Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το γαρ πολύ της θλίψης…

Προσωπικά έχω συνηθίσει τα ξεσπάσματα γραφικότητας του Καραγεωργίου. Μονίμως όταν παίζει με την ΑΕΚ του φταίει η διαιτησία. Δικαίωμά του, ας λέει ότι θέλει για να ξεσπάει μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να κερδίσει. Θα έπρεπε όμως να ντρέπεται όταν αφήνει υπονοούμενα για παίκτες του και οι σημερινές του δηλώσεις ήταν άθλιες. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που έγιναν εις βάρος των δυο παικτών που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έβγαλε στο ημίχρονο καθώς ήταν από τους καλύτερους. Ολίσε και Αλεξόπουλος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του που στο πρώτο ημίχρονο είχε το 1-1. Το τελικό 3-1 δείχνει και το πόσο γελοίες ήταν οι δηλώσεις του. Αντί να τα βάζει με τους παίκτες του και να αποχωρεί από τον αγώνα πριν λήξει, ας κοιτάξει πώς κατάφερε να χάσει από την τραγική σήμερα ΑΕΚ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Εργοτέλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Το γαρ πολύ της θλίψης…”

  1. Ο/Η dentaris λέει:

    Εχει δειξει εργο ο Καραγεωργιου,αλλα αδικει τον εαυτο του με τη συμπεριφορα κ τις δηλωσεις του.
    Και δεν ειναι μονο η ΑΕΚ φιλε Elaith,και με τις 14 αντιπαλους της ομαδας του εχει επικαλεστει κατα καιρους τη διαιτησια.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Μου άρεσε αυτό για τις 14, αν και νομίζω ότι είναι 13 και όχι 14.Δυο αγάπες έχει…
    Βέβαια όταν μάζευε 3-4 μπαλάκια στο πρώτο ημίχρονο με την μία από τις δυο δεν άλλαξε την μισή ομάδα.

    ΥΓ Έπρεπε να κατηγορήσει και τον Δασκαλάκη για την έξοδο στο 2-1. Αλλά βλέπεις αυτός είναι -άκης και δεν τον παίρνει.
    ΥΓ2 Κατά τα άλλα συμπαθέστατη ομάδα ο Εργοτέλης. Δεν έχει δώσει δικαιώματα γενικά και είναι και ομάδα που δεν παίζει κατενάτσιο και αυτό είναι στα υπέρ του Καραγεωργίου. Μακάρι να σωθεί.

  3. Ο/Η anestis λέει:

    sport24 Ποδόσφαιρο Ομάδες Εργοτέλης
    Συγγνώμη από Αλεξόπουλο-Ολίσε

    Δημοσίευση: 09 Νοε. 2010 17:54
    Share

    Σε απολογία κλήθηκαν από την διοίκηση οι Γιώργος Αλεξόπουλος και Εγκούτου Ολίσε για το μεταξύ τους επεισόδιο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ζήτησαν συγγνώμη με αποτέλεσμα το θέμα να θεωρείται λήξαν.
    Άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *