Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σκοτώνουν τα γαϊδουράκια όταν γεράσουν…

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην πολυτάραχη καριέρα του Αριέλ Ορτέγκα. Αφού βρέθηκε ένας σοβαρός άνθρωπος (ο Χότα Χότα Λόπες) που να πει ότι δεν τον θέλει στην ομάδα (παρά την λατρεία που του δείχνουν οι οπαδοί της Ρίβερ), καθώς δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που δίνει, ο “Μπουρίτο” βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στην Ολ Μπόις.Έτσι νόμιζε τουλάχιστον, γιατί μάλλον κρύα θα είναι η αγκαλιά.

Ο Ορτέγκα θα φοράει την φανέλα με την περήφανη αγελάδα (!!) της φωτογραφίας, αλλά σε αυτή δεν θα υπάρχει το νούμερο 10. Παρά την επιθυμία του παίκτη, ο κάτοχος της φανέλας δεν φαίνεται διατεθειμένος να την παραδώσει. Άλλωστε δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο τύπο. Ο 37χρονος Αριέλ Ζάρατε, της γνωστής οικογενείας που έχει χαρίσει στο ποδόσφαιρο και τους Ρονάλντο, Μάουρο και Σέρχιο, με μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες αρνείται να αφήσει το 10.

Ο “Κινέζος” δεν φάνηκε να συγκινείται από την έλευση του Ορτέγκα, μάλλον εκνευρίστηκε και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του:

“Το 10 των Ολ Μπόις είναι δικό μου, δεν δίνεται. Αν ήταν ο Μέσσι που είναι η αδυναμία μου θα το σκεφτόμουν, αλλά για τον Ορτέγκα όχι. Είμαι πολύ κοντά στο τέλος της καριέρας μου και θέλω να κρατήσω αυτή τη φανέλα τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο.

Μιλούσαν για διάφορες θέσεις να καλύψουν, αλλά όχι για το 10αρι. Εκεί υπάρχει ο Γκρατσίνι κι εγώ. Η έλευση του Ορτέγκα ήταν θέμα των MME, αυτό άρεσε στον πρόεδρο και έκανε το κέφι του. Ελπίζουμε να βοηθήσει.”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το ντέρμπι που χωρίζει την Ουρουγουάη στα δύο

Στην Ουρουγουάη η μπάλα είναι θρησκεία και ο κόσμος ζει για το “κλάσικο”, το παιχνίδι μεταξύ των δυο πιο μεγάλων συλλόγων της χώρας, σε ένα πρωτάθλημα που είναι σχεδόν πάντα δική τους υπόθεση. Η κόντρα είναι τόσο έντονη που δεν συμφωνούν καν ποια ομάδα είναι πιο παλιά. Βλέπετε, η Central Uruguay Railway Cricket Club που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τις μεταγραφές, στο δημόσιο χρέος

Σε μια χώρα τόσο ποδοσφαιρική όπως η Αργεντινή, είναι λογικό η μπάλα να σχετίζεται με την πολιτική. Η Κριστίνα Κίρσνερ το ήξερε αυτό όταν πήγαινε να εγκαινιάσει γήπεδα Γ’ Εθνικής. Και σίγουρα θα είχε περάσει αρκετά βράδια με την γκρίνια της μητέρας της, φανατικής οπαδού της Χιμνάσια Λα Πλάτα, μετά από κάποια ήττα της ομάδας. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Σκοτώνουν τα γαϊδουράκια όταν γεράσουν…”

  1. Ο/Η ashton λέει:

    Κρίμα..
    Κι έλπιζα έστω και τώρα να τον έφερνε ο Βυζαντινός στην ομάδα 🙂

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Μικρός είναι ακόμα. Να ψηθεί πρώτα !

  3. Ο/Η er-rounder λέει:

    μωρή άριελ αφού δε τη δίνεις τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό, τι κάθεσαι εκεί με τους άμπαλους τους αργεντίνους και δεν έρχεσαι στο 8χ8 να τους διδάξουμε λίγο…?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *