Σκοτώνουν τα γαϊδουράκια όταν γεράσουν…

  [3 Σχόλια]

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην πολυτάραχη καριέρα του Αριέλ Ορτέγκα. Αφού βρέθηκε ένας σοβαρός άνθρωπος (ο Χότα Χότα Λόπες) που να πει ότι δεν τον θέλει στην ομάδα (παρά την λατρεία που του δείχνουν οι οπαδοί της Ρίβερ), καθώς δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που δίνει, ο «Μπουρίτο» βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στην Ολ Μπόις.Έτσι νόμιζε τουλάχιστον, γιατί μάλλον κρύα θα είναι η αγκαλιά.

Ο Ορτέγκα θα φοράει την φανέλα με την περήφανη αγελάδα (!!) της φωτογραφίας, αλλά σε αυτή δεν θα υπάρχει το νούμερο 10. Παρά την επιθυμία του παίκτη, ο κάτοχος της φανέλας δεν φαίνεται διατεθειμένος να την παραδώσει. Άλλωστε δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο τύπο. Ο 37χρονος Αριέλ Ζάρατε, της γνωστής οικογενείας που έχει χαρίσει στο ποδόσφαιρο και τους Ρονάλντο, Μάουρο και Σέρχιο, με μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες αρνείται να αφήσει το 10.

Ο «Κινέζος» δεν φάνηκε να συγκινείται από την έλευση του Ορτέγκα, μάλλον εκνευρίστηκε και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του:

«Το 10 των Ολ Μπόις είναι δικό μου, δεν δίνεται. Αν ήταν ο Μέσσι που είναι η αδυναμία μου θα το σκεφτόμουν, αλλά για τον Ορτέγκα όχι. Είμαι πολύ κοντά στο τέλος της καριέρας μου και θέλω να κρατήσω αυτή τη φανέλα τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο.

Μιλούσαν για διάφορες θέσεις να καλύψουν, αλλά όχι για το 10αρι. Εκεί υπάρχει ο Γκρατσίνι κι εγώ. Η έλευση του Ορτέγκα ήταν θέμα των MME, αυτό άρεσε στον πρόεδρο και έκανε το κέφι του. Ελπίζουμε να βοηθήσει.»

3 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 ashton // 14 Ιανουάριος, 2011 στις 18:26

  Κρίμα..
  Κι έλπιζα έστω και τώρα να τον έφερνε ο Βυζαντινός στην ομάδα 🙂

 • 2 Elaith // 14 Ιανουάριος, 2011 στις 19:22

  Μικρός είναι ακόμα. Να ψηθεί πρώτα !

 • 3 er-rounder // 15 Ιανουάριος, 2011 στις 00:37

  μωρή άριελ αφού δε τη δίνεις τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό, τι κάθεσαι εκεί με τους άμπαλους τους αργεντίνους και δεν έρχεσαι στο 8χ8 να τους διδάξουμε λίγο…?

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>