Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ελληνικό πρωτάθλημα, έτος 2010

7 σκέψεις μέχρι 140 χαρακτήρες που παρήχθησαν το απόγευμα, σχολιάζοντας στο twitter και χαζεύοντας τον ημιτελή αγώνα πόλο Εργοτέλης – Ολυμπιακός.

  • Γίνετε ball-boys στον Εργοτέλη, μας λέγανε. Θα γνωρίσετε από κοντά μεγάλους παίκτες, μας λέγανε.
  • Στο Παγκρήτιο υπό βροχή έχει πιο πολλές γκόμενες απ’ ότι στην Αριστοτέλους με ανοιξιάτικο καιρό!
  • Σκούπες υπάρχουν.
  • Να είσαι ball-boy του Εργοτέλη. Να γυρίσεις σπίτι το βράδυ πτώμα στην κούραση και να φωνάξει η μάνα σου: “Το δωμάτιο σου το καθάρισες;”
  • Ο πολιτισμός μας καταρρέει με μια διακοπή ρεύματος. Το ποδόσφαιρο μας καταρρέει με μια βροχή.
  • Πως πέθανε το τελευταίο ball-boy του Εργοτέλη; Αυτοκτόνησε όταν του είπε ο υπεύθυνος: “Παιδιά όπως καταλάβατε, αύριο πάλι εδώ την ίδια ώρα”.
  • Παλιά πριν τα μεγάλα ματς ευχόμασταν να μην γίνουν επεισόδια. Πλέον πρέπει να προσευχόμαστε να μην πιάσει καμιά μπόρα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Εργοτέλης, Θέλω διακοπές, Ολυμπιακός, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ωδή στον παντοτινό νικητή Ερίκ Αμπιντάλ

15 χρόνια καριέρας με θητεία σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, πολλές διακρίσεις σε ομαδικό επίπεδο, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και δύο κατακτήσεις του Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο τις μεγαλύτερες νίκες του τις πέτυχε μόνος του, και μάλιστα δύο φορές, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον καρκίνο. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να γεφυρώσει οπαδικά μίση, όταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πού πας ρε Καραμητρογκόλ;

Είδα ένα όνειρο χθες, ήμουν λέει σε ένα γήπεδο κατάμεστο κι έβλεπα τον τελικό δεν θυμάμαι ποιας διοργάνωσης, αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα τον Κώστα τον Μήτρογλου να κάνει χατ τρικ  και στο τελευταίο και νικητήριο γκολ να φιλάει με πάθος τη φανέλα του, που νομίζω πως ήταν ερυθρόλευκη αλλά δεν παίρνω κι όρκο, μπροστά σε ένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Ελληνικό πρωτάθλημα, έτος 2010”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Δεν ειναι τιποτα. Απλα ρε παιδια πρεπει να ξερουμε οτι αμα βρεξει, χιονισει, ριξει χαλαζι, εχει διακοπη ρεύματος, εχει καύσωνα, εχει πολύ κίνηση κτλ, στο Ελλαντα ΔΕΝ εχει μπαλα.

  2. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Θέλουμε ιδανικές συνθήκες για να παίξουμε μπάλα. Δεν φταίνε όμως οι υποδομές. Στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο Εργοτέλης που δεν φρόντισε να έχει 189 σκούπες και το ανάλογο προσωπικό για να ετοιμαστεί το γήπεδο. Περιμένω και παρέμβαση Μαρινάκη για αυτο το θέμα.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Ο Μαρινάκης πήγε στο Συμβούλιο του Δωδεκάθεου στον Όλυμπο και ζήτησε την διαγραφή του Δία που είναι υπεύθυνος για την Βροχή.

    Και για να μην κατηγορούμε μόνο το Παγκρήτιο, τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα (αν όχι όλα) σε ανάλογη κατάσταση θα ήταν, όπως πχ. πέρσι το Χαριλάου με Πανθρακικό.

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Εντάξ’ από μπόρα έχουν διακοπεί ματς σ’όλη την υφήλιο. Το μόνο γραφικό στην υπόθεση ήταν ότι έπαιξαν το α’ ημίχρονο με συνεχή βροχή και δεν επαιξαν το β’ που είχε σταματήσει…:)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *