Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Λεονταρισμοί και καφρίλες

Στην Τούμπα, η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είναι καυτή. Θα πρέπει να γίνει μπουρδέλο…

– Μπρούνο Τσιρίλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sombreroposter, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Λεονταρισμοί και καφρίλες”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Αναρχικοί.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Ανθρωποφάγοι.

  3. Ο/Η Termite λέει:

    Μιά ζωή ή ίδια λαλακία που τους βαράει στο κεφάλι ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. Αφήσανε τα μπουκάλια και πιάσανε τις φωτοβολίδες…μεθαύριο τι; Περίστροφα;

    Εlaith ήθελα να’ξερα, σαν εσένα ρε φίλε δεν μπορούν να βρεθούν άλλοι 100 να πάτε να τους πλακώσετε στις μάπες;

  4. Ο/Η panagos λέει:

    1 αγωνιστικη και 100 χιλιαρικα προστιμο…δεδικασμενο πλεον…α,και μηνυση στο λυμπεροπουλο και τον δελλα, και καταγγελια με βιντεο στον λαγο που προκαλει με τη συμπεριφορα του μπροστα στη φυσουνα…

    Σε καμια βδομαδα να βγουν και ο γουμενος με τον μπατατουδη να πουν δυο λογια για τα οσα εχουν προσφερει στον ελληνικο αθλητισμο και να γλυψουν τον κοσμο του παοκ…

    Ελλαδαρα…

  5. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Μέσα έπεσε ο Τσιρίλο.

  6. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Ομηρος μιας μειονότητας και ο ΠΑΟΚ. Μην γινόμαστε άδικοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλαδα, ετσι παίζεται, μπορεί να γίνομαι γραφικός και να επαναλαβάνομαι, αλλά δεν φταίει μόνο ο ΠΑΟΚ για τα χθεσινα και δεν νομιμοποιείται κανείς να μιλάει για τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας τα όσα έγιναν και γίνονται. Ειδικά κάποιοι δήθεν αντικειμενικοί δημοσιογραφοι απο χθες το βράδυ. Αν δεν στείλουν την αληταρία φυλακή, μια θα λεμε για τον ΠΑΟΚ, μια για την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό κλπ.

    Τώρα, θα τιμωρηθούν και ανθρωποι που δεν φταίνε και δεν επικροτουν τις καφρίλες. Τους κόβουν το γήπεδο. Οπως γίνεται πάντα δηλαδή. Αντί να κυνηγήσουμε τους λίγους που φταίνε, την πληρώνουν οι πολλοί που δεν φταίνε.

    Στο αγωνιστικό μέρος, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δικαιότατα στον τελικό. Κάπου διάβασα χθες κάτι πολύ εύστοχο. Μια μεγάλη ομάδα που έχει χάσει σε δυναμικότητα λόγω διαφόρων προβλημάτων, έχει ένα ιδιότυπο ατού σε κάποια ματς εναντι του αντιπάλου: Δεν ξέρει κανείς πότε θα θυμηθεί τη δυναμική της, το βαρύ όνομα και τη φανέλα που κουβαλάει. Η ΑΕΚ ολα αυτά τα ξέθαψε στην Τούμπα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες της, είναι πιο φρέσκοι από τους καταπονημένους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε αυτή τη φάση της σεζόν.

  7. Ο/Η Skylos λέει:

    Oi organomenoi einai ta karkinomata ton omadon.Lene oti autoi tis stirizoun sta dyskola alla den lene oti autoi tis edhgoun ekei.
    Ta xeirotera eginan otan ekleisan oi kameres me tous pyrsous pou peta3an sthn thyra 1 kai to 3ylo meta3y tous.
    Back to stone age.
    Thatcher kai pali Thatcher.

  8. Ο/Η Chris λέει:

    gayroi ta ekanan ta epeisodia h mhpws mphkan mesa na panhgyrisoun epeidh feygei o Mpeos(o paragkarxhs)??

  9. Ο/Η panagos λέει:

    Το πως γινεται το προβλημα να ειναι βαθια κοινωνικο και παρολαυτα να λυνεται με φυλακισεις και θατσεριες ειναι κατι που δεν πολυκαταλαβαινω…και βεβαια οι ομαδες (και οι προεδροι) να μην τιμωρουνται και να μην αγγιζονται!!!!

    Επισης δεν καταλαβαινω απο που κι ως που οι οργανωμενοι (ξανα τσουβαλιασμα) ευθυνονται για τα δεινα των ομαδων τους…μαλλον τα ευκολα εξιλαστηρια θυματα ειναι για να βγαινουν λαδι καποιοι αλλοι…

  10. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Οι εγκληματικές πράξεις εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα. Αρα έτσι θα αντιμετωπιστούν. Εδώ, δεν αντιμετωπίζονται. Απλά τις παρακολουθούμε.

    Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να το βοηθήσεις λίγο το ποδοσφαιράκι και τον αθλητισμό, αρχίζεις με μια σειρά από μέτρα. Απαγορεύσεις εισόδου στα γήπεδα σε όσους συλληφθούν σε επεισόδια, πέραν των ποινικών κυρώσεων. Για 5 χρόνια στην αρχή, δια βιου στη συνέχεια.

    Κλείσιμο συνδέσμων που έχουν οπλοστάσια, έχει βρει διάφορα η αστυνομια κατά καιρούς. Οι υπόλοιποι σύνδεσμοι δεν φταίνε για να κλείσουν. Δικαίωμα του πολίτη είναι να ανήκει σε όποιον σύνδεσμο θέλει, αρκεί να μην αντίκειται στο νόμο η στάση του συνδέσμου.

    Δεν είναι υποχρεωτικό να χορηγούνται εισιτήρια σε συνδέσμους. Με επίδειξη ταυτότητας, ως δυο εισιτήρια στον καθένα. Τέλος στην οργανωμένη αλητεία, χωρίς να αποκλείεται σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο.

    Η αστυνομία ασχολείται σοβαρα με το θέμα. Οπως εγινε αλλού. Αναζητά αρχηγούς συμμοριών, οργανωτές των ραντεβού θανάτου, διακινητές ναρκωτικών, ολα αυτά που ανθούν μέσα στις τάξεις των οπαδών. Αν τσιμπήσει αυτούς, θα δούμε για πότε το φαινόμενο εξασθενεί.

    Η Θάτσερ είναιένας μύθος. Το αγγλικό κράτος ολόκληρο, ακόμα και όταν έφυγε η Θάτσερ, έχει συγκεκριμένη πολιτική για το θέμα. Οποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν δημοσιευμένες εργασίες από αγγλικά πανεπιστήμια για το φαινόμενο του χουλιγκανισμού. Δεν εξαφανίστηκε το φαινόμενο. Πολεμήθηκε όμως και η προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα.

    Ολα ξεκινούν από μια βασική αρχή: Θες να το λύσεις το θέμα; Αν θες, βρίσκεις τι να κάνεις, έστω και αν κάνεις λάθος. Εδώ δεν θέλουμε και απλά παρατηρούμε. Προτιμάμε να είναι βαλβίδα εκτόνωσης ο αθλητισμός και κυρίως το ποδόσφαιρο, παραβλέποντας όλα τα άλλα που προσφέρει.

  11. Ο/Η Skylos λέει:

    Otan h 8yra 4 aplonei pano me ola ta merh pou epai3an 3ylo me tous opadous tis AEK ti perimeneis?
    Kai oi proedroi mesa oxi mono opadoi,as 3ekinhsoun me Mpatatoudh,Goymeno …
    Gia to tsouvaliasma ton organomenon arxise “emfylios”,poloi exoun parei allh 8esh.
    Ektos an ton ekanan san th PSG gia na fygei o Zagorakhs tora,den yparxei logikh e3hghsh gia to ntou kai to shmadema sto Saha olo to deutero hmixrono.

  12. Ο/Η Draculas λέει:

    Ουδεν σχολιο ρε παλικαρια, τι να σχολιασω τα αναμενομενα; Ή μηπως δεν θα ξαναγινουν σε καποιο αλλο γήπεδο, με την … ατράνταχτη (!!!!) πλεον δικαιολογία “τα κανανε κι οι αλλοι”;

    Χροοοοονια η ίδια κολωνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *