Μάρτιν Κάσερες, ο Ουρουγουανός

  [5 Σχόλια]

cace

Ο Μάρτιν Κάσερες – του Είδους των αμυντικών που πρώτα μαθαίνουν να κάνουν τάκλιν και μετά να περπατάνε στα δυο πόδια, του Γένους των Ουρουγουανών ποδοσφαιριστών και της Οικογένειας των Λατινοαμερικάνων παικτών – υποπίπτει σε διπλό πέναλτι, κατεδαφίζοντας δυο Ιρλανδούς ταυτόχρονα στο χθεσινό φιλικό, ένα πέναλτι από αυτά που σίγουρα δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει.

Σε κάποιο σαλόνι στο Μοντεβίδεο κάποιος θείος, απ’αυτούς τους περίεργους που έχουν μόνιμα αυστηρό και επικριτικό ύφος απέναντι στη «νεολαία», λογικά θα σχολίασε εκείνη την ώρα: «Επιτέλους! Έγινε άντρας και ο Μάρτιν».

5 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 Elaith // 31 Μάρτιος, 2011 στις 14:15

  Σφαγή

 • 2 charlie // 31 Μάρτιος, 2011 στις 19:59

  Σαν καλαμιές τους πελέκισε…

 • 3 balkou // 5 Απρίλιος, 2011 στις 11:56

  Εντάξει για μπάλα πάει ο άνθρωπος, μην τον βγάλουμε δολοφόνο. Τσίμπησαν την μπάλα οι Ιρλανδοί, όπως κι έπρεπε να κάνουν, το μπενάλντυ σφυρίχθηκε, εντ οφ στόρυ. Έχει φάση ως… φάση, αλλά ως εκεί…

 • 4 duendes // 5 Απρίλιος, 2011 στις 12:19

  Δεν τον αποκάλεσε κανένας δολοφόνο (αν το κάναμε θα βάζαμε και σχετικά λινκ για τους γνωστούς ξυλοκόπους με τους οποίους ασχοληθήκαμε στο παρελθόν).
  Απλά τονίστηκε η ..ροπή του προς το τάκλιν χωρίς δεύτερη σκέψη.

 • 5 ctsakmalis // 26 Ιούλιος, 2011 στις 15:21

  χοχο χαχα! το ίδιο ακριβώς τάκλιν το έχω κάνει κι εγώ στο pro! είχε πέσει πολύ γέλιο.
  είναι να είσαι Α Μ Υ Ν Τ Ι Κ Ο Σ!!!

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>