Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Bad things come in threes

Δεν είναι κάτι καινούριο, απλά λυπούμεθα που δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι τότε. Η χειρότερη διαφήμιση της ιστορίας δεν ήταν μόνη της, αλλά προφανέστατα μέρος μιας τριλογίας φτηνιάρικων αλλά διασκεδαστικών διαφημίσεων από το παιδί του λαού Φερνάντο Τόρρες που έχει φίλους σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Έτσι, όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ή τα Τρία Χρώματα του Κισλόφσκι, ο Ελ Νίνιο έχει ακόμα δυο επικά σποτάκια (προσωπικό αγαπημένο αυτό με τα σκυλιά):

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Μουντιάλ του μεταλλά

Πόσες φορές φίλε μεταλλά/χαρντ-ροκά δεν ζήλευες τους γνωστούς σου που βλέπανε τα ματς με φανέλες εθνικών ομάδων και εσύ ανήμπορος φορούσες την ίδια μπλούζα των Σλέιερ με τα σπαθιά να σχηματίζουν μια πεντάλφα; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να μπορείς να κάνεις μπλεντ-ιν στην παρέα με ένα τ-σερτ που δεν θα σε κάνει να ξεπουλήσεις τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα παράπονα της Μαριάννας

Μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις των τελευταίων ετών τις έχουμε δει από το αργεντίνικο TyC Sports, είτε πρόκειται για χιουμοριστικές, είτε αρκετά πιο σοβαρές. Η καινούρια λοιπόν διαφήμιση πραγματεύεται ένα πολύ σοβαρό θέμα, τα ψυχολογικά προβλήματα μιας γυναίκας που είναι απογοητευμένη από το αγόρι της και αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα. Εμείς την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Bad things come in threes”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    γεια σου ρε φερνάντο! Άκου μπαντ θινγκς… Το παληκάρι βοηθάει τους φίλους του και μάλιστα το’χει το ηθοποιηλίκι (εκεί που ζεσταίνει τα χέρια του στη φωτιά στους δακτύλιους που περνούν τα σκυλιά, κλαίω)

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ δεν το είχα παρατηρήσει αυτό.
    Θεός ρε… Τύπος που αφήνει να τον γλύφουν σκυλιά, είναι καλό παιδί. Άντε Νάντο φύγε από την άθλια ομάδα που παίζεις να γλιτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *