα που είχες στα 15. Εκείνη που ήθελε να σε χωρίσει επειδή είχε ερωτευθεί τον Μάκη με το GLX αλλά τελικά τα έφτιαξε με τον Χρήστο που είχε Vespa. Χωρίς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

66 σχόλια σχετικά με το “Χέσε μας ρε Δαλούκα”

  1. Ο/Η kostasm13 λέει:

    Χίλιες φορές να μην είχε σφυρίξει το πέναλτυ και να βλέπαμε ένα φυσιολογικό δεύτερο ημίχρονο.

  2. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ΔΑΛΟΥΚΑΣ.ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ.ΕΥΓΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

  3. Ο/Η Green Onion λέει:

    Πάντως είναι τραγικό το να προσπαθεις να διορθωσεις μια άδικη απόφαση με το να παίζεις τον αδικημένο 70-30. Και αυτό εμένα μου λέει πως το πέναλτυ δεν το έδωσε γιατί ήθελε να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να μην το έδινε.

    Και ξέρεις κάτι, εγω θα πω “Χέσε μας ρε Μαρινάκη” για να μην πω τίποτα πιο βαρύ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του.

  4. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο κάθε κάφρος που βλέπει μόνο τη καμπούρα των άλλων.
    Δεν γουστάρω να κερδίζω έτσι, όπως δεν γούσταρα όταν έχανα έτσι.
    Φτάνει πιά. Ας αφήσουν το ποδόσφαιρο ήσυχο.
    Τί σκατά μας έχει μείνει σ αυτή την κωλοζωή που μας έδωσαν να “ζούμε”;
    Λίγη διασκέδαση, που κι αυτή τους την πληρώνουμε πολύ ακριβά …

  5. Ο/Η Green Onion λέει:

    Ξέρεις τι; Ο Μαρινάκης και ο Πατέρας έχουν τεράστια ευκαιρία να “εξυγειάνουν” το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κολλητοί και πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ομάδων. Θα μου πεις, στην Ελλάδα ζεις, αληθινά το πιστεύεις αυτό; Η απάντηση είναι πως οχι, αλλά ενοχλούμαι διπλά με τις τραγικές δηλώσεις και κινήσεις τους.

    Τέλος πάντων, η Άσεναλ έριξε τεσσάρα. 😛

  6. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Κι ο Ηρακλής δύο 🙂
    Ποιοί έχουν την ευκαιρία να εξυγιάνουν;
    Μάλλον ανέκδοτα λες …

  7. Ο/Η Green Onion λέει:

    Άσε με για λίγο στον ονειρικά πλασμένο κόσμο μου…
    😛

  8. Ο/Η nassosv λέει:

    Τώρα πως ξαφνικά βρεθήκατε να βρίζετε τον Μαρινάκη… ενδιαφέρον!

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Χορτάσαμε από τέτοιου είδους φιλίες, δεν θέλουμε άλλες. Κι ο Νταϊφάς δεν ήταν φιλαράκι με τον Βαρδινογιάννη ή κάνω λάθος;

    Το χειρότερο είναι για μένα ότι θα υπάρχουν φυτά στο τέλος του πρωταθλήματος που θα πανηγυρίζουν. Όσο υπάρχει τέτοιος κόσμος, τέτοιοι παράγοντες θα διοικούν και το ποδόσφαιρο.

  10. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Και το χειρότερο είναι ότι τα ίδια φυτά που θα πανηγυρίζουν στο τέλος είναι αυτά που τώρα λένε ότι “δεν θέλουμε να κερδίζουμε τέτοιους αγώνες”
    Πάντως ο Δαλούκας την έκανε την χοντρομαλακία του σήμερα και δεν τον βλέπω να σφυρίζει ξανά. Μπορεί πέρυσι ο Σπάθας είχε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ του “χαμηλά την μπάλα”, ο Δαλούκας όμως τα έβαλε με τα θηρία.

  11. Ο/Η Chris λέει:

    Darth me prolaves…file exarchioth den 8es na kerdizeis etsi, eilikrina to pisteyw(opws oute egw to 8elw gia tn omada mou) alla sto telos 8a eisai enas apo aytous pou 8a panhgyrisoun. Den eida to paixnidi(mono to prwto 20′) k den exw apopsh gia tn diathsia sto synolo, to penalty htan maimou alla kai oi dhlwseis tou Vaggelh mono se maimoudes apey8ynontai. Krima k hlpiza h filia Marinakh-Patera na voh8ouse kapws ayth thn deinopa8ousa ellhnikh superleague

  12. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ρε παιδιά, με εκπλήσετε
    Με είδατε πέρυσι να πανηγυρίζω;
    Γενικά δεν μου αρέσουν τα πανηγύρια
    Λίγη μπάλα της προκοπής θέλω να βλέπω και τίποτε άλλο
    Νάσο γιατί σε εκπλήσει που την πέφτουν στον Μαρινάκη;
    Οι δηλώσεις του ήταν γιά τα πανηγύρια
    Λες και κατέβηκε στη γη χθες το απόγευμα

  13. Ο/Η Elaith λέει:

    Εγώ το σχόλιο πάντως δεν το έκανα για τον Εξαρχιώτη. Μπορεί να έχει πολλά ελαττώματα ο άνθρωπος ( 😛 ), αλλά φυτό δεν είναι…
    🙂

  14. Ο/Η dentaris λέει:

    Γελαει ο κοσμος.
    Χεσε μας ρε Δαλουκα.Χεσε μας ρε Βυντρα.Χεσε μας ρε Νιοπλια.Χεσε μας ρε Μαρινακη.

    Ειναι τραγικο να ελπιζουμε σε ενα καλυτερο πρωταθλημα βασιζομενοι στη συγκυρια της στιγμης,οτι δλδ οι προεδροι των δυο “βιαστων” ειναι παιδικοι φιλοι.
    Ουτε φιλιες ουτε τπτ.Αποφαση θελει.Και κοχονες.
    Σαν αυτα που δεν εχει ο Νιοπλιας με τις ο,τι ναναι δηλωσεις του.Σαν κι αυτα που δεν εχει ο Βυντρα με την τραγικα ηλιθια δηλωση του.
    Οταν ομως οι ιδιοι ανθρωποι του αθληματος-30 χρονια στα γηπεδα ο ενας,διεθνης ο αλλος- στρουθοκαμηλιζουν,τι περιμενουμε απο τους ιδιοκτητες?

    ΥΓ.Ο μαρινακης δηλωσε να σταματησουν να παιζουν με τον κοσμο του Ολυμπιακου.Μια δηλωση εξισου επικινδυνη με το πεναλτι Δαλουκα.

  15. Ο/Η Green Onion λέει:

    Πάντως πρέπει να διαχωρίσουμε δύο πράγματα: τους άχρηστους διαιτητές και τους στημένους διαιτητές. Απο τους πρώτους έχουμε αποδεδειγμένα άπειρους, απο τους δεύτερους πολλούς μάλλον αν και ο καθένας έχει την άποψή του σχετικά με το ποιούς υποστηρίζουν. Το θέμα είναι άλλο:

    εγω χθές είδα έναν άχρηστο διαιτητή να καταστρέφει ένα παιχνίδι. να δίνει ένα υπερβολικό/ανύπαρκτο πέναλτι, να του το σφυρίζουν στα αποδυτήρια και μετά να παίζει 70-30 τον Άρη σφυρίζοντας συνεχώς φάουλ έξω απο την περιοχή και μοιράζοντας αβέρτα κίτρινες. αν τώρα αυτός σας μοιάζει στημένος απο τον Πατέρα, συγχαρητήρια κύριοι, είστε παρανοϊκοί.

    Δείτε και την κόκκινη που πήρε η Bolton στην Αγγλία χθες. Και αυτόν τον έστησε η Arsenal;

    Όχι, γιατί εκεί είναι Αγγλία και δεν γίνονται τέτοια πράγματα, ενώ εδώ είναι Ελλάδα και δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον αδερφό μας. Αυτή είναι η ουσία της σαπίλας κύριοι.

    Γιατί έτσι μπορούμε να δικαιολογούμε ΚΑΘΕ λανθασμένη απόφαση του διαιτητή και ΚΑΘΕ αποτυχία της ομάδας μας. Γιατί όλα είναι στημένα απο τους “μεγάλους” του κέντρου. Και συγκεκριμένα και απο τους 2 ταυτόχρονα μιας και ο ένας κατηγορεί τον άλλο καθημερινά.

    Γι’ αυτό συμπάσχω με τον Εξαρχειώτη που λέει οτι θέλει απλώς να βλέπει λίγη μπαλίτσα. Και γι’ αυτό βρίζω τον Μαρινάκη. Και τον Βύντρα. Και όποιον άλλο παίρνει μέρος στα καραγκιοζιλίκια.

  16. Ο/Η Buffy the EXARCHIOTIS (AKA melios) λέει:

    @ Green Onion Τα τελευταία 100 χρόνια αυτοί οι “άχρηστοι” διαιτητές, όπως τους λες, συνέχεια κάνουν “λάθη”, που έχει σαν τελικό αποτέλεσμα να είναι ευνοημένα τα δύο ξαδερφάκια…

    Τα τελευταία 20 χρόνια που παρακολουθώ την υπερπαραγωγή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν θυμάμαι ποτέ η ομάδα μου να παίρνει διπλό σε ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Καραΐσκάκη με ανύπαρκτο πέναλτι…Και ας την “σφάζανε” μετά με ανύπαρκτα φάουλ εκτός περιοχής και κίτρινες κάρτες…

    Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να φάει την Τρίτη πάνω από 7 γκολ και για τα 5 να φταίει το “εργαλείο” Λουκάς Βύντρα…Και μετά να λέει “κάτι αισθανόμουν” αλλά “έχανα την ισορροπία μου”…

    ΥΣ Κάποιο πληρώνουν και εισιτήριο για να δουν ένα ματσάκι με στοιχειωδώς ποδόσφαιρο…20, 40 και 50 €…Σεβασμός τουλάχιστον σε αυτούς για το τι γράφουμε…

    ΥΣ Αμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “νιώθει” και δεν “μυρίζει” θα μπορούσε να τον στείλει σπίτι του το πολύτιμο “εργαλείο” με “θεατρικές” ικανότητες…Αλλά μάλλον είναι και “ήρωας” πλέον για τα μάτια μερικών…

  17. Ο/Η P. λέει:

    Πάντως, από τρελό κι από Καταλανό, μαθαίνεις την αλήθεια!!!
    >>> http://sport24.gr/football/ChampionsLeague/GroupD/h_omada_toy_dalouka.524189.html

  18. Ο/Η Elaith λέει:

    Εγώ πάντως δεν είδα άχρηστο διαιτητή χθες. Στη φάση του πέναλτυ τη συγκεκριμένη ΔΕΝ γίνεται να κάνεις λάθος. Φαίνεται με γυμνό μάτι από χιλιόμετρο ότι δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο κάποιος που ψάχνεται να το δώσει το δίνει.

  19. Ο/Η dentaris λέει:

    Ρε τον αχρηστο το Δαλουκα,που κατεστρεψε το παιχνιδι…

  20. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Ειναι μαλλον ασκοπο να κανει κανείς δίκη προθέσεων. Ειχε δόλο ο Δαλούκας ή εκανε λάθος; Ποιος μπορει να απαντήσει με σιγουρια; Κανείς πλην του ιδιου. Ειμαστε καχύποπτοι (οχι αδικα,) συχνα υπερβολικοι και δυστυχώς πια δεν ξεχωριζει το λαθος και ο δολος. Της Λαρισας σημερα ακυρωθηκε κανονικό γκολ. Οι φωνές της δεν θα ακουστούν, γιατί φωνάζει ο Ολυμπιακος, σε ματς Αρη – Παναθηναικου. Την μπαλίτσα, ακόμα και τη μέτριας ποιότητας μπαλίτσα, δεν τη βαριέμαι. Αυτό το γαιτανάκι διαμαρτυριών, κραυγών, κλαυθμών και οδυρμών, το βαρέθηκα τοσα χρόνια. Δημιουργειται και ενα κλιμα περίεργο. Ο διαιτητής πια νιώθει σαν μελλοθάνατος. Αν κανει λάθος, τον έφαγε το φίδι. Συμφωνω με την τιμωρία του Δαλούκα. Οχι στην υπερβολή ομως, ακόμα δευτερη αγωνιστικη ειναι. Τι θα γίνει στην 20η και πιο μετά, που θα κρίνεται ο τίτλος; Δεν θα ηρεμήσουν τα πνευματα ομως, οι φυλλαδες θα σπέρνουν μισος ολη την εβδομαδα, περιμενοντας το επομενο λαθος διαιτητή για να αλλαξουν οι ρόλοι.

  21. Ο/Η Elaith λέει:

    Αν τόσο χρόνια έχεις συνηθίσει να σε ευνοούν είναι όντως κουραστικό να ακούς διαμαρτυρίες συνέχεια γιατί συνήθως αυτές έχουν ως στόχο εσένα.

    Αλήθεια οι ερυθρές φυλλάδες που σκούζουν για τον Δαλούκα, πέρσι που στο ΟΑΚΑ έπαιζε ΒΟΛΛΕΥ ο Μέλμπεργκ στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ πού ήταν;

    Αυτό που κουράζει είναι η υποκρισία των πρασινόκοκκινων και όχι οι φωνές του εκάστοτε θύματος.

  22. Ο/Η Green Onion λέει:

    Φίλε Buffy απευθύνεσαι σε κάποιον που ως Παναθηναϊκός είχε νιώσει στο πετσί του την παράγκα. Μην μου πείτε οτι έκανε αντίστοιχα και ο Παναθηναϊκός, πολύ πιθανόν αλλά δεν ήμουν σε ηλικία να παρακολουθώ ποδόσφαιρο τότε.

    Τι θέλω να πώ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι έχουν γίνει εγκλήματα και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε καχύποπτοι. Απλά έχει μπει όλη η σαπίλα τόσο μέσα μας που βλέπουμε ΜΟΝΟ εγκλήματα και δεν κοιτάμε την καμπούρα μας.

    Φίλε Elaith, για σένα δεν γίνεται να κάνεις λάθος στο πέναλτι, για μένα γίνεται. Είναι κλασσική η φάση και δεν θέλει πολύ να πέσει ο επιθετικός απο τη στιγμή που περνάει τον αμυντικό.

    Επιμένω πως δεν ήθελε να μας σπρώξει το ζώο ο Δαλούκας. Αν ο Άρης ήξερε λίγη μπάλα θα μας είχε ισοφαρίσει με τα φάουλ που του έδινε στο β’. Κοιτάχτε την καμπούρα σας λέμε κι αφήστε με εμένα να ξενερώνω που κερδίσαμε έτσι.

  23. Ο/Η Elaith λέει:

    Είναι κλασσική φάση που δεν συμβαίνει τίποτα και είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πέναλτυ. Μόνο άμα θες να δώσεις πέναλτυ το δίνεις. Τεσπα…

    Όσο για την καμπούρα μας, την κοιτάμε εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε κράζαμε μετά την Κέρκυρα την ομάδα μας και δεν σκούζαμε επί δυο βδομάδες σαν τον γάβρο, για το χέρι που έγινε και το πέναλτυ που δεν μας δόθηκε.

    Δυστυχώς όμως εμείς κοιτάμε την καμπούρα μας, ενώ άλλοι την καλύπτουν με πέτσινα. Και έτσι διαβάζουμε για τον τεράστιο Σισέ που άνοιξε λογαριασμό και το ματ του Νίκου Νιόπλια. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Την έχεις ζήσει κι εσύ όταν διαλύσατε την “ομάδα της Ριζούπολης” λες και φταίγανε οι παίκτες γι’ αυτά που είχαν γίνει. Τότε φαντάζομαι σου έλεγαν οι Ολυμπιακοί να κοιτάξετε την καμπούρα σας και τους λούζερ παίκτες σας. Δεν πάει έτσι όμως…

  24. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Τώρα γιά να θυμηθούμε και λίγο παλιότερα, ο Ντούσαν δεν ήταν προπονητής της ΑΕΚ που όταν τον ρωτούσαν γιά κάτι πέναλτυ που κέρδιζε ο Σαβέφσκι έλεγε θα κοιτάξω το βίντεο και θα σας πω την άλλη φορά;
    Δεν κατεβήκαμε χθες στη γη …

  25. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Εlaith,

    ποια καμπουρα σας κοιτατε; Αν θες να μου πεις οτι οι αλλοι δυο εχουν πάρει περισσότερα διαχρονικα από παρασκήνια – διαιτησια, να συμφωνήσω. Εσυ δεν έχεις πάρει; Η τις παγαποντιές και τις πονηριες, δεν τις ξέρει η ΑΕΚ και δεν τις έχει μεταχειριστεί; Η μήπως η ΑΕΚ δεν έχει φυλλαδες να σκορπούν απλοχερα σαπίλα;

    Απο την Ελλάδα είμαστε και εμεις.

    Οταν είσαι μέλος σε μια χωματερή, είναι δύσκολο να μείνεις καθαρός. Αυτό ισχύει και για συλλογους πολύ μικρότερου μεγεθους απο την ΑΕΚ. Που και αυτοί, από το σάπιο σύστημα που κατά τα άλλα βρίζουν, έχουν ευνοηθεί καραμπινάτα κάποιες φορές.

  26. Ο/Η Elaith λέει:

    Ποια ήταν αυτά τα πέναλτυ Εξαρχιώτη;

    Πες μου ποιος τίτλος της ΑΕΚ έχει αμφισβητηθεί Red White όπως αμφισβητήθηκαν τίτλοι του Ολυμπιακού. Πες μου φάσεις που έμειναν στα χρονικά για την ΑΕΚ (μόνο το περίφημο πέναλτυ Μανωλά κι αυτό επειδή είχαν ακολουθήσει οι δηλώσεις). Θέλεις να σου πω εγώ για τον Ολυμπιακό; Δεν θα τελειώσουμε.
    Πες μου κάποιο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ που αδικηθήκατε από τη διαιτησία. Βρες μου ένα. Θέλεις να σου βρω εγώ κάποιο; Να ξεκινήσω από πέρσι με τον Δαλούκα πάλι και να φτάσω πού; Στον Δημητρόπουλο; Στον Ποντίκη;

    Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει πάρει σφύριγμα σε καμία χώρα του κόσμου. Είτε λέγεται ΠΑΟ, είτε λέγεται ΑΕΚ, είτε λέγεται Ηρακλής.

    Αλλά όσο και να το τραβάμε για να ξεχειλώσει ΕΠΟ με υποχείρια τύπου Τριβέλα και παράγκες του Θωμά μόνο δυο ομάδες είχαν διαχρονικά στην Ελλάδα. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι.

  27. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Είναι εκείνα τα πέναλτυ γιά τα οποία μιλούσε ο Μανωλάς (βουτάμε μόνοι μας και μας δίνουν πέναλτυ)
    Αν δεν τα θυμάσαι, δεν πειράζει.
    Εγώ τα θυμάμαι πάντως

  28. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Δηλαδή πρέπει να πάρεις ή να χάσεις πρωτάθλημα για να αδικήσεις ή να αδικηθείς; Οταν έστηνες τον Καρκαμανη όλα καλά; Τα πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ σε σχετικά πρόσφατα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα ξέχασες; Τα καπνογονα και το ματς από την αρχή το ξέχασες; Οταν κατέβαινε ο Τιγρης στα αποδυτήρια και προπηλάκιζε διαιτητές τι γινόταν; Εξ ου και η νοσταλγια πολλων ΑΕΚτζηδων για την γλυκια αυτή εποχή.

    Ισοι και ομοιοι δεν ειμαστε, εχεις δικιο. Αναλογα με το μεγεθος που είσαι, ανάλογα σου έχει συμπεριφερθει η διαιτησία. Οταν ησουν μεγαλυτερο μέγεθος απο αυτό που ησουν τώρα και ο Ολυμπιακος ήταν μικροτερο από αυτό που είναι τώρα, πάλι θυμάμαι πως συμπεριφερόταν η διαιτησία και το παρασκήνιο στη δικη μου ομαδα.

    Καλο ειναι να αφησουμε τον Ρομπέν και τον Τσε στην ησυχία τους και να μην προσπαθούμε να το παιξουμε τέτοιοι. Αμολυντος δεν υπάρχει και ειδικα η ΑΕΚ, ως μεγαλο μεγεθος στο ελληνικο ποδοσφαιρο, δεν μπορει να επικαλεστει κατι τέτοιο. Ποσο μάλλον Ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα είναι το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ή το πόσο συχνά συμβαίνει και υπέρ ποίων;

    Πρεπει να το ξεχωρίσουμε αυτό, δεν νομίζεις;

  29. Ο/Η Elaith λέει:

    Έτσι… Αλητεία η ΑΕΚ των τριών πρωταθλημάτων. Με σφαγές πήρε τους τίτλους. Εγώ θυμάμαι το περιβόητο πέναλτυ το έχει πάρει ο Μανωλάς σε αγώνα με την Λάρισα. Αφού τα θυμάσαι εσύ τα “πέναλτυ Σαβέβσκι” πες τα μου για να μην μένω στο σκοτάδι.

    16 χρόνια έχει μείνει ένα πέναλτυ (επειδή βγήκε ο παίκτης και το είπε, όχι σαν τον Βύντρα και τον Πατέρα σήμερα που είπε ότι ήταν πέναλτυ). Μόνο και μόνο αυτό θα έπρεπε να σου λέει αρκετά…

  30. Ο/Η Elaith λέει:

    Red White θα το ξαναπώ για μια φορά ακόμα, αν θες το καταλαβαίνεις.

    Δεν λέω ότι η ΑΕΚ δεν έχει ευνοηθεί ποτέ. ΟΛΕΣ οι ομάδες έχουν ευνοηθεί κατά καιρούς και αδικηθεί κατά καιρούς. Οργανωμένο σύστημα/κατεστημένο με κατά συρροή βρωμιές, με ΕΠΟ και ΕΠΑΕ στημένες, με ομάδες ΤΣΑΤΣΟΥΣ-ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, με διαιτητικά όργια ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ μόνο δυο ομάδες είχαν στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Αν τώρα βάζελοι και γάβροι κοιμάστε πιο εύκολα τις νύχτες νομίζοντας ότι όλοι είναι ίδιοι και οι άλλοι δεν διαφέρουν, τότε συνεχίστε ελεύθερα…

  31. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δεν είναι ένα το πέναλτυ, είναι αρκετά.
    Λιγότερα απ αυτά που κέρδιζε ο Σαραβάκος, αλλά εξ ίσου αστεία.
    Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία απαρίθμισης, ούτε καν μ ενδιαφέρει να σε πείσω
    Μ έχει κουράσει αρκετά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο οπαδισμός που κουβαλάει γιά να συνεχίζω τέτοιες συζητήσεις
    Ο καθένας πιστεύει ό,τι γουστάρει και καλά κάνει
    Αν εσύ πιστεύεις πως η ΑΕΚ κέρδισε τότε μόνο ένα πέναλτυ που δεν ήταν, έχεις δίκιο
    Μήπως υπάρχει σωστό και λάθος;

  32. Ο/Η Elaith λέει:

    Εγώ πιστεύω ότι το να λένε γαβροβάζελοι “κι εσείς ευνοηθήκατε κάποτε” στους οπαδούς των άλλων ομάδων είναι θράσος. Γιατί το θέμα δεν είναι το φαλτσοσφύριγμα, το θέμα είναι το νταβαντούρι που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια με Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Κόκκαλη, Νταϊφά, Μαρινάκη κ.ο.κ.

    Αλλά όπως είπες ο καθένας πιστεύει ότι γουστάρει.

  33. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Μια χαρά κοιμάμαι. Δεν ξερω για τους υπολοιπους Ολυμπιακους, οπως βεβαια δεν ξερω για τους Παναθηναικους.Εσυ είσαι βέβαιος ότι είσαι ξύπνιος;

    Οπως ισως διαβασες, δεν σου μιλώ μόνο για απλή εύνοια. Τα πεσίματα στους διαιτητές ήταν συστημα μια εποχη απο τον Τίγρη. Ο Γιδοπουλος που εσβηνε τα φωτα στη Φιλαδελφεια, το εκανε και αργοτερα, οταν πηγε στον Πανιωνιο. Στημενο ματσακι είχαμε τότε με τον Χρηστάρα τον Καρκαμάνη, πιασμενος παίκτης. Καταλαβαίνω, για σένα δεν παίζει το εγγυος ή παρθένα. Σε απασχολεί το “πολύ έγγυος” και το “ολίγο έγγυος”. Συμφωνούμε λοιπόν, για να μη το τραβάμε και ξεχειλώνει, οτι η ΑΕΚ είναι ολίγον εγγυος. Ικανοποιημένος τώρα;

    Διαφέρει η ΑΕΚ στο οτι δεν μπόρεσε να φτάσει το μέγεθος επιρροής των αλλων δυο. Ως εκει. Προσπάθησε και αυτή όμως να εκμεταλλευτεί την δική της επιρροή αποδεδειγμένα, όσο, όπως και όπου μπορούσε.Αλλωστε, πότε συντασσόταν με τον ενα (παλια με τον Ολυμπιακό), πότε με τον αλλο (πρόσφατα με Παναθηναϊκο), στα λεγόμενα εσωτερικά μέτωπα. Μη μου πεις ότι μόλις το έμαθες, γιατι βούιζε ο τόπος οταν αυτό γινόταν.

    Ναι φίλε, κανείς δεν διαφέρει από κανέναν, στο ιδιο σπιτι κατοικούν ολοι, με τους ιδιους ορους συμβιωνουν ή δέχτηκαν να συμβιώνουν. Ακομα και αν φύγουμε απο το τεως ΠΟΚ, την ιδια αποψη εχω για τους περισσότερους συλλογους και ας σου φαίνεται ηλιθια. Διαφέρουν μόνο ως προς το τι μπορεσαν να πετύχουν ο καθενας.

  34. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Προσωπικά κοιμάμαι μιά χαρά τα βράδια, δεδομένου πως δεν έχω ούτε τσάτσους ούτε ρουφιάνους, ούτε υπάλληλους, ούτε αισθάνομαι πως μου πηδάνε τη γυναίκα αν μου κακολογίσουν τον Παναθηναϊκό

  35. Ο/Η balkou λέει:

    Για να τα καταφέρει χρειάστηκε ένα πέναλτυ που δεν θα σφύριζε ούτε ο Νικόλας Πατέρας.

    Χμμ, τελικά θα το σφύριζε, όπως δήλωσε σήμερα…

    Παιδιά έλεος με ΤΑ (πληθυντικός) πέναλτυ που κέρδιζε η ΑΕΚ το 89 (που μάλλον εις βάρος της τα σφύριζαν, 4 ή 5 είχε πιάσει ο Οικονομόπουλος) ή την τριετία 92-94. Υπήρχε η φάση με τον Μανωλά, που το παραδέχτηκε και μάλιστα είναι (ακόμη και σήμερα) ο μοναδικός που τιμωρήθηκε (με 2 αγωνιστικές κιόλας) γι’αυτό. Και για τον Ολυμπιακό του 97-πέρσυ και για τον Παναθηναϊκό 90-97 υπάρχουν καταγεγραμμένα παιχνίδια, όχι αόριστα…

  36. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δηλαδή πιστεύεις κι εσύ πως η ΑΕΚ τότε κέρδισε μόνο ένα πέναλτυ που δεν ήταν και που δεν θα το καταλαβαίναμε ούτε αυτό αν δεν το είχε πει ο Μανωλάς;
    Οκ φίλε
    Εχεις δίκιο κι εσύ

  37. Ο/Η Elaith λέει:

    Τα πεσίματα στους διαιτητές γίνονται φίλε μου όταν έχεις ένα στημένο κοράκι που έρχεται προκλητικά να κλέψει τους κόπους και τον ιδρώτα σου γιατί προσφέρει εκδούλευση στον ΟΣΦΠ ή στον ΠΑΟ.

    Γιατί όταν ο Μελισανίδης την έπεφτε στα αποδυτήρια υπήρχε η ΕΠΟ του Τριβέλα και η ΕΠΑΕ του Δέδε και ο Βαρδινογιάννης έκοβε βόλτες με τα κουμπούρια και ζητούσε από τους αστυνομικούς να του πουν το όνομά τους για να τους στείλει μετάθεση στον Έβρο.
    Τα θυμάσαι αυτά; Προφανώς ναι γιατί τότε σαν Ολυμπιακός θα τα έκραζες αυτά, όπως τα κάνει ο Μαρινάκης.
    Και για μένα καλώς γίνεται κάτι τέτοιο. Όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι σου να σε κλέψει πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Αφού λοιπόν “τα φιλαράκια” εδώ και δεκαετίες δεν αποφασίζουν να σταματήσουν τον κατά συρροή βιασμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνο τέτοιες λύσεις υπάρχουν.
    Το μόνο κακό είναι ότι οι περισσότερες ομάδες περιμένουν τα ψίχουλα να πέσουν για να ζήσουν (ομάδες τύπου Κομπότη-Πανόπουλου) και στηρίζουν τους από πάνω.

    Η υποκρισία έχει και τα όριά της. Όταν έχεις βάλει το χεράκι σου μέσα στο βάζο με το μέλι και είσαι λερωμένος από τα μαλλιά ως τα παπούτσια δεν γίνεται να δίνεις υπεράνω συμβουλές. Αυτά τα “φτιάξτε κι εσείς ομάδα” που με τόση ευκολία βγαίνουν από το στόμα του εκάστοτε δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  38. Ο/Η Buffy the EXARCHIOTIS (AKA melios) λέει:

    RED WHITE STAYROS
    Ναι φίλε, κανείς δεν διαφέρει από κανέναν, στο ιδιο σπιτι κατοικούν ολοι, με τους ιδιους ορους συμβιωνουν ή δέχτηκαν να συμβιώνουν. Ακομα και αν φύγουμε απο το τεως ΠΟΚ, την ιδια αποψη εχω για τους περισσότερους συλλογους και ας σου φαίνεται ηλιθια. Διαφέρουν μόνο ως προς το τι μπορεσαν να πετύχουν ο καθενας.

    Δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Δηλαδή τα δύο ξαδερφάκια έχουν “πετύχει” ότι κατάφεραν να “πετύχουν” επειδή είχαν πιο “άξιους” παράγοντες από τους υπόλοιπους;

    Θεωρείς μεγάλη “επιτυχία” πχ του Σωκράτη Κόκκαλης να σε πάρει 7 + 5 κούπες, όταν είχε γκαβάτζα συνεργασία ΟΤΕ με Itragom για το ISDN γύρω στα 12 χρόνια; Υπενθυμίζω ότι το ISDN ήταν πατέντα που στην αμερική και στας ευρώπας κράτησε 1 χρόνο το πολύ. Έχεις ιδέα τι αποκόμισε μόνο από αυτήν την συνεργασία;

    Ή τον Μιστερ Μ που πήρε την Ολυμπιακή και τώρα για να ταξιδέψουμε Θεσσαλονίκη – Αθήνα θέλουμε 190 ευρά το λιγότερο, όταν με 140 πας Βαρκελώνη και με 100 Μιλάνο;

    Ας δούμε τι γκαβατζώνει ο κάθε παράγοντας και με τι αντίκτυπό και για το τι έχει “καταφέρει” ίσως να εκπλαγούμε…

    Τεσπά…

  39. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Νομιζω οτι δεν με καταλαβες. Οταν περιγράφεις μια κατάσταση, δεν σημαίνει οτι την επικροτείς κιόλας. Ολυμπιακος και Παναθηναικος εχουν πολλά “ατού” με το μέρος τους. Ας ξεκινησουμε απο αυτά που λες.

    Παράγοντες που κάνουν δουλειες με το κράτος.

    Κοσμο έτοιμο να πολεμήσει για το μεγαλείο του προέδρου, που τον μπερδεύει με το σύλλογο. Μεσα σε χιλιαδες κόσμου, θα βρεις πρόθυμους και για αυτό.

    Επιρροή σε πολιτικούς.

    Εφημερίδες, ΜΜΕ, τάισμα δημοσιογράφων

    Μεγαλυτερη οικονομικη επιφάνεια από τους υπόλοιπους.

    ..και άλλα πολλά.

    Οι υπόλοιποι κάποια από αυτά δεν τα έχουν, προσπαθούν όμως φιλότιμα. Το ελληνικο κράτος μια χαρά συμπεριφέρθηκε σε Αρη και ΠΑΟΚ με τα χρέη τους, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε επί Κοσκωτά. Ανοιξε τράπεζα Σαββατοκύριακο, μπορεί να το θυμάσαι. Δεν έχουν αλλες ομάδες ελεγχόμενα ΜΜΕ, δικούς τους δημοσιογράφους, δικούς τους σταθμούς ραδιοφώνου; Δεν δόθηκαν ξαφνικές επιχορηγήσεις σε ομάδες της Θεσ/κης;

    Φεύγω απο τη Θεσ/κη. Μια χαρά δεν φέρθηκε το κράτος στον Πανιώνιο; Νέος Πανιώνιος, απίστευτη πατέντα Βενιζέλου, στο καλό τα χρέη, ο κυριος πιστωτής, το ελληνικό δημόσιο, ξέχασε να ζητήσει τα οφειλόμενα.

    Οι βουλευτές της Λαρισας δεν ήταν τότε εκείνοι που φώναζαν όταν το πρωτάθλημα που πήρε το αλογάκι μύριζε από τα ούρα του Τσίγκοφ; Δεν άλλαξε ο κανονισμός διαρκούντος του πρωταθλήματος, ενώ με βάση τα ισχύοντα έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ;

    Πάμε αλλου. Εχεις πάει στην Κρήτη; Ο κόσμος το είχε τούμπανο. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη συντηρόυσε τον ΟΦΗ. Αυτοί που πανηγύριζαν το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή, αυτοί που πανηγύριζαν οταν απεκλειαν την Ατλέτικο, ξεχνούσαν ποιος είχε κάνει τον ΟΦΗ ομάδα. Μεχρι τότε, κανείς δεν έλεγε ΟΦΗ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Οταν σιγά – σιγά, υπό τον φόβο των ελέγχων της ΟΥΕΦΑ, ο Βαρδινογιάννης παράτησε τον ΟΦΗ, επαναστάτησαν εναντίον του, ισως γιατί σταμάτησαν οι διακρίσεις.

    Ασε με ρε φίλε, ειναι μεγάλη ιστορια ο μέσος Ελληνας οπαδος και η μνημη του. Υπάρχουν οι δυο ισχυροί του χωριού(αναμφίβολα) και όλοι όσοι περιμένουν να επωφεληθούν. Ποσοτικό ειναι το θέμα. Ποιοτικο δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι. Εχεις δει το ΠΛΑΤΟΥΝ? Ο ενας λοχίας είναι πρεζάκιας, ο άλλος είναι κωλόπαιδο σε εναν βρώμικο πόλεμο. Οι υπόλοιποι στρατιωτες έχουν χωριστεί, κοιτάνε να επιβιώσουν όπως – οπως, να σκοτώσουν να βιάσουν, όταν θα πέσει κάποτε σε αυτούς η ευκαιρία.
    Προφητική ταινία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  40. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Elaith

    τι χαμπάρια; Οι δικοί μας οι Καλοί όταν τα κάνουν, προστατεύουν την ομάδα από τους αλλους τους Κακούς; Το στήσιμο στον Καρκαμάνη ήταν και αυτό στο πλαίσιο προστασίας της ΑΕΚ; Εντάξει, θα μου το τυλίξεις το φαγητό για το σπίτι ή θες να το καταπιώ εδώ αμάσητο;

    Αφου με τις πρακτικές του ο Τιγρης ο Καλός προστάτευε την ΑΕΚ από τον Καπετανιο τον Κακό και κατά τη γνώμη σου ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ, πρέπει και εγώ να υιοθετήσω την ατάκα που χρησιμοποιεί το παιδί από τα Εξαρχια.

    Εχεις δίκιο κι εσύ

    Δικιο έχουν λοιπόν και οι Βαρδινογιαννοκοκκαληδες και οι οποιοι αλλοι. Δεν επιδιώκουν εύνοια. Προστατεύουν την επενδυση (τι ωραία έκφραση, την διαβάζω συχνά τα τελευταία χρόνια) που εκαναν. Ο καθένας με τον τρόπο του.

  41. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ρε παιδιά δεν νομίζετε πως δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σ ένα τελείως μαλακισμένο προϊόν;
    Σιγά τη μπάλα που βλέπουμε και σπαταλάμε τόση φαιά ουσία κάθε μέρα σε αναλύσεις επί αναλύσεων
    Εκτός αν αυτή είναι η γοητεία του “παιχνιδιού”, οπότε πάσο

  42. Ο/Η dentaris λέει:

    Μα ακριβως αυτο φιλε Εξαρχιωτη.
    Και αυτο το λιγο που βλεπουμε δεν μας αφηνουν να το χαρουμε.
    Σκεφτομουνα χθες ποσο μεγαλη μαγκια θα ηταν,αν αφου εδειχνε το πεναλτι ο Δαλουκας,σηκωνοταν ο Βυντρα και του εκανε με το δαχτυλο “οχι,καθαρη η φαση”.
    Και ρομπα το κορακι,και ο ορισμος του ευ αγωνιζεσθαι.
    Η αν δηλωνε ο Νιοπλιας πως η περιπτωση ητν καθαρη και πως η ομαδα του ευνοηθηκε καταφωρα.
    Εδω ομως δεν μπορουμε να συμφωνησουμε εμεις-καλοπροαιρετοι οντες- στα προφανη κ τα αυτονοητα,ποσα να περιμενουμε απο τον καθε Βυντρα και τον καθε Νιοπλια ή Πατερα ή Μαρινακη?

    ΥΓ.ΟΙ βιαστες του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι ΔΥΟ,πως να το κανουμε τωρα,ΔΥ-Ο.
    Δεν ξερω αν ολοι οι αλλοι θελουν να γινουν χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη.Ειναι αδιανοητο ομως εμεις ως ενορκοι σε μια δικη-του ελληνικου πρωταθληματος- να αρχιζουμε ζητωντας απο τα θυματα να κανουν την αυτοκριτικη τους…

  43. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Αποψεις ειναι αυτές, ποιος ειναι θυτης, ποιος ειναι θύμα. Κύκλος είναι και γυρίζει, οι μεν δείχνουν τους δε κάθε τόσο, αλλά ξεχνούν τον καθρέφτη. Για την ποιοτητα μπαλας, θα συμφωνήσω και εγώ.

  44. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κάνει κανείς την αυτοκριτική του δεδομένου πως το “κατηγορητήριο” γιά τον καθένα είναι τελείως διαφορετικό και υποκειμενικό
    Εδώ και χρόνια όταν δω μιά μαλακία θα την πω είτε είναι υπέρ του Παναθηναϊκού είτε κατά, ίσως επειδή πλέον η πρώτη μου ομάδα είναι η Μπαρσελόνα.
    Ούτε με νοιάζει πιά να πείσω κανέναν ότι έχω δίκιο, ούτε είναι εύκολο να με πείσει κάποιος πως έχω άδικο
    Κατά συνέπεια, λίγη σημασία έχουν τέτοιες συζητήσεις.
    Γιατί ξεφεύγουν απ τον θεμελιώδη λόγο γιά τον οποίο υποστηρίζουμε την ελληνική μας ομάδα
    Ο οποίος είναι 99% συναισθηματικός.
    Κανείς δεν έγινε με τη λογική ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ή οτιδήποτε άλλο.
    Πιτσιρικάδες γίναμε όλοι, γιά να μην πω πως τους περισσότερους μας έκαναν κάποιοι συγγενείς μας.
    Τώρα ερχόμαστε να τεκμηριώσουμε εκείνη την παιδική επιλογή μας με επιχειρήματα γιά το ποιός είναι σφαγέας, ποιός θύμα και ποιός θύτης.
    Εχει νόημα αυτή η κουβέντα;

  45. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Σωστά το θέτεις φιλε απο το Εξαρχια. Δεν γίνεται να πάρει ο οπαδός της όποιας ομαδας το ρόλο του δικαστή και να δικάσει τον απέναντι ως δολοφόνο, βιαστή, σφαγέα του ποδοσφαιρου. Το βρίσκω άκρως σουρεαλιστικό, αφού θα υπερισχύσει το συναισθημα, η οπαδική κόντρα, η επιλεκτικη μνήμη. Αντίστροφα, δεν έχει νόημα να βγάζει κανείς αθώο το σύλλογό του, που “είναι καθαρός” γιατί “οι άλλοι είναι πιο βρώμικοι”. Να δω αν ποτέ πατήσει καποιος RESET στο ποδόσφαιρο της Ελλαδας και πει ως εδώ με το “αφού εσεις αυτό, τότε και εμείς εκείνο”. Να πει επίσης οτι: Κόκκαλης, Καπετάνιος, Τίγρης, Μπατ Μαν, ανηκουν στο παρελθον. Καθενας εχει αποψει για τα λόγια και τα έργα τους. Θα κάνουμε κάτι να σταματήσουμε το καρότσι που τρέχει στον κατήφορο ή θα συνεχίσει το ξεκατινιασμα πάνω από τον ετοιμοθάνατο;

  46. Ο/Η Chris λέει:

    exarchioti barca-pao ti 8eleis na er8ei??

  47. Ο/Η Elaith λέει:

    Red White, άστο φίλε μου…

    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λέω δεν έχει νόημα.
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη δράση και την αντίδραση δεν έχει νόημα.
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος έρχεται σπίτι σου με πριονοκορδέλα και λέγεται Ποντίκης, λέγεται Δημητρόπουλος, λέγεται Δαλούκας και σε κλέβει και μετά κάτι ορκ πανηγυρίζουν και λένε “Η ευρω-Πανάθα” και “Το 5ο, 6ο, 7ο” δεν έχει νόημα.

    Πες μου καμιά 20αριά φορές για τον Καρκαμάνη. Πες και για τις διαιτησίες του Άρη στη Β’ Εθνική. Πες και για τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ και καθάρισες. Ίσα και όμοια όλοι.

    Συνέχισε εσύ να πανηγυρίζεις τους καθαρούς σου τίτλους, αλλά μην έρχεσαι να μου το παίζεις και ενοχλημένος από την “γκρίνια” του ΑΕΚτζή, του ΠΑΟΚτζή, του Αρειανού.
    Ο καρκίνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει όνομα ή μάλλον ο καρκίνος στον ελληνικό αθλητισμό έχει όνομα (το είδαμε και στην Εθνική μπάσκετ πρόσφατα).
    Αλλά ξέρω… Και στον Γκάλη σφύριζαν εύκολα φάουλ.

  48. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Αστο εσύ φιλαράκι

    Εσυ με καταλαβαίνεις δηλαδή;

    Αυτό που εσύ λες δράση – αντιδραση δεν καταλαβαίνεις ότι νομιμοποιεί νοσηρες πρακτικές άλλων; Που αν βρουν πάτημα σε δράση, θα περάσουν στην αντίδραση;

    Ισα και ομοια οχι. Εκτος αν δεν διαβαζεις πιο πάνω τι εγραψα. Αθώος του αιματος ουδείς. ΟΥΔΕΙΣ με κεφαλαιο.

    Το αν πανηγυρίζω εγώ ή οχι, δεν το ξέρεις, απλά το υποθέτεις. Με ξέρεις απο χθες; Διαβασες τίποτα που να λέει για πανηγυρισμούς; Γιατί γράφεις αηδίες; Αν δεν εχεις απάντηση, μη γράφεις καθόλου, δεν είναι κακό.

    Μπορώ να ανεχθώ κάποιον που διαμαρτύρεται, δεν με ενοχλεί φίλε. Δεν δέχομαι την επιχειρηματολογία σου για αθώους και ενόχους, για καρκινικά και υγιή κύτταρα και άλλα τέτοια εντυπωσιακά, αλλά χωρίς σοβαρή υπόσταση.

    Για τον Καρκαμάνη, μου λες να το αφήσω. Η ΑΕΚ στήνει με καθαρό τρόπο. Οι αλλοι οταν στήνουν είναι βρώμικοι. Για τον Μελισσανίδη να το αφήσω και αυτό. Αυτό ήταν αυτοάμυνα των καλών απέναντι στους κακούς. Για το ματς στη Φιλαδέλφεια που διακόπηκε στο 1-2 και το πήρες 1-0 στν Ροδο να το αφήσω, επειδή το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός. Λες και οι δικοί του οπαδοί ξήλωσαν τα δίχτυα με ντου στο γήπεδο και οχι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Μου λες να τα προσπεράσω όλα αυτά, ως μη έχοντα σημασια, να σταθώ στο τι κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναικος. Να σταθώ ρε φιλε, εσένα όμως και τον δικό σου σύλλογο γιατί να τον εξαιρέσω; Αν αρχίσω να εξαιρώ, που να σταματήσω; Μην περιμένεις όμως να σου πω ότι όσα στραβά ακολούθησαν και αφορούσαν τον Ολυμπιακό, ήταν …αντίδραση στα όσα τράβηξε στα πέτρινα χρονια. Δεν ήταν αντίδραση, ήταν εμφανής προσπάθεια να επωφεληθεί αυτός, ελέγχοντας ένα σάπιο σύστημα.

    Ο καρκινος στον ελληνικό αθλητισμό έχει κάνει πο είναι…υπερκομματικός. Εχει κάνει πολλαπλές μεταστάσεις. Το πρώτο βήμα για να πολεμήσεις την αρρώστια, είναι να αποδεχθείς ότι είσαι άρρωστος. Εσύ επιμένεις ότι οι άρρωστοι είναι οι δυο και οι υπόλοιποι σφίζουν από υγεία. Κανεις λάθος, εθελοτυφλείς.

    Τελος, για την εθνική μπάσκετ, είναι λυπηρή η τακτική σου να κατηγορήσεις τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό για να στηρίξεις την άποψή σου επί του ποδοσφαίρου. Η εθνική μπάσκετ δεν πήγε καλά σε ένα τουρνουά. Δεν νομίζω ότι παίκτες τέτοιου επιπέδου βάζουν τους συλλόγους τους πάνω από την εθνική. Με τους ίδιους παίκτες (του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού), τα είχε πάει καλύτερα σε άλλα τουρνουά και ελπίζω να τα ξαναπάει.

    Τελος, ολα τα σωματεία προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό με τον τρόπο τους και αυτό που γράφεις είναι αισχρό και βουτηγμένο στον ακριτο οπαδισμό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο Πανελληνιος κλπ) δεν είναι μονο ποδόσφαιρο. Ειναι μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, πόλο, κολύμβηση κ.α. , χρόνια ολόκληρα φέρνουν διακρίσεις στη χώρα μας. 5 ευρωπαϊκά ο ΠΑΟ στο μπάσκετ, 2 ευρωπαϊκά στο βόλλευ ο Ολυμπιακός, ενα στο μπάσκετ, άλλο ένα στο πόλο και αυτοί είναι ο καρκίνος; Τα έστησαν και τα πήραν ολα αυτά, αυτό ισχυρίζεσαι;

    Αδερφέ προσγειώσου. Εχουν την μεγαλύτερη ευθύνη οι δυο μεγάλοι για αυτό που είναι το ποδόσφαιρο σήμερα στην Ελλάδα. Ως εκεί όμως. Αυτά για τον καρκίνο του ελληνικού αθλητισμού είναι επιεικώς γελοίο.

  49. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ρε συ Elaith τι παλικαρι ειναι αυτος ο απο πανω?
    εγω πιστευω οτι ειναι ξαδερφος του βασιλακη απο καματερο.

  50. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Χασοδίκη φίλε μου ήρθες και εδώ? Τελικα σπαθί ο λόγος σου. Ολο φευγεις και όλο εδώ γυρνάς.

    Καλώς τον και ας αργησε.

    Οποιος εχει να μιλήσει και να πει κατι, θα κουβεντιασουμε. Οποιος θέλει να το πάμε επι προσωπικού, λες και ειχαμε προηγούμενα, εφοσον έτσι την πάμε την δουλειά και κανείς δεν μαζεύει τον φίλαρακο εδώ και δυο μέρες, μπορούμε και έτσι. Νο problem. Ειπαμε να σεβαστούμε το χώρο, αλλα βλέπω οτι δεν ενδιαφέρει κανένα κάτι τέτοιο.

    Εγω πιστεύω ότι είσαι ανηψιά της Τζούλιας bladerunner82 και προτείνω να το βάλουμε σε ψηφοφορία για να δουμε αν συμφωνούν ολοι. Μην ψηφίσεις ναι. Ικανό σε έχω και για αυτό.

    Αντε για νανακια τώρα. Ειναι αργά, θα σε μαλώσει η μαμά.

  51. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ρε συ,σοβαρα τωρα,εχεις σοβαρο προβλημα κατανοησης και αντιληψης των γραφωμενων απο αλλους.
    στο εχουν πει πολλοι βλεπω,αλλα εσυ προφανως δεν δυνασαι να καταλαβεις.

    περιμενω με αγωνια το επομενο σεντονι σου,γεματες γαυρικες φιλοσοφικο-ασυναρτησιες.

    ηδη τις ανεβαζω σε blog και εχεις κανει παταγο,δικε μου.
    αστερι θα σε κανω βασιλακη…εεεε σταυρο ηθελα να πω.

    γαυρο βαζελοι-ουνα φατσα ουνα ρατσα.

  52. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    οσο για τον λογο που μπαινω(λες και σου χρωσταω εξηγηση,κανε ενασταση αν εχεις προβλημα),αρχικα ηταν για να διαβαζω elaith.
    ειναι απολαυση ο τυπος και οσα γραφει ειναι παντα εκνευριστηκα σωστα.
    αλλα απο τοτε που σε ανακαλυψα,βρηκα το πουλεν μου.
    δηθεν σκεπτομενο γαυρο που το παιζει υπουλα μετριοπαθης αλλα πισω απο τις γραμμες και με λιγο διαλεκτικη,βλεπεις τι καφρος ειναι,ειναι σπανιο φαινομενο.
    ειμαι σιγουρος οτι κοιμασαι ακουγοντας μπαρμπη.

  53. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Χαιρομαι φιλε που προωθείς το κάθε κείμενο μου.

    Βάλτο…οπου θες και οπου …κατάλαβαινεις.

    Ασε με εμενα με τα προβλήματα μου, αυτά δεν προσέβαλαν κανένα, δεν επιτεθηκα σε κανεναν, κοίτα τα δικά σου προβλήματα συμπεριφοράς, αγωγής, θρασυδειλίας και καλή τύχη στην επίλυση τους. Αυτά και αν είναι σοβαρά προβλήματα, αν μπορώ να βοηθήσω, πες μου. Στο χρωστω για τη διασημότητα που μου προσφέρεις.

    Περιμενω τις δικές σου χανουμοβαθυστοχαστες αναλύσεις για να σχηματισω αποψη σφαιρική και κρυστάλλινη περι αθλητισμου, ηθους, παραγωγικής σκεψης κλπ.

    Αυτά και χρόνια μου πολλά, γιατί ξημερώνει 14 Σεπτέμβρη και δεν μπορώ να σου θυμώσω, μέρα που είναι, ειμαι μεγαλοψυχος ακομα και με παιδακια σαν και σένα. Κερνάω γλυκάκι, θα είσαι στην Ευελπίδων, να περάσω;

  54. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    δεν ειμαι Ευελπιδων.με εχουν διαγραψει απο τον συλλογο.
    μπηκα μια φορα σε αιθουσα και ειδα εναν δικαστη,ιδια η Τσολε.
    Της λεω,ποσα πεναλτι εχει βαρεσει στην ζωη σου μωρη..
    Μου λεει,οσα και ο…Σαβεφσκι.

    Καταλαβαινεις μετα…

  55. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Σε διεγραψαν; Οχι ρε γαμώτο, ποιος θα προάγει τώρα τη νομική επιστήμη στην Ελλαδίτσα? Τωρα σε νιώθω. Αδικημένος και κατατρεγμένος μια ζωή, από τους κακούς και τους δόλιους, που δεν αφήνουν το αστερι να λάμψει. Οποτε τι να κάνεις μετά από τέτοια αδικιά; Πας με αυτούς που κλαίνε μόνιμα, να γίνετε πολλοί.

  56. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ετσι.
    εμεις οι δικαιοι,οι αγνοι και ασπιλοι,εκνευριζουμε τους μαμελουκους που εχουν παει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα σε εποχες καποδιστρια,με σκοπο να απαριθμουν καλπικα πρωταθληματα αναπληρωνοντας ισως την λιμπιντο τους.
    αντε,περα απο την πλακα,ετσι στο ειπα,γιατι πιστευω οτι αμα σκασεις με γλυκακι,θα ειναι σαν και αυτο στους γειτονες,με τον τομ χανκς.
    μπισκοτακι με σαρδελα απο πανω.
    σε εσενα θα ειναι γαυρος.
    ρεζιλι θα με κανεις!

  57. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Ελα ρε, σιγά μην περιμένεις εμένα για να σε κάνω ρεζίλι. Μπορείς να γίνεις ρεζίλι και μόνος σου, το εχεις αποδείξει, δεν σε φοβάμαι.

    Δικαιε, αγνε, ασπιλε,κυκλοφορείς με ρομφαία, λευκή στολή και φτερά στους ώμους; Με τον περιφημο Ρούσο (υπόθεση γνωστή πριν αρκετα χρόνια, ακόμα και οι διεγραμμενοι δικηγοροι τη γνωρίζουν), τον επιλεγόμενο και “αγγελο”, έχεις καμιά σχέση ή απλά μοιάζουν οι περιγραφές;

  58. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ενταξει,σε καθε ποστ σου θελεις να μας πεις οτι εισαι μεγαλος και σοφος.εχεις ηδη την φοβερη ηλικια των 35,οπου εχεις αποκτησει ολη την γνωση,φτανει, κατανταει κουραστικο που λες και εσυ.

    μιλαμε τα 2/3 των ποστς σου λενε τα ιδια και τα ιδια σε ανακυκλωμενα σεντονια.

    ΑΛΕΞΗ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΛΟΣ?
    ΑΛΕΞΗ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ?

  59. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Δεν ειπα ποτέ ότι είμαι σοφός. Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, εχει ιδιαιτερη αξια να στο λεει αυτό ένας νομικός (διεγραμμένος ή μη εκ του συλλογου) αλλα δεν με απασχολεί να με λενε σοφό. Αν κάποιος είπε τι είναι και το έπαιξε ειδήμων, αυτός ξέρεις ποιος ειναι. Οσο για τα 35 χρονια, με το καλό να τα φτάσεις και εσύ και να τα αφήσεις πολύ πίσω, δίχως ίχνος ειρωνίας αυτό. Μπορεί όλα αυτά που έγραψα στα διαφορα σχολια να τα βρίσκεις τραγικά ηλίθια, κουραστικά, γραφικά κλπ. Να με βρίζεις όμως δεν έχεις δικαίωμα και οπως κατάλαβες τη γλώσσα που μιλάς, τη μιλάνε και άλλοι. Σιγά το δύσκολο.

    Εμενα λοιπόν τα ποστ μου είναι κουραστικά και επαναλαμβάνονται. Αν τα γέμιζα με ύβρεις, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και απευθυνόμουν έτσι στους αλλους θα ήμουν μάγκας, θα τα εκανα πιο ενδιαφέροντα ή θα αποκτούσαν μεγαλύτερη αξία;

    Αστο ρε φίλε δικηγόρε. Ειμαι βέβαιος ότι μπορείς να μιλήσεις σε πολύ καλύτερο τόνο και ύφος, να είσαι το ίδιο καυστικός και να αναδείξεις το δίκιο σου. Το εχεις σπουδάσει άλλωστε, σε σχέση με ενας τους υπολοιπους υπερέχεις συγκριτικά. Εσυ προτίμησες τη γλώσσα του χουλιγκάνου και του βαρύμαγκα. Μην απορείς για το που πήγε η κουβέντα. Δική σου επιλογή ηταν.

    Τελευταίο “σεντόνι”, όπως το αποκάλεσες, για αποψε ήταν αυτό. Σου ειπα, δεν μου αρέσει να χαλιέμαι όταν ξημερώνει ημέρα γιορτινή.

    Αν γουστάρεις, εγώ διαθέσιμος ειμαι, ο,τι θες το συζητάμε. Αν βρισκεις ότι γράφω παπαριές, μπορείς να με αγνοήσεις, εφοσον βαριέσαι να με διορθωσεις εκει που θεωρείς ότι κάνω λάθος.

    Με την ελπίδα να μη γυρίσουμε στα ίδια, δημιουργοντας πρόβλημα στα παιδιά του Sombrero, σε καληνυχτώ.

  60. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    πολυ δακρυβρεχτα ολα αυτα.κλαψ κλαψ κλαψ.κλαψουρανης στυλ και αρκετα δηθεν.
    περα απο την συζητηση cosmopolitan,δυστυχως για εσενα και τον κοσμο σου,μολις μιλησα με εναν πολυ πολυ καλο μου φιλο πορτογαλλο,αρρωστο μπενφικιστα απο λισαβωνα που μου ειπε αναλυτικα με αυτη την απαισια βραζιλιανικη προφορα,την υποθεση μεγιονγκ ζε.

    πραγματικα ειστε για λυπηση με αυτα που σας ταιζουν.
    ο μεσος Αεκτζης,δεν μιλαω για τωμενους οριτζιναλους,ουτε για κομητοκαναπεδες,ο μεσος Αεκτζης,ειλικρινα το πιστευω οτι υπερεχει σε χαρακτηρα και σε iq ποδοσφαιρικο.
    αυτο,ισως γιατι μεγαλωσε στην στερηση,στην λιτοτητα,εγω τουλαχιστον προλαβα ολα τα πρωταθληματα της ομαδας απο το 89 και μετα αρκετα καλα.
    πιστευα οτι και ο βαζελος οπαδος ειχε υψηλο ιq ποδοσφαιρικο,αν και δεν ειχα ξεχασει οτι τα παιχνιδια καποτε ληγανε στο 103,χωρις φωτισμο,μεχρι να βαλει γκολ ο βαζελος.
    αλλα μεσα απο την παραγκα νομιζα οτι ειχαν ταρακουνηθει.
    τελικα ο θυμοσοφος λαος ειχε δικιο μετα και τα τελευταια γεγονοτα.
    γαυροβαζελοι.δεν την εβγαλε τσαμπα την λεξη.
    σας γλενταει ο πατερας,αισθανθηκα,ηταν πεναλτι ναι! κτλ…
    χαλιφης στη θεση του χαλιφη και ο μεσος οπαδος να τα επικροτει.
    και εχω αρκετα μεγαλο δειγμα.
    απογοητευση.

  61. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Δεν μας λες τι σου ειπε για τον Μεγιονγκ Ζε ο φιλος σου ο Πορτογαλος; Θα ειχε πράγματι ενδιαφέρον. Και μετά θα σου πω τι ξέρω εγώ. Αλλωστε, ολοι μπορουν να ξέρουν κάποιον Πορτογάλο.

    Αυτά για τον μέσο Αεκτζη, Ολυμπιακο, Παναθηναικό οπαδό και τις μετρήσεις IQ δεν μπορώ να τα λάβω υπόψη μου. Γενικώς δεν πιστεύω σε γενετικές υπεροχές, πόσο μάλλον σε διαφοροποιήσεις IQ με βάση τι ομάδα είναι ο καθένας. Αλλοιμονο αν περίμενα να κρίνω την ποιότητα ενός ανθρώπου με βάση τη συλλογικη προτίμηση. Ε, όχι και να πάμε σε φασιστικές ιδεες τώρα στα …γεράματα. Μακριά από μένα.

  62. Ο/Η Elaith λέει:

    Red White, είπαμε… Άστο

    Και στο μπάσκετ δεν υπάρχει καμιά κόντρα. Δεν τρωγόντουσαν τα δυο συστήματα για το αν παίζει καλύτερα ο Σπανούλης ή ο Διαμαντίδης. Δεν πλακώθηκαν στο ξύλο με τους Σέρβους οι βάζελοι με τον Τεόντοσιτς. Τίποτα δεν συμβαίνει φίλε. Ο Καρκαμάνης είναι από πίσω.
    Καληνύχτα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος

  63. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Καλημέρα και ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας.

    Κοντρα Ολυμπιακου – Παναθηναϊκού υπάρχει και υπήρχε και λογικά θα υπάρχει και στον αιώνα τον άπαντα.Υπήρχε και όταν η εθνική έβγαινε πρώτη στο Ευρωμπάσκετ, δεύτερη στον κόσμο κλπ. Υπάρχει και τώρα που δεν πήγε καλά. Ομως οταν είμαστε πρώτοι, κλασικοί Ελληνες, δεν μας απασχολεί. Τώρα που δεν πήγαμε καλά, θυμηθήκαμε την κόντρα των αιωνίων. Ενταξει, παραδίνομαι.

    Σε μια αλλη εθνική, ποδοσφαίρου αυτή τη φορά, το σύστημα της Ρεάλ αποθέωνε τον Κασίγιας και ισχυριζόταν ότι χάρη σε αυτόν ηρθε η κούπα στο Μουντιάλ, το σύστημα της Μπαρτσελόνα έλεγε έχω 7-8 παίκτες στην εθνική, τι να μου πείτε εσείς. Εκει και αν έχουν κόντρες φίλε, με αφετηρία πολιτικές διαφορές που κρατούν για αιώνες. Φαντάζομαι ότι αυτά τα ξέρεις. Αυτό δεν εμπόδισε την εθνική Ισπανίας να κατακτήσει την κορυφή.

    Ειδες ρε φίλε οι καρκίνοι του ισπανικού ποδοσφαίρου;

  64. Ο/Η Green Onion λέει:

    Πάντως εγω όταν μιλούσα για καμπούρες μιλούσα για αγωνιστικές και όχι παρασκηνιακές.

    Τέλος πάντων, όπως καταλαβαίνετε.

  65. Ο/Η Elaith λέει:

    Κι εγώ για αγωνιστική καμπούρα σού απάντησα στο σχόλιο 23. Αν θες δες το κείμενό μου για το Κέρκυρα-ΑΕΚ και επίσης δες και τα κείμενα της περσινής περιόδου για την ΑΕΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *